Nie jesteś zalogowany.
Dla mnie wystarczy ktoś obiektywny . Jak najbardziej może to być kobieta , ale jeśli to będzie facet nie widze problemu .
Ja się zgłosiłem , ale nie wiem czy jestem obiektywny . W 100% nikt nie jest . Ale 99% styknie na moda !
Ostatnio edytowany przez rexo (2007-09-25 00:10:51)
Hmmm, jak wszyscy to i ja Zgłaszam się!
Nie pasujesz, bo kickasz ludzi bez powodu, np. mnie:P
Hahahah xD dobre , ja tam nie wiem nigdy z Tobą przejść nie miałem , poza tym wydaje mi się, że jest "all right" .
Ale teraz pyt..? Czy mod może zostać modem ?
Ostatnio edytowany przez rexo (2007-09-25 00:21:57)
wiedzac ze i tak nie mam szans, chcialbym sie zlgosic, chodz nikt mnie tu nie rozpoznaje
wiedzac ze i tak nie mam szans, chcialbym sie zlgosic, chodz nikt mnie tu nie rozpoznaje
Nie martw się, mnie też nikt nie rozpoznaje . Wracając do tematu medatora napisów, popieram:
~rexo
~mkrisio , tylko nie wiem, który z tej dwójki byłby lepszy
Ostatnio edytowany przez Tenshi1991 (2007-09-25 06:06:49)
gracol napisał:Hmmm, jak wszyscy to i ja Zgłaszam się!
Kupa śmiechu z tym związana - bezcenna.
"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
John Irving, "Świat według Garpa"
gracol napisał:Hmmm, jak wszyscy to i ja Zgłaszam się!
No, tylko mi nie mów, że masz 15 minut dziennie dla ANSI...[ukryty]
Jest to swego rodzaju ciekawostka przyrodnicza, ale od czasu, gdy Gracol zawiesił moderowanie w związku z (między innymi brakiem czasu, zauważyłem, że ma... więcej czasu
Starfox napisał:gracol napisał:Hmmm, jak wszyscy to i ja Zgłaszam się!
Jak dla kogo... Sam mu się nadstawiaj
Winged napisał:Starfox napisał:Nie pasujesz, bo kickasz ludzi bez powodu, np. mnie:P
Przecież lubisz nadstawiać się "wyższej konieczności"
Starfox napisał:Winged napisał:Kupa śmiechu z tym związana - bezcenna.
Przecież lubisz nadstawiać się "wyższej konieczności"
Tak sobie wmawiaj:P
Jest to swego rodzaju ciekawostka przyrodnicza, ale od czasu, gdy Gracol zawiesił moderowanie w związku z (między innymi brakiem czasu, zauważyłem, że ma... więcej czasu
Hmmm... dosć ciekawy przypadek... zastanawiam sie tylko, że gdyby Gracol objął to stanowisko, to naj gługie urzędowanie starczyło by mu tego czasu.
BTW... taka mała prośba... możecie sie powstrzymać od budowania piramid?
Takie rzeczy zostawmy Egipcjanom.
Gizmo100 napisał:wiedzac ze i tak nie mam szans, chcialbym sie zlgosic, chodz nikt mnie tu nie rozpoznaje
Nie martw się, mnie też nikt nie rozpoznaje . Wracając do tematu medatora napisów, popieram:
~rexo
~mkrisio , tylko nie wiem, który z tej dwójki byłby lepszy
ojej dziekuje xD
Btw. ja cie rozpoznaje
Ostatnio edytowany przez rexo (2007-09-25 14:54:17)
Jest moze zrobiona jakas lista osob ktore sie zglosily? A co do kandydatury gracola, to mowie wam! Nie warto na niego glosowac. On musi miec DUZO czasu na flirtowanie i oklamywanie dziewczyn.
Jest moze zrobiona jakas lista osob ktore sie zglosily? A co do kandydatury gracola, to mowie wam! Nie warto na niego glosowac. On musi miec DUZO czasu na flirtowanie i oklamywanie dziewczyn.
No właśnie, nic tylko mu dziewczyny w głowie, a czasu na nie brak;D
pa3cja napisał:Jest moze zrobiona jakas lista osob ktore sie zglosily? A co do kandydatury gracola, to mowie wam! Nie warto na niego glosowac. On musi miec DUZO czasu na flirtowanie i oklamywanie dziewczyn.
No właśnie, nic tylko mu dziewczyny w głowie, a czasu na nie brak;D
Nie narzekają ;P Podtrzymuję swoją kandydaturę ;]
Oj, a już myślałem, że nie wrócisz nigdy, a teraz robisz mi takiego psikusa:/ Dałbyś sobie spokój:P Zajmij się żoną, dziećmi, pracą, a nie głupotami
~pa3cja a skąd wiesz ? Czyżby jakiś ANSIkowy romans ;>?
Koniec spamowania za 3... 2... 1... Start.