Nie jesteś zalogowany.
update -> Odcinek 6.
Pozdrawiam
gg - już działa
Google+ m.bellon.atas@gmail.com
Aktualnie oglądane :
* Usagi Drop * Ao no Exorcist * Tiger & Bunny
Wszystkie odcinki mikana są na emulu, ale zadko kiedy jest jakieś źródło (przynajmniej u mnie pojawia się raz na jakiś czas seed).
a gdzie odcinek 31? ktoś ponoć miał?
Ostatnio edytowany przez pawgal (2007-10-22 17:01:23)
猫が大好き!!!
haha , są na Emulu wtedy, kiedy zostawiam komp z mułkiem na weekend, tak jak tym razem.
Niestety do pełni szczęścia wciąż brak 4 odcinków...
P.S.
A tak na marginesie to byłem pewien ze specjal 00 to właśnie ten odcinek 31, czym się różnią?
Ostatnio edytowany przez mbell (2007-10-27 23:56:47)
gg - już działa
Aktualnie oglądane :
specjal ma ok 15 min. o czym jest nie wiem, bo jeszcze nie oglądalam. a 31 to na pewno ostatni odcinek ten ogladalam.
pozdróweczki
猫が大好き!!!
update -> odcinek 16
gg - już działa
Aktualnie oglądane :
猫が大好き!!!
Ja mam trzy odcinki Mikana (po polsku) na kasecie VHS, jednak jakość jest słaba. A czy uda wam się jakoś wykombinować napisy polskie do tej serii?
Ja myślałem też, żeby napisać do MasterFilmu, TVNu czy mogliby udostępnić tą serię w internecie, bądź wydać na DVD albo puścić w TV...
w necie to wątpię czy udostępnią. na dvd za duże ryzyko utopienia kosztów. może w tv by puścili, ale też wątpię. a jak masz na vhs to sam możesz napisy spisać ja po trochu tlumaczę odcinek ze świętami ale idzie mi to wolniutko >_<
猫が大好き!!!
Hmm... głownym problem jest skompletowanie całej serii, a dopiero później myślenie nad napisami. Jest też drugie wyjscie, uczcie sie japońskiego
Ja myślałem też, żeby napisać do MasterFilmu, TVNu czy mogliby udostępnić tą serię w internecie, bądź wydać na DVD albo puścić w TV...
Pisałem do TVNu i odpisali mi, że nie zamierzają emitować w TV ani wydawać DVD i ogólnie nic nie mogą zrobić.
Jest też drugie wyjscie, uczcie sie japońskiego
Tak też robie tylko to troche zajmie
W moim wypadku 3 lata
No to zostało mi jeszcze 2.5 roku
Ostatnio edytowany przez franekhuta (2007-11-03 22:36:50)
Sublimator 2.5 - Program do masowej zmiany nazw napisów
Temat na ANSI - Podziel się opinią lub zaproponuj zmiany
Virus napisał:Jest też drugie wyjscie, uczcie sie japońskiego
Tak też robie tylko to troche zajmie
W moim wypadku 3 lata
Prawie że pobralem odcinek 12, niestety to juz nie jest dvdrip tylko VHS rip kiepska jakosc ale zawsze jednak to cos. w takiej samej wersji pobieram 13 i 18 odcinek.
VIVA LA MIETEK PL z emula i dla pzdec'a też
Ostatnio edytowany przez pawgal (2007-11-08 20:04:50)
mnie zostały jeszcze: 12, 13, 18, 19 - te ściągam. A 28 nie ma na emule przynajmniej ja na niego nie trafiłam.
猫が大好き!!!
Sadakot, masz źródła , czy jakieś namiary na te odcinki?
Ja jakoś nie mogę natrafić.
Sciagasz winny?
gg - już działa
Aktualnie oglądane :
Nie. Ściągam przez emule. Nic nie ustawiałam, nie łączyłam sie z żadnym specjalnym serwerem. Po prostu zainstalowałam program i go odpaliłam. Na początku mikan był głównie na "sieci kad", ale teraz jest już chyba na każdej z możliwych opcji wyszukiwarki. Jak ściągnę te odcinki to je upublicznię, ale obawiam sie że to może potrwać.
Z winny mam problemy. Jak już znalazłam eng nakładkę to i tak nie umiem sie połaczyć z żadnymi żródłami >_<
Pzdr
猫が大好き!!!
The chapters of this anime will be all uploaded?
Thanks
Yes, maybe.
Ostatnio edytowany przez Hatake (2007-11-10 17:09:28)
12, 25, 24, 18, 13, 19 - te mi zostały do pobrania. Reszte juz mam oprócz tego co @sadakot, czyli 28-go.
Sadakot jeśli masz 24 odc to postaraj się uploadować go