Nie jesteś zalogowany.
Ołki... Od niedawna staram się ożywić forum i żeby było śmiesznie, to po ponad roku czasu przerwy, udało mi się osiągnąć coś, co planowałem zrobić już daawno temu ;P A mianowicie zrobić nowy portal dla forum w pełni z nim zintegrowany...
I o to jest !
Naraku no Hana, portak w wersji Beta...
(Na portalu jeszcze prawie nic nie ma, trzeba uzupełnić treść, zmienić szatę graficzną, poukładać na odpowiednich strona panele boczne i zrobić parę innych rzeczy, ale na chwilę obecną jest zrobione to, czego wilu osobom brakowało - spis alfabetyczny wszystkich serii dodanych na forum, ostatnio dodane seri, oraz ostatnio dodane odcinki - tutaj chciał zrobić to tak, żeby wyglądało podobnie do tego, co jest na Animetake. Więcej info pod: KLIK)
A tutaj można zobaczyć i protestować nowy portal:
Tutaj znajduje się podstrona anime.php ze spisem alfabetycznym i tym, co pisałem wyżej:
Jeśli ktoś ma jakieś sugestie, uwagi, albo zauważy jakiś błąd, to dajcie mi znać w tym temacie, albo u mnie na forum
Pozdro!
Historia postu:
Zainteresowanych zapraszam, więcej info + prezentacja:
KLIK
Ostatnio edytowany przez tymek88 (2013-05-24 13:30:40)
Fajnie, ale przydałby się adres tej strony
Ha...
zapomniałem
Hyhy dodaje stronke opisuję ją i zapomniałem podac adres xD pro
juz dodałem )
Ostatnio edytowany przez tymek88 (2013-04-29 00:48:23)
Dzieki za stronke )))
@post wyżej.. pro xD
A proszze bardzo
Hmm niop głupio to wyszło ze zapomniałme wpisać adresu
Przypominam, że do czatów są krzaki albo czateria. Nie "dziękujemy" też za każde "proszę" i nie "prosimy" za każde "dziękuję". Proszę i dziękuję.
~DUDi, chyba widnieje w sygnaturze.
Jak sam widzisz, chyba jednak nie.
//Ale ja się uwielbiam czepiać :>
ostatnio coraz wiecej takich tematow z reklamami na ANSI
ostatnio coraz wiecej takich tematow z reklamami na ANSI
Click to Buy Official VI@GRA for as low as $1.79 - lepsze takie? i tak szczęście, że tutaj się nie pojawiają a na anfo ostatnio tak!
Heheh lol ?
Hmm ale to jest dział "poleć stronę" ;P
Fjanie.. forum sie rozwiaja
Oby tak dalej ;D
Nie poweim.. wiele wersji RAW mi sie przyda
co to za ciekawy temacie podałeś :>
Hmm tylko te:
Tutaj znajduje sie tymczasowy adres listy linków do rawów
Tutaj znajdziecie rawy do pobrania.
Tutaj znów, znajdziecie listę uploaderów oraz ich spis rawów. Będzie on w miarę możliwości, jak najczęściej aktualizowany.
linki ;< nie działaja jedynie ostatni ;<<
Szukamy na forum jakis uploaderow badz kogoś ogolnei do pomocy
Jakbyłby ktoś chętny to proszę o kontakt
to ja bym mógł spróbować xD
Polecał bym Ci abyś zmienił silnik forum, jak przybędzie użytkowników i postów to serwer będzie nieźle obciążony
Śilnik czy theme ? ;>
Z phpby przemo raczej znie zrezygnuje
Poza tym mysle ze nei bedzie az tak zle
Na publicznym darmowym hoście jak jechałem to nawet przy mniejszej liczbie userow były zawichy i przeciazenia a jak kupiłem serwa to wszystko tertaz ładnie smiga
Naturalnie nie mowimy przeciez o 1000 userow jednoczesnie przybywającch na forum xD ;d
Oczywiście że silnik, wyraźnie napisałem
e-e ;d to raczej nei ma szans ;d
poza tym jak pisałem serwer narazie nie wykazuje zadncyh problemow I mysle ze jesli chodzi o ilosc userow.. to z tym jescze długo bedzie dobrze działac a jak bedzie ich za duzo xD albo beda problemy to zawsze poprostu mozna przeniesc sie na inny serwer
Ale dzięki