Nie jesteś zalogowany.
Nie znam japońskiego : /
Ostatnio edytowany przez Zgrzyt (2007-04-21 20:47:08)
sorki ale mam pytanko bedziesz dalej tłumaczyl bo stanelo na 2 odcinku a anime naprawde fajne
no właśnie będziesz dalej tlumaczyl bo jest już 11.06.2007 a ty z 2 miechy temu dodałeś napisy
Pozdrawiam Zmora
Zainstaluj sobie w FF dodatek RIKAICHAN (taki słownik jap-ang online gdy najeżdżasz na hiraganę, katakanę lub kanji na stronie html )
napisy do 20 epka były dodane miesiąc temu a odcinków jest już 25 tak więc rodzi się tu moje pytanie czy ktoś bedzie kontynuował prace Faima??
Co sie stało z napisami do Heroic Age ep3-20 ?
Może ~ozi je poprawia [bo to chyba on je robił...]. Chyba że coś pokręciłem...
Taka ciekawostka Heroic Age [PL]
Ostatnio edytowany przez bodzio (2007-11-10 21:12:55)
translate google tutaj mozesz przetlumaczyc z japonskiego na angielski a tu
masz przetlumaczona ta strone na angielski powyzszym translatorem
Ostatnio edytowany przez fbaran (2007-11-10 21:26:20)
Co sie stało z napisami do Heroic Age ep3-20 ?
NIewiem dziś pobrałem napisy do ep 22 .
Tłumaczył je ~lorun po krytycznych uwagach (brak polskich liter) wycofał je niewiadomo czy do poprawki czy sie obraził i je zabrał.:D
Planuje ktoś przetłumaczyć tą serie do końca?? Anime zapowiada się bardzo fajnie!!
Planuje ktoś przetłumaczyć tą serie do końca?? Anime zapowiada się bardzo fajnie!!
W planach, o ile zauważyłeś, jest nawet polski hardek...
mógł by ktoś wysłać mi napisy 3-21?
Miał bym tą samą prośbę, mógł by ktoś podesłać napisy 3-21?
to jak możesz to i mi wyślij ale mi tylko 21 są potrzebne... jak możesz to wrzuć normalnie na serwer ansi bo "nas" jest pewnie więcej....
Może mi ktoś wyjaśnić, dlaczego napisy zniknęły z serwisu (to znaczy, dlaczego autor je usunął)? Jeśli po prostu życzył sobie, żeby nie były udostępnianie, to wszelkie inne wrzuty zostaną usunięte.
Z tego co wiem to autor wycofał je, by je poprawić i potem ma je znowu wrzucić.