Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
A o Superswince to juz wszyscy zapomieli...
Eee, są tacy co nawet to jeszcze ściągają Szkoda tylko że nie ma na necie wersji z polskim dubbingiem. Był w deche
Dla mnie to oprócz ww. (w tym Shoot! i Candy-Candy) Tajemnicze Złote Miasta i Sara Mała Księżniczka. Nie da się ich zapomnieć.
Właściwie to wszystkie powyższe posty można streścić w zdaniu "Wszystkie anime z polonia1 i rtl7".
Dla mnie one są żywa(mniej lub bardziej) legendą i chyba nigdy nie pójdą do lamusa.
Właściwie to wszystkie powyższe posty można streścić w zdaniu "Wszystkie anime z polonia1 i rtl7".
Dla mnie one są żywa(mniej lub bardziej) legendą i chyba nigdy nie pójdą do lamusa.
Taka Superświnka to chyba nawet na TVN leciała.
Hehe
Zauważyłem, że wszyscy boicie się wspomnieć o Pokemonach. Nie są może tak stare jak DB, pewnie jednak wielu dzisiejszych MegaSuperPoważnychOtaku oglądało je za młodu (a może i grało w tazo xD).
Pamiętam też, że oglądałem pierwszą serię Digimonów po polsku na Fox Kids, ale kiedy to było?
Ostatnio edytowany przez kiczowatykoles (2007-11-11 21:21:08)
Na początku to w ogóle się witam bo mnie tu niebyło parę miechów. A z moich niezapomnianych anime no to oczywiście sailor moon, a po za ty to nausicaa of the valley of the vind ( widziałem to niedawno ale jest stare więc się chyba kwalifikuje)i jak by na to nie patrzeć to pokemony były wtedy całkiem całkiem.
budyn napisał:Właściwie to wszystkie powyższe posty można streścić w zdaniu "Wszystkie anime z polonia1 i rtl7".
Dla mnie one są żywa(mniej lub bardziej) legendą i chyba nigdy nie pójdą do lamusa.Taka Superświnka to chyba nawet na TVN leciała.
Hehe
Zauważyłem, że wszyscy boicie się wspomnieć o Pokemonach. Nie są może tak stare jak DB, pewnie jednak wielu dzisiejszych MegaSuperPoważnychOtaku oglądało je za młodu (a może i grało w tazo xD).
Pamiętam też, że oglądałem pierwszą serię Digimonów po polsku na Fox Kids, ale kiedy to było?
Fakt, Pokemony, oglądało się za dzieciaka:) Ale seria ta raczej nie nadaje się do tego tematu, bo czy Pokemony, są na tyle dobra produkcją, że należy ją pamiętać i przekazywać potomnym;)? Raczej nie:P
Jak widzę wszyscy o serialach dostępnych w taki czy inny sposób w tv kablowej czy satelitarnej. A kto pamięta o takim starym serialu i kinówkach jak "Urusei Yatsura" autorstwa Rumiko Takachashi(tak się to chyba pisze). Nawet nikt od lat nie próbuje zrobić napisów do tego, a szkoda bo to klasyka i na dodatek pewnie bardzo zabawna.
hm.. pamietam też Kamikaze Kaito Jeanne na niemieckiem RTL i to jeszcze z dubbing'iem po niemiecku hehe
Heh ; p
Nie można zapomnieć o nowym swietnym anime
Kenichi , Tak samo z Death Note.
A z starych to oczywiscie,
Captain Tsubasa, Dragon Ball, Slayers, Aoki Densetsu shoot : )
Zapomniałem dodać: City Hunter. Tak jak z Urusei Yatsurą, też nikt się nie zabiera za zrobienie napisów..:(
Złote Miasta, Księżniczka Sara, Moja mama jest czwartoklasistką, Video Girl Ai, Figure 17, Full Moon wo Sagashite, Cat Girl Nuku Nuku, Panda Go Panda, Fushigi Yuugi, Boys over Flowers i na koniec mój "najulubieńszy" Villgust (rozwala mnie humorem i te postacie są takie anime-kawai)
Sara Mała Księżniczka, qrde o czym to było xD cos mi ten tytuł mowi
no i Tajemnicze Złote Miasta teraz mi sie przypomniało to tez ogladałem i było (jak na mowj wiek wtedy) spoko
i dodatkowo powiem!! ze dzieki temu anime dostałem 6 na geografi xDD dobre co
@~Xeros
no wreszczei ktos sie ze mna zgodził i napisał Slayers
Co do tego.. Full Moon wo Sagashite.. nei wime czy to ejst stare aniem bo ktos mi ostatnio polecał i chciełm ogladnac ale nigdzie tego nei moge sciagnac ;< a torrent jaki znalazłem zatrzymał sie na 38 % ;<
A ciekawe ile z was pamięta Kimba Biały Lew?
Nie pamiętam na czym to leciało ale jak mały byłem to lubiłem to oglądać.
Ostatnio edytowany przez Endru (2007-11-12 11:03:28)
Hmm na pewno Sailor Moon, Captain Tsubasa & DB(w szczególności 1 seria bo już Z i GT w kratkę oglądałem ) Co tu dużo pisać są to po prostu pierwsze moje anime jakie widziałem
Ale też nie chciałbym zapomnieć takich serii co idą nadal (Naruto/Bleach
) i wielu innych
Ostatnio edytowany przez Skowyt (2007-11-12 12:25:31)
w 80 dni z wilem fogiem czy jakoś tak w królestwie kalendarza , zorro , yaiba
to były hiciory :PPP
[cytuj]A ciekawe ile z was pamięta Kimba Biały Lew? [/quote]
Ja pamiętam odcinek jak Kimba zjadał szarańcze czy inne zielone badziewie. Leciało to chyba na polsacie.
Heh wiele z anime już wspomnieliście ale rzeczywiście jak dla mnie ja zawsze będę pamiętał moje pierwsze anime...
Dragon Ball
Captain Tsubasa
Aoki Densetsu Shoot (Piłka w grze)
Saint Seiya (Rycerze Zodiaków)
Sailor Moon (Czarodziejka z Księżyca)
Armitage (moim zdaniem wielu z was z powodów finansowych nie miało okazji oglądać anime, które leciało na CANAL PLUS jeszcze wtedy dostępnym ale kodowanym z anteny radiowej)
To anime, które leciało w TV a pierwszymi anime, które oglądałem na komputerze było:
Ruoruni Kenshin Wandarer Samurai
i takie anime momentami dość brutalne o takich potworach (jeden z nich rozerwał gościa na pół i wypił jego krew, albo robił z siebie wielką kulę trzymając wielki miecz w środku i tocząc się przecinał ludzi), z którymi walczyli ludzie i taka do tej pory dla mnie niezapomniana walka w lesie - dwie postacie jeden ślepy samuraj walczył z innym, drzewa bambusowe nie zdążyły się zwalić na ziemie a oni tak szybko wymieniali ciosy... może ktoś kojarzy to anime??
Ostatnio edytowany przez biszkopt (2007-11-12 17:38:59)
Nie można też zapomnieć o Mikan Enikki / Mikan - Pomarańczowy kot.
To jest pamiętne anime z dzieciństwa.
Sublimator 2.5 - Program do masowej zmiany nazw napisów
Temat na ANSI - Podziel się opinią lub zaproponuj zmiany
Mali mieszkańcy wielkich gór (Seton Doubutsuki: Kuma no Ko Jacky) - to anime jak dla mnie jest kompletnie zapomiane. Pamiętam z niego jedynie imiona bohaterów (miałem wtedy 5 lat . Warto do niego wrócić, oglądał ktoś to ostatnio?
Ciekawe czy ktoś pamięta jeszcze Dr.Slumpa. Może to nie anime wysokich lotów, ale pamiętam, że za młodu się oglądało i to każdy odcinek
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna