Nie jesteś zalogowany.
Swoją droga dziwnie ze wystawiają Tylko 3 serie przeważnie
albo DB
albo Naruto albo Bleach ...
jak by innych nie było ^^
Ten adres jest fałszywy! Gnój podawał zawsze inny przy wpłaci pieniędzy [...]
A to parszywiec jeden...
Tak apropo kolejny na allegro
http://www.allegro.pl/item272033820_dra … skiej.html
Ten to nie ma żadnych komentarzy, więc najpewniej zamknęli mu stare konto to założył sobie nowe. Tacy to wyrastają jak grzyby po deszczu. Tylko ich kosić...[jezor]
Ptaku napisał:Ten adres jest fałszywy! Gnój podawał zawsze inny przy wpłaci pieniędzy [...]
A to parszywiec jeden...
Ptaku napisał:Tak apropo kolejny na allegro
http://www.allegro.pl/item272033820_dra … skiej.htmlTen to nie ma żadnych komentarzy, więc najpewniej zamknęli mu stare konto to założył sobie nowe. Tacy to wyrastają jak grzyby po deszczu. Tylko ich kosić...[jezor]
Ten sam wystawił kolejną tym razem DB po polsku na 9 DVD....
Ten sam wystawił kolejną tym razem DB po polsku na 9 DVD.... http://www.allegro.pl/item272208320_dra … anime.html
Cytuję alegrowicza: Witam dziś mam do zaoferowania słynne anime Dragon Ball w polskiej wersji językowej. Chyba nie musze nikomu mówić co to za wspaniałe anieme bo jest znane chyba na całym świecie. Płyt jest 9 w tym dodaje bonusy i wstzstkie kinówki. Więc zachecam do kupna bo naprawde warto. Jeśli ktoś chce to mam jeszcze Dragon Ball w lepszej wersji japońskiej gdzie nie ma cenzury mam także anime Naruto oraz Yaiba. Blablabla... i tak dalej
DB na 9DVD? w tym bonusy i wszystkie kinówki? Co za bonusy?
Czyżby to była wersja DB z RTL7 (dzisiejszego TVN7)?
DB na 9DVD? w tym bonusy i wszystkie kinówki? Co za bonusy?
![]()
Czyżby to była wersja DB z RTL7 (dzisiejszego TVN7)?
Może bonusami są zdjęcia jego "małego" ale ja wolałbym ich nie widzieć[ej]
Ja ściągam japońską wersję bez cenzury, sama seria DB Z ponad 90 GB, chyba, że koleś sprzedaje to na jakiś płytkach blueray w co wątpię.
Nie powiem, bo DB DVDrip kupiłem od kolesia z ANSI
Ale w tym przypadku było wszystko praktycznie po kosztach + mały bonusik dla niego za fatygę
Ale to i tak Jakby miał ściągać 29 DVDków DB to bym się chyba pociął ?
Nie chce ktoś kupić DB z RTL7 ???
Tanio
5 stówek i dołączę licencję na wyłączność wystawiania DB na allegro xD
Może bonusami są zdjęcia jego
ale ja wolałbym ich nie widzieć
buahahaha
Ja ściągam japońską wersję bez cenzury, sama seria DB Z ponad 90 GB, chyba, że koleś sprzedaje to na jakiś płytkach blueray w co wątpię.
Mi się wydaje że on proponuje calutką sagę DB, ale napewno nie nagranych na Blu-ray Disc - bo za cenę jaką proponuje serię DB - aż i aż tylko 50zł - to po prostu by mu się nie opłacało.
Zastanawia mnie tylko to, że znajdą się takie ciołki - matołki na allegro. No ale świat jest dziwny...
Ostatnio edytowany przez black_cygnus (2007-11-19 23:02:00)
Ten sprzedaje używane palone płytki z DB
http://www.allegro.pl/item274630275_dra … eraz_.html
Dzisiaj w dzień widziałem jeszcze 4-rech ale nie chciało mi się ich wypisywać:)
Widzę, że temat umiera trzeba go reanimować:)
Gość z allegro:
http://www.allegro.pl/item274666098_dra … ratis.html
Jeśli chcecie zobaczyć szczyt chamstwa to polecam stronę:
Widzę, że temat umiera trzeba go reanimować:)
Gość z allegro:
http://www.allegro.pl/item274666098_dra … ratis.html
Jeśli chcecie zobaczyć szczyt chamstwa to polecam stronę:
Tak przy okazji, czy to ty dodałeś ostatni komentarz w opiniach, gdzie można kupić Naruto?[okej]
Ani gdzie można kupić ani gdzie można ściągnąć nic nie pisałem:D(poza tym nie mam pojęcia o który temat ci chodzi najlepiej sam sobie sprawdź kto co gdzie pisał:P)
Swoją droga dziwnie
ze wystawiają Tylko 3 serie przeważnie
albo DB
Bo niestety, te serie posiadają najmniej inteligentną społeczność fanowską. Ile to już razy miałem ochotę kogoś pociąć, gdy zapytawszy "jakie anime oglądasz?" usłyszałem "Naruto i Dragonbol"... Nie mówię, że każdy oglądający Naruto jest debilem, ale to, że Narutardzi są zwyczajnie głupi powie wam każdy fan anime o dłuższym stażu.
belghart napisał:Swoją droga dziwnie
albo DB
Bo niestety, te serie posiadają najmniej inteligentną społeczność fanowską. Ile to już razy miałem ochotę kogoś pociąć, gdy zapytawszy "jakie anime oglądasz?" usłyszałem "Naruto i Dragonbol"... Nie mówię, że każdy oglądający Naruto jest debilem, ale to, że Narutardzi są zwyczajnie głupi powie wam każdy fan anime o dłuższym stażu.
Dlatego Dragon Ball bo to właśnie od niego Polacy zaczeli mieć ciągoty do anime (może nie wszyscy ale mówię tak ogółem) Naruto i Bleach są też bardzo popularnymi seriami bo są to serie TV a także mają coś w sobie z Dragon Balla (przynajmniej tak mi się zdaję). Na ANSI najwięcej pobrań mają napisy do Naruto i Bleach więc wyrażając swoją egzotyczną opinie mogłeś urazić wielu fanów. Dal mnie wszystkie te trzy serie są bardzo fajne mimo, że obejrzałem już w życiu ok. 60 tytułów anime.
ps.najmniej inteligentną społeczność fanowską --- to był żart czy kpina?[shithappens]
RiXeD napisał:belghart napisał:Swoją droga dziwnie
albo DB
Dlatego Dragon Ball bo to właśnie od niego Polacy zaczeli mieć ciągoty do anime (może nie wszyscy ale mówię tak ogółem) Naruto i Bleach są też bardzo popularnymi seriami bo są to serie TV a także mają coś w sobie z Dragon Balla (przynajmniej tak mi się zdaję). Na ANSI najwięcej pobrań mają napisy do Naruto i Bleach więc wyrażając swoją egzotyczną opinie mogłeś urazić wielu fanów. Dal mnie wszystkie te trzy serie są bardzo fajne mimo, że obejrzałem już w życiu ok. 60 tytułów anime.
ps.najmniej inteligentną społeczność fanowską --- to był żart czy kpina?[shithappens]
Zapytaj na jakimkolwiek większym forum o anime, na przykład Animesuki. Nikt nie lubi zasmarkanych nastolatków krzyczących "SHADOW CLONE JOOTSOO!". Tak jak pisałem - nie każdy fan Naruto to Nartutard, ale niestety większość z nich zasługuje na osądzenie przez Kirę.
Ja pamiętałem jak dzieci latały i krzyczały kamehameha i kaitoken:D
Czy osoby których aukcje zostają zgłoszone ponoszą wogule jakieś konsekwencję? Bo blokowanie konta z tego co widać da się ominąć.....
http://allegro.pl/item276603650_ogromna … erii_.html
ktoś chce sobie zarobić? :>
Ostatnio edytowany przez Rivlous (2007-11-30 21:23:20)
az szkoda...tyle komentów...ale jak sie chce zarabiać...
az szkoda...tyle komentów...ale jak sie chce zarabiać...
Sądzę, że osoba która to wystawiła zdeczka się różni od fajerów z zerami mnożącymi się jak stonki[madrala]
ps. zerknijcie na jej komenty i inne aukcje