Nie jesteś zalogowany.
Mam takie gupie pytanie i pewnie wielu uzytkowników tego forum zjadą mnie za nie, ale chcę po prostu mieć pewność.
Czy w Aegis jest opcja otwierania .mkv (trzeba ściągnąć jakiś dotatek, czy coś:?), czy też nalezy się przerzucić na inny program (Medusa :?, VD?).
Sorry, jestem "greenhorn" w tych sprawach; mam chęci, ale obawiając się ogromu rzeczy do obskoczenia po prostu wymiękłem z gruntownej analizy poradników.:(
PS
Dzięki.
Ostatnio edytowany przez slymsc (2007-11-23 16:20:05)
Nie bądź zbyt hardy, życie krótko trwa,
A los twój marny, co przeznaczył, to ci da.
Nie bądź zbyt hardy...
Imo ass to koniecznosc
Z jakiegos powodu nie mam pl czcionke w ed a to dziwne bo to arialImo czcionki niebardzo. Wiekszosc lepiej poprawic.
Tyle:P
Ax, miałem nadzieje, że powiesz: tu poprawić to, a tu to, a tu tyle:P
Ja polskie znaki w enddzie mam, hmmm.
Powiedz, które są złe, bo nie wiem jakich użyć:)
Najlepiej nich ci mbell powie ktore sa wg neigo nie tak. To on rządzi.
Ja osobiscie zostawiłbym tylko te od nazwy anime oraz od tytulu. Czyli zmienil obie do piosenek i dialogowa. ;D Proszę - oto szersza odpowiedź
BTW ep 19 mam już zajety.
@dulu odezwij sie do mnie jesli jestes na gg
Ja mam tylko taką jedną uwagę co do tłumaczenia serii+oavek+kinówek.
Starajcie się zachować spójność tłumaczenia, a szczególnie, gdy bohaterowie się do siebie (jak) zwracają.
Kto widział 2 kinówkę, ten wie o co chodzi.
Ostatnio edytowany przez thomazo (2007-11-23 16:47:13)
ja jeszcze nie widziałem
gg - już działa
Google+ m.bellon.atas@gmail.com
Aktualnie oglądane :
* Usagi Drop * Ao no Exorcist * Tiger & Bunny
Najlepiej nich ci mbell powie ktore sa wg neigo nie tak. To on rządzi.
Ja osobiscie zostawiłbym tylko te od nazwy anime oraz od tytulu. Czyli zmienil obie do piosenek i dialogowa. ;D Proszę - oto szersza odpowiedź
BTW ep 19 mam już zajety.@dulu odezwij sie do mnie jesli jestes na gg
Ax, jak możesz, to Ty się odezwij. Nie wiem czy to u mnie, ale wyszukiwarka gg znów mi nie teges;)
Ostatnio edytowany przez dulu (2007-11-23 18:56:35)
To jak z tym pierwszy epem? Kto robi timing? Bo jak już ustaliliście coś, to dajcie mi znać, żebym go nie robił niepotrzebnie...
hmm.. jezeli tu chodzi dorobienie scene.. jak juz tm jest gotowy, to moze byc uzyc funkcji w aegi, tylko co by aegi dobrze klatki kluczowe powczytywalo..
no to to inna bajka
Dajcie na jakiś inny server bo na sendspace niemoge zasysać ;/
Dajcie na jakiś inny server bo na sendspace niemoge zasysać ;/
Na razie i tak polecam się wstrzymać. Kiedy będą już gotowe suby stworzy się jakiegoś torka i poseeduje.
Fajnie że są ludzie którzy zabierają się za takie projekty
Nigdy nie słyszałem o tym tytule, ale po pierwszych ep'ach spodobało mi się.
W związku z pytaniami o linki, może zarzucę to co znalazłem - linki na emula. Z tymże ściąga sie prawie jak z ftp - po dodaniu do osła, ściąganie leci średnio po 65-70 kb/s.
Linki do emula
Aczkolwiek może lepiej poczekać na tutejsze fansuby:-D
Ostatnio edytowany przez vejita_kc (2007-11-24 17:59:43)
Też trochę w tym pomogę, rozmawiałem z mbellem i zrobię... 48 ep do tego anime xD Tm sam zrobię, korektę też już załatwiłem, więc Axel nie będzie tego ostatniego epa musiał sprawdzać;)
Przepraszam wszystkich, jeżeli ktokolwiek próbował się ze mną skontaktować podczas weekendu. Komp domowy mi wysiadł i nie mam zielonego pojęcia kiedy będzie gotowy (za Chiny nie wiem co mu jest i czemu tak drań[zly] mi się resetuje).
Ograniczy to trochę moją mobilność i operatywność co do czuwania nad napisami, ale postaram się wywiązać z raz podjętego zobowiązania.
Nie bądź zbyt hardy, życie krótko trwa,
A los twój marny, co przeznaczył, to ci da.
Nie bądź zbyt hardy...
Można już podziwiać efekty naszej pracy , do pobrania odcinki 01 i 02.
gg - już działa
Google+ m.bellon.atas@gmail.com
Aktualnie oglądane :
* Usagi Drop * Ao no Exorcist * Tiger & Bunny