Nie jesteś zalogowany.
Karas chyba na licencji jest.
"Skazany na zajebistość"
Karas chyba na licencji jest.
O to się tu pytano już chyba z 6 razy. Tak, na licencji.
moglby ktos przetlumaczyc Seto No Hanayome - 17 ?? zalezy mi na tych napisach. z gory wielkie dzieki:D
Ostatnio edytowany przez Boromir (2007-12-03 00:10:30)
Co ty mi tu wyjezdzasz z takimi tekstami!!! po prostu sie zapytalem skad mam wiedziec czy sa robione czy nie jak cos ci nie odpowiada to po prostu ni odpisuj a nie jakies gwiazdki bedziesz wypisywal!!!
Ja tłumaczę, jak co. Problem zobaczyć, kiedy zostały dodane napisy do 1 epa i się domyślić? Chyba tak...
Jak chcesz synchro do DB, to sobie zrób (choć do 1 epa nie musisz, bo już jest), ale nie łudź się, póki ktoś nie zrobi mi synchra do DB w następnych epach, to tego synchra nie będzie:D Tego czegoś nie mam zamiaru dotykać i wąchać nawet z kilometra.
mógłby mi ktoś przetłumaczyć: Honey and Clover - Special Chapter F i L
Moj blad ze nie sprawdzilem ale nie usisz wujezdzac z takimi tekstami od razu! A czemu nie chcesz robic synchra do DB???
Traumatyczne przeżycia związane z tłumaczeniem na podstawie tej shit-grupy Naruto. Tak mi się wydaje.
Zrobienie synchro to max. minuta-dwie.
Mam prośbę czy ktoś przetłumaczyłby Pumpkin Scissors bo jest tłumaczenie do 11 odcinka włącznie a do reszty nie.
Mam prośbę czy ktoś przetłumaczyłby Pumpkin Scissors bo jest tłumaczenie do 11 odcinka włącznie a do reszty nie.
Tak, ja porzuciłem tłumaczenie
Jeśli poczekacie do stycznia, czeka was niespodzianka ^^
Chciałbym żeby ktoś przetłumaczył Happy Lesson od 9 do 13 odcinka.
Jeszcze Happy Lesson Advance całe 13 odcinków.
I na koniec Happy Lesson The Final 3 odcinki OVA.
A ja chciałbym złapać wszystkie pokemony. Chcieć to ty sobie możesz.
"Skazany na zajebistość"
zrobili byście do yu yu HAKUSHO
Kimikiss next odcinki.
Proszę pasuje?^
Kimikiss next odcinki.
Robią się.
Jak nic ciekawszego nie wypadnie to do końca tygodnia do 9 ep powinno być gotowe, potem w miarę na bieżąco.
Whenever you find yourself on the side of the majority, it is time to pause and reflect.
Witam, a ja bym prosił o napisy do Gilgamesha.
Motyw napisał:Kimikiss next odcinki.
Robią się.
Jak nic ciekawszego nie wypadnie to do końca tygodnia do 9 ep powinno być gotowe, potem w miarę na bieżąco.
Dziękówa.
bardzo bym prosil o reszte subow do Hayate no gotoku bo stanelo na 22 epie a jest juz 34.
Jak by ktoś znalazł czas na Genshiken 2 to był bym wdzięczny. Sam niestety nie mam zbyt dużo czasu wolnego teraz.