Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
NIe chciałbym zaśmiecać tematu, ale mam kłopoty z rejestracją. Nie może znaleźć strony, gdy klikam na rejestrację.
Cóż... pozostaje mi jedynie mieć nadzieję, że naprawią to niebawem.
Ja sie zarejestrowalem ale najpierw musisz wejsc do strony logowania a potem tam bedziesz mial poprawny link do rejestrcji bo ten na glownej stronie jest zly.
Tutaj masz dobry link.
A tak drobna dygresja: Czy są w planach filmy GITS:SAC czyli Laughing Man i Individual Eleven czy też Solid State Society ? Nie mówiąc już o Innocence A Perfect Blue zakupię, choć mam eng DVD na półce
Pan z Marsa, innej galaktyki, czy może z odległej przeszłości?
google/idg gits sac/miłe zaskoczenie
yasiu22 napisał:A tak drobna dygresja: Czy są w planach filmy GITS:SAC czyli Laughing Man i Individual Eleven czy też Solid State Society ? Nie mówiąc już o Innocence A Perfect Blue zakupię, choć mam eng DVD na półce
google/idg gits sac/miłe zaskoczenie
Mam wrażenie, że przeoczyłeś wyraz "filmy" w poście yasiu22
Hmm. Przeszukałem neta i nie ma ani słowa o planu wydania przez IDG "filmów" z serii SAC, serie obie już zakupiłem i leżą na półeczce
To są jakieś filmy pełnometrażowe z SAC'a o nazwie Laughing man i Individual Eleven?
no way
To są jakieś filmy pełnometrażowe z SAC'a o nazwie Laughing man i Individual Eleven?
no way
google/gits sac laughing man/gits sac individual eleven/miłe zaskoczenie
no way
Jak nic pasuje tu cytat z Twojego posta:
Pewnie że są. Poszukaj dobrze, bo na tym forum była o tym mowa.
Wspaniale, że wychodzi "Perfect blue", już odkładam pieniądze:) A może: ....Drogi Święty Mikołaju, wiem, że byłam trochę niegrzeczna, ale czy mógłbyś....
Ludzie, którzy nie potrzebują innych ludzi, potrzebują innych ludzi, by im okazywać, że są ludźmi, którzy nie potrzebują innych ludzi. (Terry Pratchett - Maskarada)
Almisael:
http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?sh … e&aid=3431
http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?sh … e&aid=4290
Ostatnio edytowany przez thomazo (2007-11-30 16:26:31)
się człowiek uczy całe życie ;]
się człowiek uczy całe życie ;]
i glupi umiera
Ostatnio edytowany przez Kilgur (2007-12-03 02:09:09)
ara ara...
A którego przeważnie wychodzi Kino Domowe?
Dzisiaj byłem w empiku i jeszcze nie było ;(
byłem dzisiaj w empiku i na półce leżało kilka kopii. Oczywiście jedna z nich jest już moja:D
co do samego filmu, to bardzo mi się podobał. Film trzyma w napięciu do samego końca, oby więcej takich anime:)
Mam cichą nadzieję, że sprzedaż będzie zadowalająca i IDG wyda jeszcze kilka takich perełek[okej]
byłem dzisiaj w empiku i na półce leżało kilka kopii. Oczywiście jedna z nich jest już moja:D
co do samego filmu, to bardzo mi się podobał. Film trzyma w napięciu do samego końca, oby więcej takich anime:)
Mam cichą nadzieję, że sprzedaż będzie zadowalająca i IDG wyda jeszcze kilka takich perełek[okej]
No to trzeba kupować, bo kilka perełek czeka w kolejce
No to trzeba kupować, bo kilka perełek czeka w kolejce
mi nie musisz tego mówić;)
Tak sobie pomyślałem, pójdę i kupię, no niestety, w mojej wiosce tego nie ma...[cholera]
Nie ma to jak na zadupiu;)
W Iławie w kioskach też jeszcze nie było . Dziś była premiera, więc może jutro dostaną.
Ludzie, którzy nie potrzebują innych ludzi, potrzebują innych ludzi, by im okazywać, że są ludźmi, którzy nie potrzebują innych ludzi. (Terry Pratchett - Maskarada)
Dzisiaj zakupiłem, film oglądałem wcześniej ale nie mogłem przepuścić okazji by postawić go na półce Dzieki
Pięć kiosków schodziłem ale w końcu dopadłem swój egzemplarz
Ja schodziłam Iławę, Ostródę i gów... tzn. nic. Ale od czego jest net:) Teraz cierpliwie czekam na przesyłkę.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna