Nie jesteś zalogowany.
Szukam ludzi którzy pomogli by mi zrobić napisy do Death Note Special [a dokładniej napisy do Fridays special roadshow DEATH NOTE ANIME DIRECTORS CUT Final Conclusion (1280x720 x264 LameVBR)i jeszcze innych grup]
Narazie zrobiłem 25 minut speciala [ TU JEST LINK DO TYCH NAPISÓW http://uploaded.to/?id=jbeql4 ] zapożyczyłem kilka zdań z napisów grupy Anime Garden. Moje napisy potrzebują korekty. Za wszelką pomoc dziękuje
Tłumaczyłem z dialogów z hardsubów grupy CBM [cbm]_DEATH_NOTE_ANIME_DIRECTORS_CUT_Final_Conclusion_[English_Subbed]_[x264_aac]_[EDBE29D5]
Ostatnio edytowany przez lesjo7 (2007-11-15 21:35:02)
Ja jestem na 1 godz. tłumaczenia tych napisów, więc czekaj a będzie ci dane...
Nie spoddziwalem sie tego po was bo nie moglem nigdzie ang dorwac XD. wiec nawet jak mi ktos da namiar z ang subami to obejrze, ostatecznie moge pomoc ; p. No i że tak powiem zakończenie rox więc specjala polecam ; P
Szukam ludzi którzy pomogli by mi zrobić napisy do Death Note Special [a dokładniej napisy do Fridays special roadshow DEATH NOTE ANIME DIRECTORS CUT Final Conclusion (1280x720 x264 LameVBR)i jeszcze innych grup]
Narazie zrobiłem 25 minut speciala [ TU JEST LINK DO TYCH NAPISÓW http://uploaded.to/?id=jbeql4 ] zapożyczyłem kilka zdań z napisów grupy Anime Garden. Moje napisy potrzebują korekty. Za wszelką pomoc dziękuje
Tłumaczyłem z dialogów z hardsubów grupy CBM [cbm]_DEATH_NOTE_ANIME_DIRECTORS_CUT_Final_Conclusion_[English_Subbed]_[x264_aac]_[EDBE29D5]
A spytales sie chociaz nas o zgode? Chyba by wypadalo, nie? Chociazby Jasmine, ktora jest autorka tlumaczenia i moze sobie po prostu nie zyczyc tego, by w twoich napisach byly jej zdania. Skoro robisz swoje tlumaczenie to niech bedzie ono cale twoje Dobrze, ze chociaz sie do tego przyznajesz.
Sorki, że się nie zapytałem o zgode, ale chciałem dobrze. Nie robie juz dalej tych napisów bo 2pack robi Serdeczne dzieki, że ktoś sie zainteresował specialem do Death Note. Jeszcze raz dzieks dla 2packa i sorki dla Jasmine.
[cytuj]A spytales sie chociaz nas o zgode?[/quote]
tja zaskarżcie go
[cytuj]Chyba by wypadalo, nie?[/quote]
chyba tak
[cytuj]Chociazby Jasmine, ktora jest autorka tlumaczenia i moze sobie po prostu nie zyczyc tego[/quote]
niech w creditsach napisze, ze niektóre zdania są z tłumazenia Jasmine i luz . Jak widać kolega sie z tym nie czai, bo pisze otwarcie na forum...
http://www.deathnote.pl/downloads.php?cat_id=30 - link do wersji z subami jak co ( tam macie torrenta )
Tłumaczenie zakończone. Zapraszam do oglądania....
hihi no to bierzemy sie do ogladania
Czy to jest jakieś streszczenie tego co było, czy jakaś dalsza akcja?
Czy tez dodatkowe sceny z wyjaśnieniem niektórych kwestii?
Streszczenie z paroma nowymi scenami, nie wnoszącymi właściwie nic nowego do fabuły.
Nom streszczenie odc 1-25 (jakby 1 serii) ^^ Ale przyjemnie sie ogladalo, chodz jak ktos nie ogldal TV to niewiem czy sie polapie ocb
Ok dzięki Nie muszę ściagać Wystarczy mi Pełne anime i filmy
Mimo tego, że jest to streszczenie całej walki Kira vs L, to i tak warto obejrzeć. Nawet naszła mnie ochota, zeby zrobić sobie rewatch całego DN xD.
A moim zdaniem nie warto. Jak na staruszka, to mam dobrą pamięć i mnie jakoś tak nie bawi oglądanie któryś raz z kolei tej samej serii.
Jedyne co warto obejrzeć to dodatkowe sceny na cmentarzu - piorunujące wrażenie, oraz pościg za Higuchim, gdy w tle gra Maximum the Hormone wygląda 100 razy lepiej niż serii tv.
hmm.. mam pewną prośbę.. moglibyście mi wyjaśnić sprawę z specjalami .. bo zdawało mi sie ze ma wyjść 1 specjal, a tu widzę linki do 4
ehh.. zaniedbałem wiedzę o DN .. tzn , chciałem sie dowiedzieć tak:
-czy żeby zrozumieć co i jak czeba obejrzeć all special's ?
-i czy do tych specjali są napisy ?
Nie mogę palić w klubach, więc upijam się szybciej!
Postawię igloo dla palaczy przed klubem koło stycznia! [...]
Odczuwam ucisk, e-trucizn,
Oplata mnie tyle światłowodów, że zaraz się przewrócę! || !Ruch Narodowy!Czołem Wielkiej Polsce! ||
Nie trzeba oglądać wszystkich specjali (ja znam tylko 2 specjale). Wiem, że do Finnal Conclusion są napisy.
Ej co z tymi napisami? Niech mi ktos da do nich link bo ja slepa jestem i niewidze ;/