Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 … 5 6 7
Czemu torek nie pojawił się na Tokyo-Tosho? Wrzuc ktos tam z dopiskiem "Could somebody make english sub to this series? Please..." - moze ktos zsubuje . Wiem, pisalem o tym, tylko przypominam .
Próbowałem wrzucić ale się nie pojawił, napisałem do nich z pytaniem i czekam na odpowiedź.
gg - już działa
Google+ m.bellon.atas@gmail.com
Aktualnie oglądane :
* Usagi Drop * Ao no Exorcist * Tiger & Bunny
A sprobuj na NyaTorrents, Albo AniRena... tam powinno przyjac -> i potem link do "biblioteczki tokijskiej"
Sorry za post pod postem, jednak różnica prawie roku jest, więc modziki powinni mi wybaczyć
Wrzuciłem torrent na Tokyo Tosho (wreszcie po roku), bądźmy zatem dobrej myśli, że jakiś dobry angol przetłumaczy to na "zrozumiały język" - i mówi to człowiek na japonistyce, lol, i co z tego xD, głuchy jestem xD . Prosiłbym o wsparcie w seedowaniu... (zmieńcie sobie nazwę plików na "Mikan Enikki - XX" (00 to ten specjal z papugą, potem leci normalnie), my bad, niestety. Wdzięczny będę za pomoc. ..::Torek::..
PS. Robimy zrzute i piszemy do studia filmowego o odsprzedanie materiałów i ściezki audio do tego anime?
Ostatnio edytowany przez _KiRA (2008-12-06 04:30:10)
Oczywiście już się przyłączyłem do seedowania. Mam nadzieję że tym razem ktoś się zlituje i przetłumaczy.
Sublimator 2.5 - Program do masowej zmiany nazw napisów
Temat na ANSI - Podziel się opinią lub zaproponuj zmiany
Ktoś zaczął tłumaczyć Mikana na angielski:
Link do strony:
https://fukoibukifansub.wordpress.com/
Już było o tym głośno na f.pl http://fansubs.pl/forum/index.php?topic … n#msg13251
Wcześniej zastanawiałem się czy tego nie ruszyć, na początku miałem zamiar tłumaczyć z jap., ale to niestety jak na razie nie na moje siły...
Gdy zobaczyłem pierwszy odcinek na nyaa, postanowiłem, że jak dojdą do połowy i nikt tego nie ruszy, to na pewno się za to wezmę, ale później po tej dyskusji doszedłem do wniosku, że jeżeli rzeczywiście ma to coś wspólnego z Xellem, to może jednak pojawi się coś pod szyldem KS lub czymś innym...
Więc jak na razie, poczekamy, zobaczymy co z tego będzie.
To na pewno ma coś wspólnego z Xellem w końcu to jego grupka widmo, jedna z wielu xD
Ostatnio edytowany przez Isao (2011-02-11 13:43:21)
Sam się tym chwalił na forum AE, swego czasu awanturę mi zrobił, ze nie chciałem mu zaległych rawów upać (bo potrzebowałem czegoś na wymiane, a kolejnym jeleniem xella być nie zamierzam), poza tym całość suba w jego stylu (i ta Fuko Ibuki xD). Pamięta ktoś jeszcze jednodniową Etna Fansubs? xD
Strony Poprzednia 1 … 5 6 7