Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 … 6 7 8
Gwałt niedźwiedzia był najlepszym momentem w tym całym anime.[los] Midori była tępa niczym mleczna krowa i już od początkowych epów nie mogłem jej ścierpieć. Anime byłoby o niebo lepsze, gdyby jego autorzy olali wątek skakania w czasie tej prostaczki (w ogóle wygumowali ją ze scenariusza) i bardziej skupili się na motywach przyjazdu dziewcząt do tej szkoły facetów. Mogłaby być z tego dobra komedyjka. I tak się z resztą to anime zapowiadało.
Szkoda.
PS. 13-ty epek był najlepszy.;) Bo ostatni:P
[cytuj]PS. 13-ty epek był najlepszy.;) Bo ostatni:P[/quote]
no prawie bo jeszcze jest OAV co juz jest w ogole tragedia... Mnie tam ani scena z niedzwiedziem ani scena z "sauną" ani milion innych na pograniczu dobrego smaku sie nie podobała. Green Green było moim drugim "swiadomym" Anime jakie ogladalem ale dzis dał bym max jej 4/10. Jeśli szuka się romansu to Onegai Twins jest na całkiem dobrym poziomie i bez konieczności ogądania śliniących się debili którzy na widok każdej laski spuszcają sie w spodnie
Jestem osobą nietolerancyjną. I prosiłbym to uszanować.
http://letty.pl/
Ja uważam że anime było świetne i jak może kogoś denerwować absurdalna komedia w tym pozytywnym sensie oczywiście.
[cytuj]Gwałt niedźwiedzia był najlepszym momentem w tym całym anime.[/quote]
Ja już się zacząłem bać.
Ostatnio edytowany przez Prince_Vegeta (2007-12-27 00:26:14)
Oczami Fana Blog ;]
Jednym z najlepszych, tak Misiek ma talent do zostania gwiazdą filmów przyrodniczych xD
Anime jest przeciągnięte. Czarny humor miażdży na każdym kroku, jednak podobno nie każdemu taki humor odpowiada. To hipoteza - jeszcze takiej osoby nie spotkałem ^^ (aj! nie! sorrka.. trzymajcie te sceny z dala od mam )
post do wywalenia[baka]
sorrawka
Ostatnio edytowany przez marcin2 (2007-12-27 19:11:35)
anime takie średnie na jeża. przyjemnie się ogląda z kumplami akcję w magazynku
ale trzeba oglądać po pijaku
KDE4 ssie
Strony Poprzednia 1 … 6 7 8