Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2
Może też system podziękowań? Taki jaki jest na bajki-tv.com (mianowicie istnieje pod każdym postem guzik "podziękuj". Tutaj by to można wprowadzić, ale w stosunku do napisów.).
Z mojego punktu widzenia ocena + komentarz w zupełności wystarczy
W profilu jest lista ostatnich wystawionych komentarzy. Przydałaby się też podobna lista ostatnio otrzymanych komentarzy. Czasem warto sobie spojrzeć w komenty, a nieraz po prostu jak nowszy koment wyleci z ostatniej dziesiątki na SG to przekopywanie się przez wszystkie swoje suby nie jest tym co tygrysy lubią najbardziej.
Niczego nie jest mi szkoda, nic z tego czego jeszcze mi brak!
Starczy, gdy kocham, huczy las i wieje wiatr.
W profilu jest lista ostatnich wystawionych komentarzy. Przydałaby się też podobna lista ostatnio otrzymanych komentarzy. Czasem warto sobie spojrzeć w komenty, a nieraz po prostu jak nowszy koment wyleci z ostatniej dziesiątki na SG to przekopywanie się przez wszystkie swoje suby nie jest tym co tygrysy lubią najbardziej.
Popieram rękami i nogami i... ..nieważne.
Pomysł bardzo dobry.
Ostatnio edytowany przez marcin2 (2008-01-22 23:24:36)
Cain napisał:W profilu jest lista ostatnich wystawionych komentarzy. Przydałaby się też podobna lista ostatnio otrzymanych komentarzy. Czasem warto sobie spojrzeć w komenty, a nieraz po prostu jak nowszy koment wyleci z ostatniej dziesiątki na SG to przekopywanie się przez wszystkie swoje suby nie jest tym co tygrysy lubią najbardziej.
Pomysł bardzo dobry.
i znowu zdania będą podzielone bo niektórym bardziej to sie spodoba a innym powiadamianie na mail o nowym komentarzu do konkretnego napisy/anime.
nie można tego "odgórnie" zarządzić?
marcin2 napisał:Cain napisał:W profilu jest lista ostatnich wystawionych komentarzy. Przydałaby się też podobna lista ostatnio otrzymanych komentarzy. Czasem warto sobie spojrzeć w komenty, a nieraz po prostu jak nowszy koment wyleci z ostatniej dziesiątki na SG to przekopywanie się przez wszystkie swoje suby nie jest tym co tygrysy lubią najbardziej.
Pomysł bardzo dobry.i znowu zdania będą podzielone bo niektórym bardziej to sie spodoba a innym powiadamianie na mail o nowym komentarzu do konkretnego napisy/anime.
Trzeba iść do przodu:P
Hmmm... a może możliwość edycji komentarzy przez np. 10 minut od napisania, dzięki temu ew. można jakąś literówkę poprawić, jak się nie zauważyło wcześniej, czasem się tak zdarza xD.
Tak wiem, to wiąże się z modyfikacją skryptów i nikomu się tego robić nie chce xD...
Strony Poprzednia 1 2