Nie jesteś zalogowany.

Saiunkoku Monogatari - 24 
Miłego oglądania 

Spice and Wolf - 04
Pozdrawiam 

Możecie już sobie obejrzeć 9 epek Majora.  Miłego oglądania.
 Miłego oglądania.

Oddajemy w Wasze ręce napisy do 14 odcinka Clannad.
Miłego oglądania! 

A także napisy do 15 odcinka Clannad.  
Miłego oglądania! 

I oddajemy w Wasze ręce napisy do 2 odcinka Gunslinger Girl - Il Teatrino.
Uwaga! Ważny komunikat!
W powyższym anime pojawia się wiele terminów, które przy oglądaniu mogą sprawić problem w dokładnym zrozumieniu danego odcinka. Postanowiłem zatem się Was spytać, czy  wolicie, aby przypisy do tego anime umieszczać bezpośrednio w napisach, gdzie występuje taki termin, czy wolelibyście osobny plik tekstowy, w którym byłyby zawarte wszystkie terminy. Moim zdaniem chyba wygodniej byłoby sporządzić osobny plik tekstowy, ale chciałbym poznać Wasze zdanie na ten temat. 
Oczywiście w miarę pojawiania się kolejnych odcinków, plik tekstowy byłby aktualizowany.
Ostatnio edytowany przez Deshirey (2008-02-06 21:49:39)

Wow, Deshi on fire 
EDIT: Myślałem, że triple shota to tylko Sagiri potrafi zrobić, a tu proszę 
Ostatnio edytowany przez Zjadacz (2008-02-06 22:01:02)
"Skazany na zajebistość"

Szybciej niż zwykle - SM 25 
Pozdrawiam 

~Deshirey: skoro suby w ASS, to zrób te przypisy w subach:] Przypis u góry, jakaś czcionka do tego i zastosowanie fade;p Lepiej będzie wyglądać:]
Ostatnio edytowany przez Starfox (2008-02-06 22:30:32)
Kocham Sagiri  no dobra może nie kocham i nic do niej nie czuję, ale zawsze mogę coś takiego napisać, aby się jej przypodobać. Odnośnie tego pliku tekstowego... Dobry pomysł, jednak należy w subach dawać odnośnik (np. Patrz plik tekstowy, punkt 837)
 no dobra może nie kocham i nic do niej nie czuję, ale zawsze mogę coś takiego napisać, aby się jej przypodobać. Odnośnie tego pliku tekstowego... Dobry pomysł, jednak należy w subach dawać odnośnik (np. Patrz plik tekstowy, punkt 837) 
Pozdro
Molo
PS. Tak wogóle to jestem przy epku (Saiunkoku Monogatari) 27 ;-) hahaha i się zastanawiam czy na mojom ukochanom nie czekać z oglądaniem ;-)
Ostatnio edytowany przez MoloPL (2008-02-06 23:52:17)

~Deshirey: skoro suby w ASS, to zrób te przypisy w subach:] Przypis u góry, jakaś czcionka do tego i zastosowanie fade;p Lepiej będzie wyglądać:]
Tak. Nienawidzę czytać przypisów przed seansem, po nim, czy też minimalizować obraz, zwijać do paska i otwierać plik tekstowy, szukać i czytać. Wolę dać pauzę i na spokojnie przeczytać.
"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
John Irving, "Świat według Garpa"

~MoloPL, a tam będziesz czekał, widać, że nie możesz się doczekać. Wciskaj plej i ognia.

A nie mówiłem, Deshi? 
dulu no wiesz... Wszystko zalezy ode tempa robienia subków... Jeżeli byłyby robione tak z 4 dziennie to mogę czekać  ale prawdopodobnie wiem, że jest to niewykonalne więc się smucę...
 ale prawdopodobnie wiem, że jest to niewykonalne więc się smucę...
BTW mnie już straszyli bananem na ich stronie :-([cholera][shithappens]
Pozdro misie

jestem tego samego zdania co Winged
Dawac pzypisy w subtylach odrazu
Jednak należy pamiętać o tym, że jak tych przypisów będzie multum to trudno będzie to czytać... Najlepiej będzie jeżeli przypisy nie będą dosłowanie tłumaczone, tylko w taki sposób, aby dało rade wywnioskować coś z nich, kiedy mają najmniejszą ilość tekstu 

Rekid napisał:jestem tego samego zdania co Winged
Dawac pzypisy w subtylach odrazu
Jednak należy pamiętać o tym, że jak tych przypisów będzie multum to trudno będzie to czytać... Najlepiej będzie jeżeli przypisy nie będą dosłowanie tłumaczone, tylko w taki sposób, aby dało rade wywnioskować coś z nich, kiedy mają najmniejszą ilość tekstu
Nie za każdym razem da się tak zrobić. W szczególności w tym anime. 

E tam, i tak, żeby przeczytać te przypisy należy zatrzymać film, chyba że ktoś czyta na tyle szybko, że potrafi objąć umysłem i dialogi, i przypisy:P Poza tym, od tego mają ASS, by korzystać z jego możliwości;)

Saiunkoku Monogatari - 26
Miłego oglądania 
szybko  tylko niestety ja już przy 29 jestem... ale patrząc na twoje tempo kochana to chyba poczekam
 tylko niestety ja już przy 29 jestem... ale patrząc na twoje tempo kochana to chyba poczekam  

Ostatnio edytowany przez MoloPL (2008-02-07 23:03:31)