Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Obejrzałem do 3 czy 4epa i rzuciłem w cholerę. Shuffle! kubek w kubek. Może w dalszych odcinkach coś innego się dzieje...
KDE4 ssie
Jest to powtorka z 1 serii , tym razem odcinki sa stwozone tematycznie i kazdy odcinek dotyczy glownych wydazen dotyczacych 1 bohatera z 1 serii. Jak sam tytul sugeruje sa to tylko wspomnienia z 1 serii , wiec niczego nowegosie nie doszukacie raczej.
Jak chodzi o memories, to tylko ostatni odcinek nie jest recapem.
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
No, racja. Tylko ostatni odcinek wnosi coś nowego, takto recapy.
Kiedyś oglądałem Shuffle! i było świetne. Szkoda jednak, że Shuffle! Memories to jest to samo (choć inne OP), a nowy jest jedynie ostatni odcinek. Mimo to świetny był ten Extra Chapter.
Ostatnio edytowany przez Kenshiro (2011-09-30 13:52:48)
Po diabła odkopujesz stare tematy
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
A niech odkopuje byle sensownie i na temat
a zeby nie offtopowac to zgodzę się z Kenshiro
Shuffle było świetne tylko nie rozumiem dlaczego wydali Shuffle Memories to samo i jeszcze krótszej wersji jedynie ostatni odcinek był nowością to równie dobrze mogli zrobić OVA do 1 serii i tyle
Shuffle było świetne tylko nie rozumiem dlaczego wydali Shuffle Memories to samo i jeszcze krótszej wersji jedynie ostatni odcinek był nowością to równie dobrze mogli zrobić OVA do 1 serii i tyle
Dodam jeszcze, że jak kiedyś oglądałem Shuffle to nie orientowałem się zbytnio w tych yandere, tsundere itp. Jednak nie mam wątpliwości co do tego, że Kaede to przykład jednej z najlepszych yandere. Niestety w większości anime yandere wypadają słabo w porównaniu z nią choć i tak zazwyczaj są znacznie ciekawszymi postaciami niż tsundere, a to dlatego że te drugie są bardzo często irytujące.
http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?sh … charid=869
Ostatnio edytowany przez Kenshiro (2011-09-30 16:59:38)
Strony 1