Nie jesteś zalogowany.
YYY sprawdzałem czy potrafię kopiować metotodą kopiuj wklej ; )
Ja tam jestem ciekaw czy Ci aktorzy nauczą się japońskiego heh niech się trochę po męczą Jeśli chodzi o efekty to może się udać w końcu stopień zaawansowania techniki jest coraz większy ( info dla żyjących w dżungli lub w moich rodzinnych stronach ) pytanie tylko czy amerykanie nie poskąpią kasy na tą produkcje oby nie....
Ja mam film Dragon Ball z aktorami zwie się Dragon Ball The Magic Begins:P
ta chinska podrubke to juz kazdy ogladal:P
ja nie o ile nie nazwiemy oglądaniem przewijanie filmu na podglądzie co zajęło z 2 minuty ;p
Ja tam wiąże wielkie nadzieje z tym filmem, już od ilu lat słyszałem o tym, w podstawówce byłem chyba jeszcze (miał grać podobno Banderas, Cruse, Deep i Pitt;p), no ale lata minęły, studiuję a tu niespodzianka, projekt staje się bardzo realny.
Jak będzie w Polskich kinach (w co nie wątpię) to na pewno sie wybiorę z kumplami z dzieciństwa na to ;]
No to idziemy brygadą ale nie zdziwcie się jak może dla nas już biletów zabraknąć bo nie tylko oglądają DB osoby związane z anime
No powiem tyle prawie całe męskie pokolenia (i część damskiego) z lat 8x - 9x oglądały prawie maniakalnie db ;]
i pewnie wiele osób z nich będzie chciało pójść na to do kina ;]
Odkurzę trochę ten temat.
Na youtubie znalazłem teaser Dragon Ball Z Live Action
DB Z Movie
Drugi link to parodia DB Live ale idzie się pośmiać
DB Live Action
Ostatnio edytowany przez Endru (2008-02-21 11:00:04)
DB Z Movie
Po co kolejne fake'i podawać?
Endru napisał:Odkurzę trochę ten temat.
DB Z MoviePo co kolejne fake'i podawać?
Może faktycznie fake. Teraz przeglądam komentarze do niego.
Ale jak się pierwszy raz ogląda to może się wydawać na prawdziwy
Jak wielu czeka na ten film, nawet z czystej ciekawości, to mogą uwierzyć we wszystko
Ostatnio edytowany przez Endru (2008-02-21 11:06:30)
nie, nie może się wydawać prawdziwy.
wpierw reklama studia ridleya scotta, a potem pisze że reżyser to michael bay i sceny z transformersów...
DB Z MovieDrugi link to parodia DB Live ale idzie się pośmiać
DB Live Action
Pierwszy filmik to transformersy, a drugi zostawie bez komentarza
Czytałem wątek o Akira Live Action, a ponieważ mi się nudziło zacząłem szukać trochę info na temat kinówki DB.
Ostatnio edytowany przez Endru (2008-02-21 11:14:56)
można jeszcze troszkę newsów poczytać o DB movie na anime.com.pl
Już potwierdzone - nie będzie DB w ty roku, premiera dopiero w kwietniu 2009. Co zresztą nie powinno nikogo zaskoczyć, bo jest fizyczną niemożliwością zrobić taki film w pół roku. Czemu podawano sierpień 2008, tego nie wie nikt, ale za to wszyscy wiedzą, że FOX to banda idiotów i u nich wszystko jest możliwe.
http://www.comingsoon.net/news/movienews.php?id=44872
Pierwsze zdjęcie Chatwina jako Goku (filmowe, nie z planu). Szczerze mówiąc, to nawet mi się podoba. Owszem, cherlawy jest w porównaniu do anime, ale czuję z tej fotki jakieś pozytywne wibracje. Tak czy owak byłbym dużo spokojniejszy, gdyby ten film powstawał nawet w Happy Madison, a nie w Foksie.
To pewnie przez tę jego minę. Wygląda naprawdę nieźle, ale i tak mam pewne obawy.
Ja też jak na to patrze...
Wygląda lepiej niż się spodziewałem. Nie oczekuję wiele po tym filmie, ale może nie będzie taki zły.