#1 2008-02-24 21:25:46

Winged
Użytkownik

Wachowscy na tropie "Ninja Scroll"?

Przedwczoraj oddawaliśmy się jeszcze dywagacjom na temat "Akiry", a tu Wachowscy plus James McTeigue (układ identyczny jak przy "V jak Vendetta"), bardzo możliwe, że przymierzają się do filmu live action odnośnie życia i twórczości Jubeia. "Info" na Filmwebie.

"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
John Irving, "Świat według Garpa"

#2 2008-02-24 21:35:35

Freeman
Użytkownik

Odp: Wachowscy na tropie "Ninja Scroll"?

Winged jak już zostałeś newsmanem to byś chociaż podawał świeże wiadomości oczkod

Nie wiem, czy po samym imieniu Jubei można wiązać to z Ninja Scroll, ale osobiście nie miałbym nic przeciwko smile Tym bardziej że bardzo lubię wspomnianych twórców (Matrix i V to dla mnie arcydzieła, a i "dorobione" przez tę spółkę Invasion okazało się całkiem w porządku), więc będę czekał z niecierpliwością. A swoją drogą, to Kawajiri mógłby w końcu zrobić tego Ninja Scrolla 2, bo to taki Duke Nuke'm anime na razie jest.

#3 2008-02-24 21:44:23

Winged
Użytkownik

Freeman napisał:

Winged jak już zostałeś newsmanem to byś chociaż podawał świeże wiadomości oczkod

Toć to z wczoraj. Na nagielskich portalach też od niedawna. Fakt, że o samym "Ninja Assassin" było słychać wcześniej, ale o jakichkolwiek powiązaniach słychać może od trzech dni (linki nie są powiązane z tą trójką):
1.
2.
3.
Jak to ktoś kiedyś powiedział: "Internet jest miejscem, gdzie można zmieszać film z błotem przed jego powstaniem." Powiedzonko skrócone przez autora posta.

[EDIT] Zapomniałem napisać jak ja to widzę. Samo Jubei mogli wziąć tylko z racji sympatii dla tytułu. Chociaż ja czekam bez względu, czy będzie to związane z "Ninja scroll", czy nie.

Ostatnio edytowany przez Winged (2008-02-24 21:55:09)

"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
John Irving, "Świat według Garpa"

#4 2008-10-27 18:44:56

Arst
Użytkownik

Zniszczmy świat, aby stworzyć go na nowo.

#5 2008-10-27 19:31:35

ShAd0w
Użytkownik

http://www.imdb.com/title/tt1186367/news tu można przeczytać, że Ninja Assassin James'a McTeigue i Wachowskich, to nie Ninja Scroll, lecz Ninja Scroll i tak doczeka się filmu live action. Tu macie opis Ninja Assassin http://www.imdb.com/title/tt1186367/synopsis z niego winika, że główny bohater będzie nazywał się Raizo (Rain), jest on najbardziej brutalnym (skutecznym) zabójcą na świecie...

Ostatnio edytowany przez ShAd0w (2008-10-27 19:40:27)

hachiroku.gif

Stopka forum

© Animesub.info 2024