Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Przedwczoraj oddawaliśmy się jeszcze dywagacjom na temat "Akiry", a tu Wachowscy plus James McTeigue (układ identyczny jak przy "V jak Vendetta"), bardzo możliwe, że przymierzają się do filmu live action odnośnie życia i twórczości Jubeia. "Info" na Filmwebie.
"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
John Irving, "Świat według Garpa"
Winged jak już zostałeś newsmanem to byś chociaż podawał świeże wiadomości
Nie wiem, czy po samym imieniu Jubei można wiązać to z Ninja Scroll, ale osobiście nie miałbym nic przeciwko Tym bardziej że bardzo lubię wspomnianych twórców (Matrix i V to dla mnie arcydzieła, a i "dorobione" przez tę spółkę Invasion okazało się całkiem w porządku), więc będę czekał z niecierpliwością. A swoją drogą, to Kawajiri mógłby w końcu zrobić tego Ninja Scrolla 2, bo to taki Duke Nuke'm anime na razie jest.
Winged jak już zostałeś newsmanem to byś chociaż podawał świeże wiadomości
Toć to z wczoraj. Na nagielskich portalach też od niedawna. Fakt, że o samym "Ninja Assassin" było słychać wcześniej, ale o jakichkolwiek powiązaniach słychać może od trzech dni (linki nie są powiązane z tą trójką):
1.
2.
3.
Jak to ktoś kiedyś powiedział: "Internet jest miejscem, gdzie można zmieszać film z błotem przed jego powstaniem." Powiedzonko skrócone przez autora posta.
[EDIT] Zapomniałem napisać jak ja to widzę. Samo Jubei mogli wziąć tylko z racji sympatii dla tytułu. Chociaż ja czekam bez względu, czy będzie to związane z "Ninja scroll", czy nie.
Ostatnio edytowany przez Winged (2008-02-24 21:55:09)
"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
John Irving, "Świat według Garpa"
Nowy news na ww. temat:
Wchodzić na własną odpowiedzialność
Zniszczmy świat, aby stworzyć go na nowo.
http://www.imdb.com/title/tt1186367/news tu można przeczytać, że Ninja Assassin James'a McTeigue i Wachowskich, to nie Ninja Scroll, lecz Ninja Scroll i tak doczeka się filmu live action. Tu macie opis Ninja Assassin http://www.imdb.com/title/tt1186367/synopsis z niego winika, że główny bohater będzie nazywał się Raizo (Rain), jest on najbardziej brutalnym (skutecznym) zabójcą na świecie...
Ostatnio edytowany przez ShAd0w (2008-10-27 19:40:27)
Strony 1