#81 2008-03-02 21:47:22

zergadis0
Użytkownik

Odp: BADZIEWIA

Zgrzyt napisał:

Saint Seiya

Ja za tym tytułem nie przepadam, ale mam spore wątpliwości co do tych 99%:P.

#82 2008-03-02 22:47:29

Hayate
Użytkownik

Serial Experiments Lain, Eiken, Cosprayers i najgorsza seria jaką widziałem Witch Hunter Robin, usnąłem podczas 4 odcinka.

#83 2008-03-02 22:51:44

parara
Użytkownik

Usagichan de Cue!! fuj

KDE4 ssie

#84 2008-03-02 22:57:01

Quithe
Użytkownik

Sobol15x napisał:

~khadzad, gdy przeczytałem, że nie oglądasz SR to miałem bardzo złą opinię na temat ~Quithe jezor

Taa, i z ciekawości spojrzałem na stronę wstecz. Patrzę, post w którym pisze, że nie lubię SR o.O Z Azumangą się zgadzało. Przecież nie pisałem tego posta, co jest grane? Patrze, skurkowaniec podwędził mi avatar klnie deprecha

Z badziewi wymienię: Azumangę, Claymore, Kagehime... e, sporo jeszcze tego, nie warto jezor

myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA smile

#85 2008-03-02 22:57:10

Layla
Użytkownik

Temat moglby byc ciekawy - inteligentna krytyka poszczegolnych tytulow anime, cos z tego moglo byc... wielu mlodych fanow anime moglo chocby przypadkiem natrafic na ten temat i przeczytac kilka solidnych linijek krytycznego spojrzenia napisanych przez ludzi, ktorzy mogliby miec podobne gusta jak jakas czesc z nich... mogloby to pomoc w ich poszukiwaniach.
Jednakze skonczylo sie na bezmyslnym wymienianiu tytulow.
Pan A pisze ze nie lubi takiego tytulu, Pan B zaczyna krytykowac Pana A....zreszta co ja bede podawal przyklad przeczytajcie i przeanalizujcie te badziewia, ktore nazywacie swoja wypowiedzia.

P.S. Przepraszam jesli kogos urazilem, ale zaintrygowal mnie ten temat...mialem nadzieje na nawiazanie jakiegos dialogu odnosnie gust, jednak rozczarowanie przerodzilo sie w silna irytacje

... i dlatego proponuje zamknac ten temat lub go nieco zmodyfikowac jezor

Ostatnio edytowany przez Layla (2008-03-02 23:27:54)

#86 2008-03-02 23:03:07

Krzyżu
Użytkownik

...i dlatego proponuję zamknać temat.

lastfmbuttonbykiokuh.png

#87 2008-03-02 23:44:02

Psychopata
Użytkownik

Nie ma sensu opierać się na gustach innych ludzi, nawet jeśli ktoś przytoczy konkretne argumenty. Jak jakaś seria wciągnie i podpasuje pod gust danej osoby, to żadne argumenty nie przekonają go do zaprzestania dalszego oglądania serii. No chyba, że mówimy o Afro Samurai i DearS. jezor

Quithe napisał:

Tak się czepiacie Afro, a dla mnie jest w pytę pozycją. Świetne graficznie, prosta historia, w której akcja toczy się sensownie, ciekawe miks czasów i kultur. Genialne teksty Ninjy Ninjy i głos L. Jacksona. No i oczywiście muzyka by The RZA. Jak dla mnie pozycja bardzo dobra, dlatego też tłumaczyłem oczkod

No i to jest bardzo dobry przykład, żeby samemu sprawdzać serie. Bo np. ja bardzo lubię Azumange.

Ostatnio edytowany przez Psychopata (2008-03-03 00:09:09)

#88 2008-03-03 00:01:21

Quithe
Użytkownik

Tak się czepiacie Afro, a dla mnie jest w pytę pozycją. Świetne graficznie, prosta historia, w której akcja toczy się sensownie, ciekawe miks czasów i kultur. Genialne teksty Ninjy Ninjy i głos L. Jacksona. No i oczywiście muzyka by The RZA. Jak dla mnie pozycja bardzo dobra, dlatego też tłumaczyłem oczkod

myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA smile

#89 2008-03-03 00:40:20

Hero
Użytkownik

Ehhh jest dokładnie tak jak napisał/a Layla. Ludzie rzucają tytułami, że to takie a to takie a gdzie są opinie/argumenty dlaczego uważamy "coś" za badziew? Tak to każdy może napisać sobie X tytułów i pisać, że to jest do bani. Ludzie którzy mają mała styczność z anime lub wcale nie mieli, wejdą na ten temat chcąc przeczytać opinie osób którzy mają jakieś pojęcie "co i jak", a tu przykra niespodzianka. Z tematu robi sie burdel i spam więc lepiej byłoby go zamknąć niż ciągnąc to dalej.

Zanim ktoś zrezygnuje z danego anime bo przeczytał opinie na jej temat od jakiegoś usera niech przeczyta jeszcze inne bo każdy ma inne gusta i jednemu podpasuje seria a drugiemu nie(wszystkie argumenty/opinie są  tutaj subiektywne, choć cięćko o dobrą obiektywną recenzję).

Ostatnio edytowany przez Hero (2008-03-03 00:44:20)

Oh, żałosny cieniu związany w ciemnościach patrzący z pogardą na ludzi, sprawiając iż cierpią, twa dusza pogrążyła się w karmie grzechu. Chcesz się przekonać czym jest śmierć?

#90 2008-03-03 01:11:16

RobMeister
Użytkownik

wiecie jak sa parapety ktore sciagaja kiepskie anime to zal mi ich straszny jezor
ja natomiast napisze co warto obejrzec:
- Death Note
- Devil May Cry
- Claymore
- Ergo Proxy
- Saint Seya
- Dragon Ball
- Fullmetal Alchemist
- Rurouni Kenshin
- Last Exile
- Samurai Champloo
- Bleach
- Ayakashi Japanese Classic Horror

#91 2008-03-03 01:12:00

khadzad
Użytkownik

Quithe napisał:
Sobol15x napisał:

~khadzad, gdy przeczytałem, że nie oglądasz SR to miałem bardzo złą opinię na temat ~Quithe jezor

Taa, i z ciekawości spojrzałem na stronę wstecz. Patrzę, post w którym pisze, że nie lubię SR o.O Z Azumangą się zgadzało. Przecież nie pisałem tego posta, co jest grane? Patrze, skurkowaniec podwędził mi avatar klnie deprecha

Pisałem nawet w problemach z serwerem że w jakiś dziwny sposób zmieniło mi avatar...a że nie chce mi sie szukać tego mojego poprzedniego to narazie ten musi zostać...nie musisz mówić że ci go podwedziłem;)

#92 2008-03-03 01:24:54

Shinuta
Użytkownik

zergadis0 napisał:
Zgrzyt napisał:

Saint Seiya

Ja za tym tytułem nie przepadam, ale mam spore wątpliwości co do tych 99%:P.

Ja mam taką wątpliwość, że więcej osób powie że to anime jest fajne a nie głupie, ja osobiście je uwielbiam.

A co do badziewi to dla mnie są nimi Akira, Boogiepop Phantom i Saint Beast (to ostatnie to totalny shit, takiego głupiego i nudnego anime nigdy nie widziałem, do tego lekko spedalone anioły w nim są).

722396467d834906med.jpg
We will continue to exist, we haven't finished what we have to do yet.

#93 2008-03-03 02:01:52

kiczowatykoles
Użytkownik

Shakugan no Shana (sezon 1), He is my master, Dears, X, Tenjou Tenge, Myself; Yourself, Onegai Twins, Love Hina, Umisho, Joshikousei, Futari Ecchi, Doujin Work, Ai Yori Aoshi, Agent Aika, Naruto

blee

Ostatnio edytowany przez kiczowatykoles (2008-03-03 02:02:40)

#94 2008-03-03 02:46:27

zmora150
Zbanowany

A tu link do badziewi jak i tak wymieniacie i nic nie robicie jezor A jeżeli chodzi o badziewia przejrzycie i wybierzcie oczkod Tak chyba najłatwiej, a nie przez xx stron pisać co jest gówno jezor Z reszta postów co była cześć mi sie podoba, a cześć nie ten temat jak dlamnie ni troszku nie przydatny.

PS. bym skopiował wszystkie tytuły anime tutaj tylko ze to trochę by zajęło oczkod A jeszcze jedno podałem tak bo wszystkie anime jakie są tu trafia przy 60 stronie jak nie wcześniej oczkod

Pozdrawiam Zmora

#95 2008-03-03 03:06:34

Starfox
Użytkownik

Hm... Jak dla mnie to AIR;p Nudny... Bardzo... Działa lepiej niż środek nasenny;p Aż się odechciewa wracać do oglądania czegokolwiek;]

#96 2008-03-03 03:52:58

Zwierz
Użytkownik

RobMeister napisał:

wiecie jak są parapety które ściągają kiepskie anime to zal mi ich straszny jezor
ja natomiast napisze co warto obejrzeć:
- Death Note
- Devil May Cry
- Claymore
- Ergo Proxy
- Saint Seya
- Dragon Ball
- Fullmetal Alchemist
- Rurouni Kenshin
- Last Exile
- Samurai Champloo
- Bleach
- Ayakashi Japanese Classic Horror

jak dla mnie badziewne seria powaliło mnie na kolana zakończenie

Claymore

ale ten tytuł mnie przytłacza normalnie nie wiem co ludzie w nim widzą po jakimś czasie staje sie to nudne i wtórne moim skromnym zdaniem

Dragon Ball

DZIECIĘ NEO

PC king >ps3>x360>ds>psp(subiektywna opinia posiadacza wszystkiego)
http://myanimelist.net/animelist/Zwierz

Stopka forum

© Animesub.info 2024