Nie jesteś zalogowany.
[cytuj]true tears masz tu inaczej niema[/quote]
to bez sensu, bo torrent wolno idzie jak 2 seedow na krzyz....chyba nie tak trudno dac napisy osobno :/
[cytuj]true tears masz tu inaczej niema
to bez sensu, bo torrent wolno idzie jak 2 seedow na krzyz....chyba nie tak trudno dac napisy osobno :/
Ja ściągałem z serwerów, to zap@#$%lało ładnie, więc nie narzekaj. A najnowszy epek to sporo osób seeduje.[bzdura]
Zniszczmy świat, aby stworzyć go na nowo.
ja bym chciał mieć przetłumaczone Zone of the Enders : Dolores coś ponad 20 i wszystkie Animatrixy
[cytuj]true tears masz tu inaczej niema
a jaką wersje ściągasz bo jeśli nie .mkv to ci nie pomoge w ściąganiu
ps. nie jeden już wyskakiwał z gadką że to bezsens i samo zło by lepiej dać same napisy:P a mi tam pasuje i nie nażekam;)
[cytuj]Ja ściągałem z serwerów, to zap@#$%lało ładnie, więc nie narzekaj. A najnowszy epek to sporo osób seeduje.[/quote]
epek 7 nie jest na zadnym serwerze tylko torrent i wczoraj szedl okolo 40 kB/s, a bylo z 3 seedow.....abstrachując od tego, ze juz mam sciagniety angielski hardsub ze stronki z predkoscią 400kB/s...
[cytuj]a jaką wersje ściągasz bo jeśli nie .mkv to ci nie pomoge w ściąganiu[/quote]
sciagam avi bo mkv jest wiekszy tobym jeszcze dluzej sciagal
[cytuj]a jaką wersje ściągasz bo jeśli nie .mkv to ci nie pomoge w ściąganiu
sciagam avi bo mkv jest wiekszy tobym jeszcze dluzej sciagal
no niewiem bo z tego co widze u siebie to jest po 3/4 pełnych to może byś dał radę
[cytuj]Ja ściągałem z serwerów, to zap@#$%lało ładnie, więc nie narzekaj. A najnowszy epek to sporo osób seeduje.
epek 7 nie jest na zadnym serwerze tylko torrent i wczoraj szedl okolo 40 kB/s, a bylo z 3 seedow.....abstrachując od tego, ze juz mam sciagniety angielski hardsub ze stronki z predkoscią 400kB/s...
zdarzało się, że ściągałem nieraz anime (całe serie) po 2-3 kB/s, więc jak ci nie pasuję 40... to se oglądaj z ang subami
Zniszczmy świat, aby stworzyć go na nowo.
[cytuj]zdarzało się, że ściągałem nieraz anime (całe serie) po 2-3 kB/s, więc jak ci nie pasuję 40... to se oglądaj z ang subami[/quote]
a co to ma byc za argument ? Wytłumacz jaki jest sens sciągania czagos 10 razy wolniej ?
Chsesz sie pożalić, ze słabo ci sie ściągało, ale dałeś rade ? Gratuluje zuch chłopak jesteś haha
Ostatnio edytowany przez turunks (2008-03-12 15:22:46)
[cytuj]zdarzało się, że ściągałem nieraz anime (całe serie) po 2-3 kB/s, więc jak ci nie pasuję 40... to se oglądaj z ang subami
a co to ma byc za argument ? Wytłumacz jaki jest sens sciągania czagos 10 razy wolniej ?
Chsesz sie pożalić, ze słabo ci sie ściągało, ale dałeś rade ? Gratuluje zuch chłopak jesteś haha
Wiesz, Arst'owi chodziło raczej o to, że jakby ci zeleżało na PL subach to byś ciągnął, nawet jeśli transfer wynosiłby 5kb/s. Skoro ci nie pasuje, oznacza to, że wcale nie zależy ci tak bardzo na polskich napisach.
Ostatnio edytowany przez Nighthanter (2008-03-12 15:25:39)
tu masz racje, aż tak bardzo mi nie zależy ,...rozleniwiłem sie odkad mam szybkiego neta hehe, wiec obejze sobie najwyzej po ang, chyba, ze reszte epkow tez na jakis serwer wrzucaą, to bedzie git
Chciałbym żeby przetłumaczyli Ghost Hound ^^
Szkoda tylko że to jeszcze potrwa ;-/
Bardzo zależało by mi na Gravitation OVA.
Jeszcze raz proszę o Koikoi 7.
Ubolewam nad stratą kotleta, Dulu
Ostatnio edytowany przez dzadzar (2008-03-12 17:24:14)
Szkoda tylko że to jeszcze potrwa ;-/
Szkoda, że ludzie zadają debilne pytania. Szkoda, że ten temat jeszcze istnieje.
Szkoda, że pies zeżarł mi kotleta. I szkoda, że się tu zarejestrowałeś.
Ostatnio edytowany przez dulu (2008-03-12 17:16:29)
oprucz naruto to muszą zrobić Bleach po polsku ale nie aż tak denny jak zrobili narto
tu masz racje, aż tak bardzo mi nie zależy
,...rozleniwiłem sie odkad mam szybkiego neta hehe, wiec obejze sobie najwyzej po ang, chyba, ze reszte epkow tez na jakis serwer wrzucaą, to bedzie git
Wiesz... ja jestem w takiej sieci, że zawsze wszystko ściągam transferem od 5 - do nawet 35 MiB/s - z tym, że nie z torrentów a DC++. I mimo, że mają tam praktycznie wszystko, to zasoby anime ograniczone. Jedyny minus. To też nauczyłam się ciągnąc z torrentów i... transfer 5 - 40 KiB/s to już dla mnie coś normalnego ^^ Wszystko zalezy od tego czy bardzo Ci zależy A jak tak to 'rozleniwienie' wtedy schodzi na dalszy plan.
zdarzało się, że ściągałem nieraz anime (całe serie) po 2-3 kB/s
Skąd ja to znam
No cóż, skoro kwestia True Tears została wyjaśniona (ściągnęłam te 7 które były dostępne, mimo, że wcześniej już miałam z ang. subami - btw. dziekuję za link) to pozostało Kimikiss.
Ostatnio edytowany przez Aerlin (2008-03-12 17:44:13)
[cytuj]Wszystko zalezy od tego czy bardzo Ci zależy[/quote]
oczywiście....niektóre tytuły ciągnąłbym pewnie i z 20kB/s jakby nie było innego wyjscia hehe
[cytuj]oprucz naruto to muszą zrobić Bleach po polsku ale nie aż tak denny jak zrobili narto[/quote]
hmm ale kto zrobił denny....czy aby napewno mówisz o napisach ? ;p