Nie jesteś zalogowany.
Pojawił się hardsub od DB
http://www.tokyotosho.com/details.php?id=131282
Ostatnio edytowany przez skubii (2008-04-27 08:37:26)
Więc proszę tłumaczy o tłumaczanie yea.
a robi ktos napisy do wersji raw??
jak będą napisy PL, to się dopasuje do rawa
Ostatnio edytowany przez skubii (2008-04-27 13:35:16)
Więc proszę tłumaczy o tłumaczanie yea.
To nie temat do tego, a poza tym Naruto to taka masówka, że pewnie będzie z 5 subów. Cierpliwości.
a robi ktos napisy do wersji raw??
Najprawdopodobniej napisy do ver. ang będą pasowały do rawa, ponieważ w DVD-RIPach nie trzeba usuwać reklam (co jest najczęstszą przyczyną różnic między wersjami).
A poza tym jest tak, jak napisał skubii, czyli zrobienie czasówki to w najgorszym przypadku (ale to 2 wersje muszą się chyba całkowicie różnić) max. 30 minut.
Zniszczmy świat, aby stworzyć go na nowo.
Całkiem przeciętny film... ale cóż, nie spodziewałem się niczego większego po kolejnym filmie, bazując na poprzednich. Taki miły przerywnik w treningu Naruto, zwłaszcza, że kolejny ep dopiero 8 maja bodajże. Końcówka (tuż po napisach) była najlepsza, ale nie mówię dlaczego:P. Ostateczna walka raczej słaba i zdecydowanie za krótka, choć kombo w wykonaniu pana N i kapłanki było niezłe;). Swoją drogą do tego filmu nie trzeba wcale napisów, bo dialogi są proste i łatwe do zrozumienia, a tymbardziej w przekładzie DB.
Ostatnio edytowany przez gorczak (2008-04-27 14:20:28)
Całkiem przeciętny film... ale cóż, nie spodziewałem się niczego większego po kolejnym filmie, bazując na poprzednich. Taki miły przerywnik w treningu Naruto, zwłaszcza, że kolejny ep dopiero 8 maja bodajże. Końcówka (tuż po napisach) była najlepsza, ale nie mówię dlaczego:P. Ostateczna walka raczej słaba i zdecydowanie za krótka, choć kombo w wykonaniu pana N i kapłanki było niezłe;). Swoją drogą do tego filmu nie trzeba wcale napisów, bo dialogi są proste i łatwe do zrozumienia, a tymbardziej w przekładzie DB.
w sumie zgrabne podsumowanie.
http://www.megaupload.com/pt/?d=YVGHYRF9
Na mu 700 mega w avi. ma ktos Premium?
http://www.megaupload.com/pt/?d=YVGHYRF9
Na mu 700 mega w avi. ma ktos Premium?
To samo jest tu, więc po co przepłacać?
...
ja jednak jest za ddl. taki ze mnie nie-czlowiek
Cóż, jak kto woli, jak to mawiają
...
ktoś to tłumaczy ?! (chodzi mi o softy).
wiecie ze mozna sciagać torrenty przez dll. Ja to ? patrzcie na nową usluge imageshack xD
ktoś to tłumaczy ?! (chodzi mi o softy).
Napisy są już na ansi... Lepiej dobrze poszukaj.
Albo jestem głupi albo coś nie tak, jakoś tych napisów znaleźć nie mogę.
Może jakiś link ??
Dzięki Cieślak za napisy
Nom, Cieślaczek jak zawsze na posterunku, dzięki ci!
Napisy super, dzięki wielkie. Nawet poprawiliście błędy w tłumaczeniu DB. Chwała wam
Dla mało kumatych, proszę o to link, jak nie potraficie szukać.
Edit:
Link działa w 100%, jeśli wam nie działa, to musicie sami szukać.
może mi powiesz jak tego szukać, bo wpisując Naruto Shippuuden movie, lub Shippuuden movie jakoś nic nie wyskakuje ?
Jak nie działa przez wyszukiwarkę, to spróbuj przez katalog alfabetyczny.
Ostatnio edytowany przez Diukatan (2008-04-27 17:01:28)
link nie działa, może mi powiesz jak tego szukać, bo wpisując Naruto Shippuuden movie, lub Shippuuden movie jakoś nic nie wyskakuje ?