Nie jesteś zalogowany.
Jak juz tak reklamujemy tego typu stronki, to na www.mangatraders.com maja calkiem spore zasoby (oczywiscie wszystkie wydane chaptery vk sa), wystarczy sie zarejestrowac.
Ostatnio edytowany przez m_jay (2008-05-03 23:03:19)
Teraz myślę że ludzie zainteresowani anime i manga mają z czego wybierać bo są aż 3 stronki
miłego czytania
Osoki hi-no tsumorite tooki mukashi-ka-na.
A mnie wzięło znowu na czytanie mangi.
Z moim angielskim, to może nawet lepiej, jeszcze się okaże, że przy pierwszym czytaniu nie wszystko zrozumiałam dobrze.
Również życzę wszystkim miłego czytania:)
hehe jak kulejesz z angielskim to słownik i w drogę
:P Pozdrawiam jak coś to PM
Wyobrażasz sobie czytanie ze słownikiem w dłoni? brrr...
Można by się załamać a cały klimat i przyjemnośc znikłyby w jednej chwili.
Ps: Kończe własnie 3tom.
Aż tak źle ze mną nie jest, sięgam do słownika tylko w ostateczności. ^^'
Sirocco to z twoim angielskim nie jest jeszcze źle:) nie przesadzaj skoro słownik to u ciebie ostateczność
Już jutro pomiędzy godziną 23:00 a 24:00 premiera 5 odcinka Vampire Knight nie wiem jak reszta ale ja już nie mogę się doczekać
Pozostałych którzy nie oglądali jeszcze VK zapraszam bo warto:)
P.S. Ma ktoś jakieś fajne screeny z tego anime? Byłabym wdzięczna bo ja mam tylko parę tapet...
A dla tych którym sie podoba ending w tym anime mam teledysk w oryginale i ze scenami z anime:)
Kanon Wakeshima -Still Doll ( Full version )
Vampire Knight-Still Doll ( Karaoke )
Ostatnio edytowany przez Gela19 (2008-05-04 17:10:53)
Ja również mam parę tapet jedynie, zna ktoś może jakieś stronki z obrazkami z mangi albo anime?? Prosimyy
Edit: Gela, ten teledysk jest świetny, dzięki.:)
Ostatnio edytowany przez Sirocco (2008-05-04 18:13:41)
http://www.theotaku.com/wallpapers/
http://www.animepaper.net/gallery/
Na tych można coś ciekawego znaleść... Na tą druga stronkę chyba trzeba się zalogować z tego co pamietam...
Ostatnio edytowany przez madzia_0131 (2008-05-04 20:12:27)
Super wielkie dzięki:)
A co się tyczy kolejnego odcinka... To zżera mnie ciekawość...
Chyba pierwszy raz w życiu nie wytrzymam i obejrze RAWa
I pomyśleć, że zabrałem się za serię tylko dlatego, że Yuuki przypomina Mai z Ghost Hunta xD
A co się tyczy kolejnego odcinka... To zżera mnie ciekawość...
Chyba pierwszy raz w życiu nie wytrzymam i obejrze RAWa![]()
I pomyśleć, że zabrałem się za serię tylko dlatego, że Yuuki przypomina Mai z Ghost Hunta xD
JAk widac czasem warto oglądać coś przez czysty przypadek ja na tę serię trafiłam jak na VeohTV szukałam czegoś;p i znalazłam pierwszy epek
a potem to już samo poszło
Juz się nie mogę doczekać, chciałabym żeby dziś juz był poniedziałek
Kolejna Porcja:
Obrazki:
>>KLIK<<
Screeny:
>>KLIK[1]<<
>>KLIK[2]<<
-+--+--+--+--+--+--+--+--+--+--+--+--+--+--+--+--+--+--+--+--+--+--+--+--+--+--+--+--+-
JAk widac czasem warto oglądać coś przez czysty przypadek
ja na tę serię trafiłam jak na VeohTV szukałam czegoś;p i znalazłam pierwszy epek
a potem to już samo poszło
![]()
Juz się nie mogę doczekać, chciałabym żeby dziś juz był poniedziałek
Tak, tak... Ale tak naprawdę trzeba czekać na jakieś suby...
Zapewne znowu pierwsze będą te Your-Mom... ehh... Przez ich tłumaczenie tylko się człowiek gubi...
Zastanawiam czy znowu robić super szybki przekład na PL na ich podstawie (poten robić poprawki) czy czekać na Shoku-dan...
werewolf napisał:I pomyśleć, że zabrałem się za serię tylko dlatego, że Yuuki przypomina Mai z Ghost Hunta xD
No ja zaczalem ogladac bo po prostu fajnie wygladala w trailerze
.
Nooo... To właśnie była podstawa:D
Ostatnio edytowany przez werewolf (2008-05-04 21:36:58)
Zrób ten przekład na ich podstawie a jak Shoku-dan zrobi to wtedy się poprawi
a co do anime jak myślicie kogo wkońcu wybierze Yuki?? Ja bym się cieszyła jakby to był Zero... Lubię tą postać, poza tym Kaname jest troche przerażający i ta jego tajemniczość ...
Czy ja wiem... Zero wydaje mi się... hmm... Jest jakiś taki nadęty, mało nie pęknie
Kaname znowu wydaje mi się bardziej w porządku... Przynajmniej potrafi cierpliwie czekać aż sama do niego nie przyjdzie.
Podkreślam, że dalej nie znam całej dostepnej mangi wczoraj mnie zamuliło i poległem... kręgosłup mnie boli od spania na biórku xD
Jak na razie wybrała Zero.. A co dalej będzie to szczerze nie mam zielonego pojęcia...
Wybrała? To chyba za duzo powiedziane:D
Heh może tak jest że Zero się nadyma
ALe mi się wydaje że robi to po to by chronić Yuki wychodzi z założenia że im mniej ona wie tym lepiej dla niej... a Kaname:P no własnie... on Czeka... i tylko knuje rózne rzeczy
A ja mange przeczytałam od wczoraj do 21 chaptera jeszcze troche i skończe ją całą