Nie jesteś zalogowany.
Jak juz tak reklamujemy tego typu stronki, to na www.mangatraders.com maja calkiem spore zasoby (oczywiscie wszystkie wydane chaptery vk sa), wystarczy sie zarejestrowac.
Ostatnio edytowany przez m_jay (2008-05-03 23:03:19)
Teraz myślę że ludzie zainteresowani anime i manga mają z czego wybierać bo są aż 3 stronki miłego czytania
Osoki hi-no tsumorite tooki mukashi-ka-na.
A mnie wzięło znowu na czytanie mangi.
Z moim angielskim, to może nawet lepiej, jeszcze się okaże, że przy pierwszym czytaniu nie wszystko zrozumiałam dobrze.
Również życzę wszystkim miłego czytania:)
hehe jak kulejesz z angielskim to słownik i w drogę :P Pozdrawiam jak coś to PM
Wyobrażasz sobie czytanie ze słownikiem w dłoni? brrr...
Można by się załamać a cały klimat i przyjemnośc znikłyby w jednej chwili.
Ps: Kończe własnie 3tom.
Aż tak źle ze mną nie jest, sięgam do słownika tylko w ostateczności. ^^'
Sirocco to z twoim angielskim nie jest jeszcze źle:) nie przesadzaj skoro słownik to u ciebie ostateczność
Już jutro pomiędzy godziną 23:00 a 24:00 premiera 5 odcinka Vampire Knight nie wiem jak reszta ale ja już nie mogę się doczekać
Pozostałych którzy nie oglądali jeszcze VK zapraszam bo warto:)
P.S. Ma ktoś jakieś fajne screeny z tego anime? Byłabym wdzięczna bo ja mam tylko parę tapet...
A dla tych którym sie podoba ending w tym anime mam teledysk w oryginale i ze scenami z anime:)
Kanon Wakeshima -Still Doll ( Full version )
Vampire Knight-Still Doll ( Karaoke )
Ostatnio edytowany przez Gela19 (2008-05-04 17:10:53)
Ja również mam parę tapet jedynie, zna ktoś może jakieś stronki z obrazkami z mangi albo anime?? Prosimyy
Edit: Gela, ten teledysk jest świetny, dzięki.:)
Ostatnio edytowany przez Sirocco (2008-05-04 18:13:41)
http://www.theotaku.com/wallpapers/
http://www.animepaper.net/gallery/
Na tych można coś ciekawego znaleść... Na tą druga stronkę chyba trzeba się zalogować z tego co pamietam...
Ostatnio edytowany przez madzia_0131 (2008-05-04 20:12:27)
Super wielkie dzięki:)
A co się tyczy kolejnego odcinka... To zżera mnie ciekawość...
Chyba pierwszy raz w życiu nie wytrzymam i obejrze RAWa
I pomyśleć, że zabrałem się za serię tylko dlatego, że Yuuki przypomina Mai z Ghost Hunta xD
A co się tyczy kolejnego odcinka... To zżera mnie ciekawość...
Chyba pierwszy raz w życiu nie wytrzymam i obejrze RAWaI pomyśleć, że zabrałem się za serię tylko dlatego, że Yuuki przypomina Mai z Ghost Hunta xD
JAk widac czasem warto oglądać coś przez czysty przypadek ja na tę serię trafiłam jak na VeohTV szukałam czegoś;p i znalazłam pierwszy epek a potem to już samo poszło
Juz się nie mogę doczekać, chciałabym żeby dziś juz był poniedziałek
Kolejna Porcja:
Obrazki:
>>KLIK<<
Screeny:
>>KLIK[1]<<
>>KLIK[2]<<
-+--+--+--+--+--+--+--+--+--+--+--+--+--+--+--+--+--+--+--+--+--+--+--+--+--+--+--+--+-
JAk widac czasem warto oglądać coś przez czysty przypadek ja na tę serię trafiłam jak na VeohTV szukałam czegoś;p i znalazłam pierwszy epek a potem to już samo poszło
Juz się nie mogę doczekać, chciałabym żeby dziś juz był poniedziałek
Tak, tak... Ale tak naprawdę trzeba czekać na jakieś suby...
Zapewne znowu pierwsze będą te Your-Mom... ehh... Przez ich tłumaczenie tylko się człowiek gubi...
Zastanawiam czy znowu robić super szybki przekład na PL na ich podstawie (poten robić poprawki) czy czekać na Shoku-dan...
werewolf napisał:I pomyśleć, że zabrałem się za serię tylko dlatego, że Yuuki przypomina Mai z Ghost Hunta xD
No ja zaczalem ogladac bo po prostu fajnie wygladala w trailerze .
Nooo... To właśnie była podstawa:D
Ostatnio edytowany przez werewolf (2008-05-04 21:36:58)
Zrób ten przekład na ich podstawie a jak Shoku-dan zrobi to wtedy się poprawi
a co do anime jak myślicie kogo wkońcu wybierze Yuki?? Ja bym się cieszyła jakby to był Zero... Lubię tą postać, poza tym Kaname jest troche przerażający i ta jego tajemniczość ...
Czy ja wiem... Zero wydaje mi się... hmm... Jest jakiś taki nadęty, mało nie pęknie
Kaname znowu wydaje mi się bardziej w porządku... Przynajmniej potrafi cierpliwie czekać aż sama do niego nie przyjdzie.
Podkreślam, że dalej nie znam całej dostepnej mangi wczoraj mnie zamuliło i poległem... kręgosłup mnie boli od spania na biórku xD
Jak na razie wybrała Zero.. A co dalej będzie to szczerze nie mam zielonego pojęcia...
Wybrała? To chyba za duzo powiedziane:D
Heh może tak jest że Zero się nadyma ALe mi się wydaje że robi to po to by chronić Yuki wychodzi z założenia że im mniej ona wie tym lepiej dla niej... a Kaname:P no własnie... on Czeka... i tylko knuje rózne rzeczy
A ja mange przeczytałam od wczoraj do 21 chaptera jeszcze troche i skończe ją całą