#21 2008-06-28 11:09:07

Krzyżu
Użytkownik

Odp: Łatwe, Miłe i Przyjemne - Zapomniane?!

Jak dla mnie temat do zamknięcia.
Przykro mi, ale po co robić kolejną liste/spis anime?

lastfmbuttonbykiokuh.png

#22 2008-06-28 11:11:59

marcin2
Użytkownik

Krzyżu napisał:

Jak dla mnie temat do zamknięcia.
Przykro mi, ale po co robić kolejną liste/spis anime?

Indeed.

#23 2008-06-28 12:34:44

KKnD
Zbanowany

Ale jak to bywa, nie ma rzeczy neutralnych, a jeśli są to się je zapomina.
Jest to o tyle dziwne, że można je polecać każdemu, jednak nie pamięta się o nich.
I tutaj przydała by się taka mała lista/przypomnienie.

edit:
Taka lista prawie potworków to coś strasznego?

Wiem, że temat może być zaspamowany przez takie osoby jak w/w.
Więc zanim go założyłem, zapytałem się władz, czy moge.

ps. Dodałem do własnej listy, anime, których nie byłem do końca pewien czy są neutralne xD

fontani32678yp1.gif

#24 2008-06-28 13:23:02

Krzyżu
Użytkownik

Wiesz, dlaczego uważam, że temat jest do kasacji?
Bo każdy, jak będzie chciał sobie obejrzeć "neutralne" anime, to wejdzie do wątku "Poszukuję anime podobnego do..." i zapyta się co, kto mu poleca.

Ale, jak już tak bardzo chcesz jakieś anime, które jest "neutralne"(cokolwiek to znaczy w odniesieniu do anime):
-Nagasarete Airantou: kreska może być, muzyka może być, fabuła obleci. Ogląda się w miarę przyjemnie.  [w zasadzie, to napisałem to tylko po to, żeby nie było offa].

lastfmbuttonbykiokuh.png

#25 2008-06-28 17:51:19

kralewna
Użytkownik

Jest tyle fajnych anime przy których można się odstresować, a tu widzę kolesi, którzy ciągle narzekają na coś. Szkoda gadać!!!

#26 2008-08-18 22:11:59

kralewna
Użytkownik

oglądałem wiele anime z gatunku ecchi. były naprawdę fajne jako odstresowywacz od problemów dnia codziennego, ale inne ciekawe anime się obejrzało np.  film kinówka Akira, Ghost in the shell   I (mój ulubiony film z gatunku sf, ale ciężki w odbiorze) i II. W ogóle i tak większość anime to chały i nie tylko w gatunku ecchi, bo w innych tak samo jest.

#27 2008-08-18 22:26:03

KKnD
Zbanowany

To zrozumiałe, tak jak w przypadku filmów.
I prawdą jest że ostanio jest b.ecchi.
Teraz na topie są szybkie i bez sensu serie smutny

fontani32678yp1.gif

#28 2008-08-19 01:54:37

kiczowatykoles
Użytkownik

marcin2 napisał:

Jak tylko przeczytałem temat na main page, od razu wiedziałem, że to znowu ~KKnD. Serio.
-.-

U mnie tak samo. Jak Boga kocham!

Ostatnio edytowany przez kiczowatykoles (2008-08-25 19:57:34)

#29 2008-08-19 02:02:10

KKnD
Zbanowany

buhaha jestem jak zaraza z Higurashi xD.
Swoją łopatologią miażdżę wszystkich.
Wybaczcie, ale tylko zachęcacie mnie mnie do zakładania nowych tematów, krytykując mnie

fontani32678yp1.gif

#30 2008-08-19 08:42:24

werewolf
Użytkownik

KKnD napisał:

buhaha jestem jak zaraza z Higurashi xD.

Raczej jak czarna ospa... Nie... Krwawa biegunka bardziej pasuje...

KKnD napisał:

Wybaczcie, ale tylko zachęcacie mnie mnie do zakładania nowych tematów, krytykując mnie

A wiesz, że powinno? Zastanów się z 10 razy zanim załozysz kolejny temat z serii "najgłupsze z niepotrzebnych"...

Mało, że kretyński temat (właściwie jak wszystkie twoje) to jeszcze kretyńska prowokacja, nie wspominając już o offtopie we własnym temacie bo w powyższym poście nie widzę nawet pół tytułu.

--------------------------------------------
"G.I.T.S. S.A.C" I i II... porażka, którą ledwie zdołałem przetrwać do końca... Nudne monotonne i przemoralizowane (Tylko pierwszy film był rewelacyny chociaż również przemoralizowany). To jedna z tych rzeczy, które człowiek chce jak najszybciej wymazać z pamięci.
Nowości też tam raczej nie ma... Wszystkie wątki znane od kiedy powstał gatunek s-f.

"Green Green"... Jak dla mnie materiał na naprawdę rewelacyjną serię zepsuty nadmiarem inwencji twórczej scenarzysty... Powinno być więcej z orginału (pomijając sceny hentaiowe) a mniej dodatków... Byłaby naprawdę świetna komedia...

"Akira"... O boże... usunąc z internetu i spalić wszystkie kopie zanim ktoś jeszcze to zobaczy...

"Czarnoksiężnik z Archipelagu"... świetna książka i głupi japon, który na 100% nawet się z nią nie zapoznał...

"Grenadier"... Spalić, skasować i zabić autora...

"He is my master"... Ten kto to wymyslił był chory... Ten kto pozwolił mu to wykonać był jeszcze bardziej chory... Ci, którym się to podoba... to już kandydaci do pokoi bez klamek.

"Girls Bravo" Jak wyżej...

#31 2008-08-25 17:29:49

^Renn
Użytkownik

Myślę ze temat powinien zostać "zamknięty" , ponieważ każdy ma inne gusta co do Anime... Czytając jak to napisał jeden użytkownik ze jakieś anime jest oklepane i nudne np. Ah! My Goddess , Ichigo 100% -  nie mogę się z tym zgodzić w moim przypadku bo uważam ze to anime jest naprawdę dobre ;]  To tyle... Pozdrawiam!

duszosawep1.jpg

#32 2008-08-25 17:59:31

Quithe
Użytkownik

Hehe, dyskusja o Claymore mi się przypomina smile_big To, że każdy ma swój gust, to prawda, ale po to są te tematy, żeby pokazać innym co się uważa za syf i cuda.  Któryś właśnie z "innych", może gdy zobaczy tytuł, zechce sprawdzić, czy rację ma wypisujący. W tym akurat nie ma nic złego. Burdel się robi, gdy zaczynają się bezsensowne przegadywanki między userami o to czy wpiedzielanie się w ścianę przy każdym ruchu świadczy o realności, czy totalnej debilności autorów.

Co do tematu, to pod tę wypiskę pasuje mi Bleach. Akurat do obejrzenia i zapomnienia po skończeniu. A to mi przypomina, że mam trochę epów zaległych xD Na początku było zajebiście wręcz, potem poziom zjechał, ale jakoś mi się dobrze ogląda do śniadania czy innego żarcia. Hm, tylko po co nagrywam kolejne płyty z epkami? Chyba z przyzwyczajenia smile_big

myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA smile

#33 2008-08-25 19:14:12

Zjadacz
Użytkownik

Quithe napisał:

Burdel się robi, gdy zaczynają się bezsensowne przegadywanki między userami o to czy wpiedzielanie się w ścianę przy każdym ruchu świadczy o realności, czy totalnej debilności autorów.

Oj, burdel wtedy był, że ho ho, ale dalej uważam, że to świadczy o totalnej debilności autorów jezor

BTW: Kiczowaty, widzę, że teraz Ty się angażujesz w koszenie durni z forum, jak ja to kiedyś robiłem z Tomemxxx smile_big Zrób z tego ogólnoforumową akcję, to sam sobie taką sygnę zarzucę smile_big

"Skazany na zajebistość"

#34 2008-09-11 19:38:28

hehex
Użytkownik

Jak bym mogl to bym zamkna ten temat kazdy ma swoj gust i zawsze moze sie innych spytac na temacie "poszukje anime podobne do" czy jak sie nazywal ten temat
Quithe moze nagrywasz dlatego ze tak naprawde ci sie podoba poniewaz w bleachu tak robia ze akcja idzie w gore i w dol i tak caly czas;p

kiczowatykoles     jak mi sie nudzi to wchodze na forum ;p

Ostatnio edytowany przez hehex (2008-09-11 20:22:36)

#35 2008-09-11 19:49:32

kiczowatykoles
Użytkownik

hehex napisał:

Jak bym mogl to bym zamkna ten temat kazdy ma swoj gust i zawsze moze sie innych spytac na temacie "poszukje anime podobne do" czy jak sie nazywal ten temat
Quithe moze nagrywasz dlatego ze tak naprawde ci sie podoba poniewaz w bleachu tak robia ze akcja idzie w gore i w dol i tak caly czas;p

To po cholerę odkopywałeś ten temat?

Ostatnio edytowany przez kiczowatykoles (2008-09-11 19:49:51)

#36 2008-09-11 19:56:37

lb333
Użytkownik

hehex napisał:

w bleachu tak robia ze akcja idzie w gore i w dol i tak caly czas;p

IMHO poszła w dół raz a dobrze - ok. 60 odcinka.

Miałem jakieś serie, o których łatwo się zapomina, ale ich nie wypiszę, bo o nich zapomniałem. smile

Stopka forum

© Animesub.info 2024