#101 2008-06-30 22:18:36

Quithe
Użytkownik

Odp: Zabujałem się w... ech, czy tak można ???

To się nieźle uśmialiśmy, ale tak ogólnie, to ja pierdolę o.O

Od Hiki: poczytaj sobie o Pigmalionie i Galatei a potem na kolana i modły do Zeusa, może i nad tobą się zlituje:P

myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA smile

#102 2008-06-30 22:19:05

lb333
Użytkownik

Krzyżu napisał:
lb333 napisał:
Rafaga napisał:
Freeman napisał:

Nie chcę niszczyć twoich marzeń, ale tak naprawdę wygląd to ma chara designer, charakter i uczucia ma scenarzysta i reżyser a miły głos - seiyuu...

A Salma Hayek to: Wygląd - chirurg plastyczny, charakter - pr'owiec, a głos - ... no dobra ten jest jej.

Przynajmniej ma trzeci wymiar. smile

I ciepłe wnętrze...

Leżę. [roftl]

Rafaga napisał:
lb333 napisał:

Teraz to wygląda, jak facet w spódnicy (Szkot?). hehe

Nie mogę znaleźć innego zdjęcia na googlach, ale nie nie jest szkotem... i nie mów tak więcej bo mimo że mi przykro to zaraz się zROTFLam

No i dobrze, trzeba mieć do tego dystans, dopiero jak go stracisz, będzie naprawdę niedobrze. smile

#103 2008-06-30 22:19:09

Freeman
Użytkownik

Rafaga napisał:
sosoel napisał:

...A czy przypadkiem takie platoniczne uczucie do nierzeczywistej do zdobycia że tak powiem osoby nie jest tym samym wobec piosenkarki co wobec narysowanej panienki, a nawet tym samym co do dziewczyny jadącej codziennie tym samym autobusem? To co autor tematu nazywa miłością, to uczucie do idei danego wyglądu i charakteru i naprawdę nie wiem, czemu wszyscy od razu go tak atakują... Skoro sami pewnie kiedyś w życiu jeśli nie w postaci narysowanej to w jakiejś aktorce czy czymś podobnym się "podkochiwali"...

Nie ma w tym nic groźnego, dopóki nie znajdziesz sobie kiedyś dziewczyny i nie potniesz jej twarzy przez sen, bo wczujesz się w rolę rzeźbiarza tworzącego dzieło na podobieństwo Maki, tak myślę...

Ktoś w końcu mnie zrozumiał[placze]... przynajmniej w pierwszej części wypowiedzi[baka]

To co, zamykać?

#104 2008-06-30 22:19:10

aria
Użytkownik

Tak czytam ten wątek i zastanawiam się nad jednym. Czy tylko ja jestem zboczona w ten sposób, że gdy mi osiądzie na sercu jakiś bishonen, to NIE szukam jego odzwierciedlenia w rzeczywistym świecie, tylko się sama do niego upodabniam? @_@ xD

(robimy z ansi poradnik dla otaku, którzy nie mają czasu kupić sobie bravo i do niego napisać xD)

warneverchanges.png

#105 2008-06-30 22:20:05

Dżibril
Użytkownik

#Freeman , nie - miało być do północy i niech tak zostanie smile.

#106 2008-06-30 22:20:09

barabaq
Użytkownik

[cytuj]Ktoś w końcu mnie zrozumiał[placze]... przynajmniej w pierwszej części wypowiedzi[baka][/quote]

Ja też cie rozumiem smile_big
W końcu też miałem różne fazy, chociażby teraz, oglądając Ouran High School Host Club czuję miętę jak Haruhi się pojawia na ekranie :p

Ostatnio edytowany przez barabaq (2008-06-30 22:21:17)

#107 2008-06-30 22:23:29

Tenshi1991
Użytkownik

Nie zapominaj... Bóg Cię kocha smile:) i rozumie twój ból

#108 2008-06-30 22:23:38

neverar
Użytkownik

Freeman nie zamykaj tematu! Wracam do domu a tu w 2h powstał taki ciekawy wątek, muszę go całego przeczytać:D

#109 2008-06-30 22:24:03

zergadis0
Użytkownik

No i w końcu gadamy jak należy:D. A tak nawiasem mówiąc - w sumie, to jeżeli tak mało ludzi zakochuje się w bohaterkach anime, to jakim cudem temat "najładniejsze dziewczyny w anime" jest jednym z najpopularniejszych i najdłużej kontynuowanych tematów w historii tego forum?

#110 2008-06-30 22:24:23

Rafaga
Użytkownik

Wracając do jej wyglądu. Nie mogę znaleźć dobrego zdjęcia na googlach dlatego rzucam link do op na YouTube: http://youtube.com/watch?v=DewZlyMxCKk

War-yun.png

#111 2008-06-30 22:24:34

Freeman
Użytkownik

aria napisał:

Tak czytam ten wątek i zastanawiam się nad jednym. Czy tylko ja jestem zboczona w ten sposób, że gdy mi osiądzie na sercu jakiś bishonen, to NIE szukam jego odzwierciedlenia w rzeczywistym świecie, tylko się sama do niego upodabniam? @_@ xD

(robimy z ansi poradnik dla otaku, którzy nie mają czasu kupić sobie bravo i do niego napisać xD)

Na logikę rzecz biorąc, skoro się do niego upodabniasz, to jednak go szukasz w rzeczywistym świecie.

neverar napisał:

Freeman nie zamykaj tematu! Wracam do domu a tu w 2h powstał taki ciekawy wątek, muszę go całego przeczytać:D

OK, do północy będzie. Przy czym zamknięty topic też możesz poczytać smile

Ostatnio edytowany przez Freeman (2008-06-30 22:25:44)

#112 2008-06-30 22:25:03

DarkSister
Użytkownik

Ejże, ale zakochiwanie się a podobanie to roznica xD

#113 2008-06-30 22:25:19

Zjadacz
Użytkownik

Krzyżu napisał:
lb333 napisał:
Rafaga napisał:
Freeman napisał:

Nie chcę niszczyć twoich marzeń, ale tak naprawdę wygląd to ma chara designer, charakter i uczucia ma scenarzysta i reżyser a miły głos - seiyuu...

A Salma Hayek to: Wygląd - chirurg plastyczny, charakter - pr'owiec, a głos - ... no dobra ten jest jej.

Przynajmniej ma trzeci wymiar. smile

I ciepłe wnętrze...

[roftl]

Świetny temat, nie wiedziałem, że mamy tylu skrzywionych na tym forum smile_big

_KiRA napisał:

Dmuchane sa bee... jakos mnie nigdy do tego nie ciagnelo... A androidy maja swoj urok... albo trzeba sie rozejrzec za kims zywym, no ale tez sie nie chce za bardzo xD

"Tym żywym" się nie chce chyba oczkod

"Skazany na zajebistość"

#114 2008-06-30 22:27:57

lb333
Użytkownik

zergadis0 napisał:

No i w końcu gadamy jak należy:D. A tak nawiasem mówiąc - w sumie, to jeżeli tak mało ludzi zakochuje się w bohaterkach anime, to jakim cudem temat "najładniejsze dziewczyny w anime" jest jednym z najpopularniejszych i najdłużej kontynuowanych tematów w historii tego forum?

Ostatnio tam zajrzałem... same małe dziewczynki. Aż miałem wrzucić jakąś dorosłą dla kontrastu, ale żadna mi na myśl nie przyszła (mało anime oglądam). Tak czy inaczej najwięcej zdjęć to wrzucały dwie-trzy osoby.

#115 2008-06-30 22:27:57

Zarathustra
Użytkownik

zergadis0 napisał:

Tam króluje żądza, tu mamy miłość;)

#116 2008-06-30 22:31:25

luki349
Użytkownik

temat rozumiem na rozruszanie szarych komórek (sora, ale jestem zbyt pijany na czytanie całego tematu). Wiecie fantazje to fantazje pomażyć zawsze można, ale mimo wszystko imo jest to mniej chore niż pedofilia itp, bo niemożliwe smile_big:D

#117 2008-06-30 22:33:54

_KiRA
Użytkownik

Zjadacz napisał:
_KiRA napisał:

Dmuchane sa bee... jakos mnie nigdy do tego nie ciagnelo... A androidy maja swoj urok... albo trzeba sie rozejrzec za kims zywym, no ale tez sie nie chce za bardzo xD

Pieprzysz... :/ Ja przynajmniej mam jakies zasady, a nie rzucam sie na pierwsza lepsza w klubie, bo ma stringi i duze balony... sorry :/ . I nie gadaj glupot, skoro nie wiesz o co kaman, dobra? ;/

#118 2008-06-30 22:44:18

Dżibril
Użytkownik

Omg , obejrzałem tego op i dochodze do wniosku ze nawet Yeti prezentuje sie lepiej.

_KiRA napisał:
Zjadacz napisał:
_KiRA napisał:

Pieprzysz... :/ Ja przynajmniej mam jakies zasady, a nie rzucam sie na pierwsza lepsza w klubie, bo ma stringi i duze balony... sorry :/ . I nie gadaj glupot, skoro nie wiesz o co kaman, dobra? ;/

Szczery i uczciwy , złoto nie facet.

Ale ja mam podobnie : np. odmówiłbym miliona złotych gdyby ktoś mi je zaoferował. Gdyby...

Ostatnio edytowany przez Dżibril (2008-06-30 22:49:03)

#119 2008-06-30 22:46:53

zergadis0
Użytkownik

No cóż... moim zdaniem również chyba jedyną zaletą tego anime jest ending (Maximum the Hormone rulz:D!), ale różni ludzie mają różne gusta:P.

#120 2008-06-30 22:48:05

( MajK )
Użytkownik

Rafaga napisał:

Wracając do jej wyglądu. Nie mogę znaleźć dobrego zdjęcia na googlach dlatego rzucam link do op na YouTube: http://youtube.com/watch?v=DewZlyMxCKk

W 0:22 wygląda na "trochę" wyrośniętą. wow
I w tym Openingu w większości ujęć nadal wygląda na chłopa. ukryty

Stopka forum

© Animesub.info 2024