Nie jesteś zalogowany.
http://dbthemovie.com/2008/07/04/exclus … ust-issue/
Z każdym kolejnym zdjęciem Chatwin wygląda coraz lepiej jako Goku Niedługo dojdziemy do pomarańczowego wdzianka
Teraz wygląda jak młoda wersja amerykańskiego ninja, jeszcze niech sobie pysk szalikiem zasłoni;)
Niestety wizja reżysera zbyt różni się od mojej. O ile różnice w adaptacjach są normą to te tutaj przebijają wszystko... Już mi sie nie chce słać złych słów pod adresem twórców więc spokojnie poczekam na spider-mana 4 xD
//ps. to dragon balla przypomina tak, że jak bym to zobaczył bez stopki to nigdy bym na to nie wpadł.
Ostatnio edytowany przez kalamir (2008-07-06 14:39:39)
Niestety wizja reżysera zbyt różni się od mojej. O ile różnice w adaptacjach są normą to te tutaj przebijają wszystko... Już mi sie nie chce słać złych słów pod adresem twórców więc spokojnie poczekam na spider-mana 4 xD
//ps. to dragon balla przypomina tak, że jak bym to zobaczył bez stopki to nigdy bym na to nie wpadł.
To dziwne, że nie ślesz złych słów pod adresem twórców Spider Mana po tej filmowej aborcji, którą był SM3 DB nie może być już gorszy
Ostatnio edytowany przez Freeman (2008-07-06 15:15:04)
To dziwne, że nie ślesz złych słów pod adresem twórców Spider Mana po tej filmowej aborcji, którą był SM3 DB nie może być już gorszy
Nie wiem w jakich okolicznościach oglądałeś S-m3 bo ja go widziałem na pełnej sali i bawiłem się świetnie (chociaż było 'kilka' wpadek). Być może jeżeli w trakcie oglądania DB atmosfera będzie równie miła to jakoś to załagodzi moje wymagania (które i tak nie będą spełnione xD).
Nie wiem jak to jest, że będąc fanem SM byłe do filmu nastawiony extra pozytywnie a identycznej sytuacji z DB jestem takim pesymistą. Na dobra sprawę jedyne co wiem to, że bohaterowie nie wyglądają wiernie a zarys fabuły średnio się ma do mangi. Póki co moge tylko psioczyć...
Freeman napisał:To dziwne, że nie ślesz złych słów pod adresem twórców Spider Mana po tej filmowej aborcji, którą był SM3 DB nie może być już gorszy
Nie wiem w jakich okolicznościach oglądałeś S-m3 bo ja go widziałem na pełnej sali i bawiłem się świetnie (chociaż było 'kilka' wpadek). Być może jeżeli w trakcie oglądania DB atmosfera będzie równie miła to jakoś to załagodzi moje wymagania (które i tak nie będą spełnione xD).
Nie wiem jak to jest, że będąc fanem SM byłe do filmu nastawiony extra pozytywnie a identycznej sytuacji z DB jestem takim pesymistą. Na dobra sprawę jedyne co wiem to, że bohaterowie nie wyglądają wiernie a zarys fabuły średnio się ma do mangi. Póki co moge tylko psioczyć...
Widziałem SM3 w domu, dzięki Bogu Mam taki pajęczy zmysł, który ostrzega mnie przed wizytą w kinie na gniotach (zawiódł mnie kompletnie tylko dwa razy do tej pory - na Battlefield Earth i Masakrze Zorro, co daje jakieś 0,002% i także tym razem ostrzegł mnie w porę przed wydaniem kasy na bilety na SM3. Atmosfera i stan wypełnienia kinowej sali nie mają dla mnie żadnego znaczenia, a film okazał się, zgodnie z przewidywaniami, po prostu makabryczny (imo ofkors). Długo by wymieniać wady, to nie miejsce na to. Do DB na razie nijak nie jestem nastawiony, czekam na jakieś żywe obrazy Póki co zdjęcia "nawet mi się podobają". Niemniej dziwne, że zmiany w fabule i wyglądzie odpychają cię od DB, a najwyraźniej nie przeszkadzało ci np. to, że Sandman maczał paluchy w śmierci wujka Bena a Venom był mniej więcej mojej postury (czyli raczej "niezbyt" przypakowanej) i mówił w liczbie pojedynczej. Że nie wspomnę o MJ, która w komiksie byłą zawsze wylaszczona na maksa, a Kirsten Dunst w SM, z całym szacunkiem... A emo Parker = Nuking the Fridge W tym momencie seria jumped the shark, jak to mówią Amerykanie. Ale to temat na ewentualny wątek filmowy Ja póki co czekam na trailer DB i kwietniową premierę
Ostatnio edytowany przez Freeman (2008-07-06 18:44:49)
omg, ten Songoku, z screenow co Free podal,
jest tragiczny, moj zmysl Otaku mowi mi ze nie tykac tego nawet patykiem.
no chyba ze cos jeszce sie zmieni, poprawi na lepsze.
w co watpie.
Juz bardziej cekam na nowe CGI Resident Evil .
lepiej już żeby nie robili w ogóle tego filmu niż mają zrobić taką chałe, przecież ten aktor w ogóle się nie nadaje na Goku. W ogóle nie jest do niego podobny
lepiej już żeby nie robili w ogóle tego filmu niż mają zrobić taką chałe, przecież ten aktor w ogóle się nie nadaje na Goku. W ogóle nie jest do niego podobny
to znajdź mi człowieka który będzie do niego podobny[cholera]
Może będę tu jedynym, ale dla mnie Chatwin jest do Goku podobny (z twarzy, bo że nie jest tak przypakowany, to widać).
@Kilgur
Kto wie, Emmy Rossum może być jedynym pozytywnym aspektem tego filmu. W przeciwieństwie do Kirsten Dunst to jest laska pierwszej klasy
Ostatnio edytowany przez Freeman (2008-07-06 19:54:07)
Amerykanie nie znaja litosci Co do filmu to Bulma jest niezla o reszcie nic nie napisze bo slow szkoda
Ostatnio edytowany przez Kilgur (2008-07-06 19:47:39)
ara ara...
Podzielam zdanie Freeman'a. Chatwin jest podobny z twarzy do Goku. To, że nie jest przypakowany mi nie przeszkadza. Goku jak walczył z Piccolo, czy w mandze czy w anime, wyglądał (pozory mylą) jak suchar. Dopiero podczas walki z Freezą a następnie z Cell'em i Buu był wizualnie przypakowany.
No bo w walce z piccolo był jeszcze można by rzec nastolatkiem
Goku jak walczył z Piccolo, czy w mandze czy w anime, wyglądał (pozory mylą) jak suchar.
No to chyba oglądaliśmy innego dragon balla bo Goku w DB którego ja widziałem wyglądał jak wielka kiełbacha na koksie.
Może pomyliłeś Goku z Kuririnem...ale tamtemu też nie w kij dmuchał mięcha na kościach.
Ja sobie Goku zawsze wyobrażałem jako Azjatę, no ale zobaczymy co z tego wyjdzie. Jeżeli czatwin będzie dobrze udawał debila to może mu wybacze nie pasujący pyszczek.
Jak dla mnie to on jest jedynie umięśniony a nie przypakowany. Przynajmniej porównując wygląd podczas walki z Daimao a podczas walki z Cellem lub Buu.
Możliwe że dałem zły przykład z tą walką z Piccolo, bardziej chodziło mi o to jak wyglądał przed walką. Na screenach ze stronki którą podał Freeman Goku nie bierze udziału w pojedynku więc nie ma powodu by się "spinać" :].
Poza tym z tego co zauważyłem to mięśnie w DB i DBZ robiły się coraz bardziej wyraziste wraz z przebiegiem walki, zwłaszcza gdy dawali z siebie wszystko, ale chyba trudno tego nie zauważyć.
Ostatnio edytowany przez Wasiu (2008-07-19 17:18:11)
http://dbthemovie.com/2008/07/04/exclus … ust-issue/
Z każdym kolejnym zdjęciem Chatwin wygląda coraz lepiej jako Goku Niedługo dojdziemy do pomarańczowego wdzianka
Już doszliśmy :]
Patrząc na ten 1 plakat jestem coraz bardziej pozytywnie nastawiony na ten film, od tyłu ten goku wygląda naprawdę dobrze. I ten strój :> aż powracają stare dobre czasy xD
EDIT:nie zauważyłem posta przemka3
Ostatnio edytowany przez SiwyCZR (2008-07-20 16:24:21)
The Hate U Give Little Infants F*ck Everybody
Slaby Goku na tym plakacie, i co to za kijowa fryzura !?!
gdzie te mega wlosy Goku ?!?
nadal twierdze ze bedzie to mega poraszka w dziejach ekranizacji anime EVAR
-_-
PS. Goku nigdy nie chodzil do szkoly -_-
Edit: literowki
Ostatnio edytowany przez Deviant (2008-07-20 23:38:42)
Włosy to już Gohan w Buu Sadze miał dłuższe.
Ostatnio edytowany przez zergadis0 (2008-07-20 23:33:38)