Nie jesteś zalogowany.
Matrixen napisał:Yakushiji Ryōko no kaiki jikenbo zajawaka azunime
Na Eng Przekładają grupy AonE-Any i RougeSubs
I Link do torrentów rawów i HardsubówAonE bawi się w literackie upiększanie języka i z prostych zdań robi pokręcone, przy okazji nie tłumacząc niektórych słów, lecz rzucając full przypisów. Anime ciekawe, jakoś nie zwróciłem na nie do tej pory uwagi.
Mnie też zaciekawiło bo ostatnio coś brakuję anime w takim gatunku
Co do jakości tłumaczenia się nie wypowiem, bo ekspert ze mnie żaden No ale jest ten fart, że dwie grupy tłumaczą... Ktoś kto biegle zna angielski może stwierdzić które tłumaczenie będzie po prostu lepsze
Mnie też zaciekawiło bo ostatnio coś brakuję anime w takim gatunku
Co do jakości tłumaczenia się nie wypowiem, bo ekspert ze mnie żadenNo ale jest ten fart, że dwie grupy tłumaczą... Ktoś kto biegle zna angielski może stwierdzić które tłumaczenie będzie po prostu lepsze
Proste zdania, które z jap. rozumiem, Aone zakręca maxymalnie. A ta druga grupa to non-english ;]
Pokemon wszystkie serie i filmy wszystkie filmy po filmie 8 (Czyli filmy od 9 do ???)
Tym chyba nikt się nie zajmie. Bo te anime to Może sam się zajmij bo nawidoczniej jesteś jego fanem i jeszcze ten nick.
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Kaiji [http://torrenty.org/torrent/247821]
w wersji triad , .mkv
Będą jak zrobię, a kiedy zrobię, najwcześniej we wrześniu kolejny ep. Idź męczyć n00by
Poza tym zapoznaj się z zasadami tematu.
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
http://azunime.net/anime/idanm,510,s,st … jawka.html Strike Witches - NIedawno wyszło ma dopiero tylko 3 odcinki
Witam, proszę o przetłumaczenie "Avator The Last Airbender".
Obecnie jest przetłumaczone do jedenastego odcinka pierwszej serii.
Poniżej daje link gdzie można ściągnąć wszystkie sezony Avatora:
http://www.viprasys.com/vb/f111/rapidsh … ink-21647/
Proszę o kontakt w razie podjęcia tłumaczenie moje gg: 12330122
Achm3deK, pomyliłeś\łaś serwisy, to nie jest anime.
Wiem wiem ale jest kreska podobna do anime itp:P
Więc nawet że nie jest anime to warto by było ją przetłumaczyć.
pozdrawiam
Ostatnio edytowany przez Achm3deK (2008-07-20 20:59:53)
Yakushiji Ryōko no kaiki jikenbo - tłumaczy Quantic
Dzięki
Maria-sama ga Miteru 3rd - seria OAV
Nitaboh: Tsugaru Shamisen Shiso Gaibun - movie
Ja prosiłbym o Blade of The Immortal
Ja prosiłbym o Blade of The Immortal
Spokojnie napewno ktoś będzie to tłumaczył. Na następny raz przeczytaj regulamin tego tematu.
Ostatnio edytowany przez arystar (2008-07-21 22:04:49)
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
(Ani-Kraze)Monster_Extra_1_(65963CBF) bym prosił o przetłumaczenie ^_^
Wiatm... Ja bym Prosil o dokonczenie tlumaczenia seri himawari ! a takze himawari !!... Prosze slicznie bo obejrzalem tylko 5 odcinkow i sie nacisnieniowalem na reszte a niema napisow:( (chcialbym Japonski Znac) ;D
Pozdro FoR aLL users
LiLoPaD
bardzo prosze o tumaczenie tych fimow (chociaz jednego)bo nigdzie nie moge znalezc....
DID I SAY THOUSAND ISLAND
Fighting Beat
Ghouls
Journey.To.The.Center.Of.The.Earth.CAM.XViD-CAMERA
Taken
Do takena są napisy. Sprubój Napi-projekt.
Bardzo bym prosił o dokończenie serii Moyashimon i Persona Trinity Soul. Z góry bardzo dziękuję
Hey, Prosilabym o dokonczenie serii Sky Girls... ;x A zdziwne ze sie tym nikt zajac nie chce =))
witam czy koś mógłby przetłumaczyć brakujące odcinki Ah! my goddess Tv (Aa! Megamisama TV Oh! My Goddess TV) brakuje odcinków 4-24
Ostatnio edytowany przez Aqua (2008-07-26 12:51:28)
Ja bym prosił o serię Aika R16
A ja bym prosiło Shen Diao Xia Lu II: Xie Dan Qi Jing i o dokończenie Someday's Dreamers
Ostatnio edytowany przez damian2075 (2008-07-26 14:01:17)