Nie jesteś zalogowany.
Pewnie Lelouch z suzaku zawarli pakt, że teraz razem będą realizować misję naprawy świata. Pare odcinków wstecz już mieli to zrobić, tylko im sznycel przeszkodził.
a tutaj takie fajne linki aby nie stresować się przez ten tydzień tylko troche rozweselić
http://img120.imageshack.us/img120/9869 … 217rf6.jpg
http://img151.imageshack.us/my.php?imag … erows4.jpg
http://cdimg2.crunchyroll.com/i/spire4/ … 0_full.jpg
http://fc05.deviantart.com/fs36/f/2008/ … ireArt.png
ostatnie najlepsze
A co do tego ostatniego jest pełno takich mini komiksów (yonkoma) pod jednego warsztatu i wszystkie bekowe xD
A co do tego ostatniego jest pełno takich mini komiksów (yonkoma) pod jednego warsztatu i wszystkie bekowe xD
Te z Kallen i Gurren-wibratorem akurat takie sobie, za to ten z Nunnally i hotdogiem Smugzaku był fajny.
Niby spoilery z japońskiego programu TV (pewnie ściema, ale jak nie to się wkurzę przy odcinku 23...)
Episode 23 [Schneizel's Mask]
Schneizel uses Nunnally who was thought to be dead against Lelouch. Nunnally who is controlled by Schneizel crashes with Lelouch on the sky of Fuji mountain
Rzeczywiście ostatnie najlepsze
Co do Suzaku to możliwe, że Lulu powiedział mu prawdę ? Albo powiedział coś w stylu " Ja zabrałem ci Euphi za to ty mi Nunally" heh :p I razem stworzą lepszy świat
Zarathustra
Jeśli to prawda, to też się wnerwię....
Ostatnio edytowany przez Gela19 (2008-09-02 22:27:08)
Osoki hi-no tsumorite tooki mukashi-ka-na.
Pokaż spoilerSchnizel oczywiście coś knuje... zastanawia mnie co miał na myśli w ostatnim zdaniu... I jakie jeszcze Asy trzyma w rękawie.
Whenever you find yourself on the side of the majority, it is time to pause and reflect.
Gela19 napisał:Pokaż spoilerSchnizel oczywiście coś knuje... zastanawia mnie co miał na myśli w ostatnim zdaniu... I jakie jeszcze Asy trzyma w rękawie.Pokaż spoilerMoże chce zagrać braciszkowi na nosie i dla odmiany samemu pobawić się w rebelianta walczącego z uciskiem w imię sprawiedliwości?
W końcu zbrojne ramię zjednoczonych narodów trzyma w garści. :p A i sam Lelouch raczej nie przyzna się, że on był Zero.
I całkiem możliwe, że teraz będzie odwrócenie ról i to blondasek zacznie się bawić w rebelianta Z tym, że będzie jeszcze gorszy od ZERO :p I zakon w końcu zmądrzeje....
co do suzaku to myślę ze CC mu wszystko powiedziała, wszystko albo część
Możliwe, ale wtedy myślę, że pokazali by to. Rozmowa Suzaku z C.C. była by interesującym punktem.
W następnym odcinku mogą zrobić krótką retrospekcję i sprawa załatwiona.
2 spostrzeżenia
1) Lelouch przejął Code impka i jest nieśmiertelny :> Gdy wykrzyczał do ojca "spierdalaj" widać, że impkowi urwało poniekąd rękę.
2) Lelouch jest 99 Imperatorem, co oznacza, że równa setka jest zarezerwowana dla Sznycla.
2 spostrzeżenia
1) Lelouch przejął Code impka i jest nieśmiertelny :> Gdy wykrzyczał do ojca "spierdalaj" widać, że impkowi urwało poniekąd rękę.
2) Lelouch jest 99 Imperatorem, co oznacza, że równa setka jest zarezerwowana dla Sznycla.
nie wydaje mi się by przejął od nie go Code tylko przeszedł na "wyższe stadium Geass'a"
pozwalające na bez graniczne posługiwanie się swym Geass'em
a co do drugie to on jest 99 w kolejce do tronu:]
Ostatnio edytowany przez _Owik_ (2008-09-03 21:33:29)
Jakiego Sznycla? Zmartwychwstały Clovis zajmie tron, jeśli jednak zmartwychwstanie nie wypali (gromy w stronę SUNRISE), to imperatorem będzie Odysseus z małymi zapędami pedofilskimi.
Tajna broń Schneizela, którą wystawi do walki w Turn 23...
almisael napisał:2) Lelouch jest 99 Imperatorem, co oznacza, że równa setka jest zarezerwowana dla Sznycla.
Jakiego Sznycla? Zmartwychwstały Clovis zajmie tron, jeśli jednak zmartwychwstanie nie wypali (gromy w stronę SUNRISE), to imperatorem będzie Odysseus z małymi zapędami pedofilskimi.
Tajna broń Schneizela, którą wystawi do walki w Turn 23...
Zapomniałeś dodać że Odysseus ożeni się z tą księżniczką co wygląda jak clown
Ariakis napisał:Gela19 napisał:Pokaż spoilerSchnizel oczywiście coś knuje... zastanawia mnie co miał na myśli w ostatnim zdaniu... I jakie jeszcze Asy trzyma w rękawie.Pokaż spoilerMoże chce zagrać braciszkowi na nosie i dla odmiany samemu pobawić się w rebelianta walczącego z uciskiem w imię sprawiedliwości?
W końcu zbrojne ramię zjednoczonych narodów trzyma w garści. :p A i sam Lelouch raczej nie przyzna się, że on był Zero.Pokaż spoilerMi się wydaje, że przyzna się do tego, gdy Schnizel wyciągnie pierwszego asa.I całkiem możliwe, że teraz będzie odwrócenie ról i to blondasek zacznie się bawić w rebelianta Z tym, że będzie jeszcze gorszy od ZERO :p I zakon w końcu zmądrzeje....
Whenever you find yourself on the side of the majority, it is time to pause and reflect.
Jakby kogoś to interesowało:
Miecz Damoklesa
Kompleks Damoklesa
- No to wchodzę do Jakuba na podwórze - ciągnął opowieść Semen - A on coś opieka na ognisku. Na rożnie znaczy się...Ja go pytam: “Jakub, gdzie upolowałeś taką żółtą wiewiórkę? “, a on mi na to: “Powiedziało, że nazywa się Pikaczu”...
Tristan dzięki akurat znałam te pojęcia Ale dobrze, że je tu napisałeś bo możliwe, że będzie to kluczem do tego o czym mówią w CG do czegoś w końcu odnieść się trzeba