Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Na stronie JPFu jest nowa ankieta dotycząca tego, co chcielibyśmy ujrzeć w polakim języku. Niestety jak na razie prowadzi Shaman King (narutardy robią swoje), a szanse na wydanie takich perełek jak Rozen Maiden czy Honey and Clover są niewielkie .
Niestety żaden tytuł nie jest interesujący, szkoda, że nie ma np. Monstera w ankiecie.
Cóż, wydają to z czego będą mieli zyski. Normalna rzecz.
Zresztą nie mam nic przeciwko Shaman King. Anime nawet fajnie mi się oglądało
Myślałem nad zakupem w wersji ENG, ale widzę, że warto jeszcze poczekać.
Teraz jeszcze brakuje tylko One Piece i hentaików
kurcze a mi się nie chce załadować ta ankieta :/
a z chęcią bym poczytał i kupił Nane i H&C
ymm napisałby ktoś na którym jest teraz miejscu Nana?
Ostatnio edytowany przez Mender (2008-09-02 21:56:40)
kurcze a mi się nie chce załadować ta ankieta :/
a z chęcią bym poczytał i kupił Nane i H&Cymm napisałby ktoś na którym jest teraz miejscu Nana?
13% głosów, 4 miejsce
Niestety żaden tytuł nie jest interesujący, szkoda, że nie ma np. Monstera w ankiecie.
Coś o Urasawie Manzoku, chyba, pobrzękiwało. Mówiono właśnie o "Monster" i "20th century boys" oraz o "Blame!", ale to już innego autora. Nie jestem ino pewny wydawnictwa.
Ostatnio edytowany przez Winged (2008-09-02 22:00:52)
"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
John Irving, "Świat według Garpa"
jak to nie dla mnie Nana jest bardzo dobra !!!
Zakupił bym mangę (pierwszą w życiu), jedynie gdyby wydano BLAME! (oczywiście w doskonałej jakości a nie na jakimś bublowatym papierze klasy srajtaśma.)
Ale zasady rynku rządzą się własnymi prawami i nawet jeśli wszyscy w tym JPF'ie chcieli by wydawać te tytuły z górnej półki to przecież nasz rynek potrzebuję Shaman Kinga. Facepalm.jpg
Sprawdziłem teraz wyniki ankiety i... WOW, tak dużej zmiany bym się nie spodziewał - wprawdzie Rozen Maiden wciąż nisko, ale przynajmniej Shaman King nie jest w czołówce, a co za tym idzie są spore szanse że wydadzą coś sensownego .
A Ja się cieszę że Ouran High School Host Club prowadzi
Ouran na prowadzeniu jakoś mnie to nie cieszy.....ja osobiscie wolałabym Nusicce albo H&C ,Nane ale znając gusta społeczeństwa marne są szanse:( już nie wspomnę o tym by wydali Monster czy Blame to już był by szczyt marzeń.....na szczęście pocieszam się Uteną i Hiroszimą^^
ciam cia ram cia ciam
Ja dałem głos na H&C. Nanę też bym przeczytał, nie miałem styczności ani z anime ani z mangą, ale jeżeli podchodzi pod klimat Paradise Kiss to nie pogardzę jak wyjdzie.
Do czego to dochodzi^^ jeszcze nie dawno wygrywała Nana i Ouran High School Host Club a teraz prowadzi Shaman king^^ no cóż jestem ciekaw która manga będzie wydana zresztą wszystkie mangi które mi się podobają jadą prawie łeb w łeb więc jaka nie wygra z tych i tak będzie db XD
Już nie prowadzi . Ogólnie gdyby zamienić miejscami Shaman King i Rozen Maiden to całe wyniki byłyby dokładnie takie jak chcę (no, jeszcze Honey&Clover mogłoby być wyżej).
Ostatnio edytowany przez zergadis0 (2008-09-13 23:16:04)
H&C i Nana, jedyne warte wydania w tym kraju pozycje. Cała reszta mnie nie interesuje. Swoją drogą, skoro chcą wydawać Bleacha, wydają Naruto ,to po kiego grzyba chą się brać za te gówno w postaci Shaman King...
A tak ogólnie, niech się pospieszą ze spiralami
Przepraszam, po obejrzeniu anime, dodałbym jeszcze Fruit Basket
Ostatnio edytowany przez Quithe (2008-09-14 03:02:18)
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
No to widać, że ankieta dobiegła końca.
Nie wie ktoś z was przypadkiem jakie były wyniki tej ankiety?
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna