#741 2008-09-04 10:11:23

waski_jestem
Użytkownik

Odp: Spotkanie warszawskiej gromadki ansi?

a wiesz, ze to nie goopi pomysl. Jest tylko jeden maly problem. Na sama kolej trzeba by poswiecic ze 2 tygodnie smile_big Zeby zrealizaowac taka podroz, musialbym sie z pracy zwolnic smile_big

gdyby tylko czlowiek mial troche wiecej czasu i lepiej znak angielski [z 2 mozna cos zrobic, z 1?]

#742 2008-09-04 16:12:27

Ichigo_Bleach
Użytkownik

Ja z Wami ludzie moge jechać i na Bahrajn XD Na spotkanie oczywiście sie stawiam czekam na dalsze info ^^ Żałuje ze jeszcze nie mozemy sie spotkać starą grupą ale paździerz już niedługo to sie zacznie ;]

Fajnie ze Koni sie obudził XD Od razu wpadnie do nas i pójdzie spać XD

Ostatnio edytowany przez Ichigo_Bleach (2008-09-04 16:12:54)

metallica0005.jpg

#743 2008-09-04 17:40:20

Quithe
Użytkownik

Dudi, bez takich tekstów, bo drugi raz na imprezie nie dam sobie obciąć dreadów jezor Jedna trauma z rekonstrukcją mi wystarczy xD
No, a że nie wyjeżdżam jednak do domu przez czas około 3 tygodni samotności, przyda mi się jakaś rozrywka oprócz nadrabiania zaległości w tłumaczeniu, dokręcaniu się, sprzątani itp. xP Mi zapewne pasują wszystkie dni, ale patrząc po terminach _lilith w rachubę wchodzi tylko piątek i sobota. W takim razi ci, którzy pracują itd niech zgłaszają, co im bardziej pasuje. Godzina to pewnie jak zwykle 18 czy coś koło tego.
A, nie wiem jak wy, ale ja się wybieram na Hellboya 2, ktoś chętny na rozpoczęcie spotkania od seansu? jezor

myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA smile

#744 2008-09-04 18:15:09

DUDi
Użytkownik

Quithe napisał:

Mi zapewne pasują wszystkie dni, ale patrząc po terminach _lilith w rachubę wchodzi tylko piątek i sobota. W takim razi ci, którzy pracują itd niech zgłaszają, co im bardziej pasuje. Godzina to pewnie jak zwykle 18 czy coś koło tego.

To może zróbmy dwudniowe spotkanie? smile

Quithe napisał:

A, nie wiem jak wy, ale ja się wybieram na Hellboya 2, ktoś chętny na rozpoczęcie spotkania od seansu? jezor

Eee... Przecież nie będziemy odbierali Ci przyjemności pójścia na seans dla singli. oczkod:D
A tak na serio, to fakt, że nie widziałem pierwszej części jakoś mi znacząco fabuły nie zmąci, prawda?

#745 2008-09-04 18:32:46

Quithe
Użytkownik

smile_lol Jak to Hiki przeczyta, możesz mieć kłopoty, dude xD
Nie wiem w jakim stopniu jest połączone, ale myślę, że nie, w jedynce była geneza pochodzenia Hellboya i to, do czego miał być pierwotnie wykorzystany. Rasputin w 2 się już chyba pałętać nie będzie jezor W razie czego możesz zaraz nadrobić jedynkę, pożyczę Ci dvd xD
Dwudniowe spotkanie? Aż tyle miejsca do spania tu nie mam, ale czasem w gorszych warunkach się przetrzymywało noc oczkod Pytanie, czy przetrwamy wypicie tylu soków smile_big Dobrze jeszcze, że jest praktycznie cała paczka 500g tytoniu wiśniowego (tak, dzięki Koni, musisz wpaść) smile_big

myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V

#746 2008-09-04 18:54:58

Ichigo_Bleach
Użytkownik

Ojaa chyba nie skonczy sie z mojej strony na Carlsberg'ach i odliczaniu literowym, Ichii The Killa return XD oczkod

metallica0005.jpg

#747 2008-09-04 19:16:53

DUDi
Użytkownik

Quithe napisał:

smile_lol Jak to Hiki przeczyta, możesz mieć kłopoty, dude xD

ukrytygwizdze

Quithe napisał:

Nie wiem w jakim stopniu jest połączone, ale myślę, że nie, w jedynce była geneza pochodzenia Hellboya i to, do czego miał być pierwotnie wykorzystany. Rasputin w 2 się już chyba pałętać nie będzie jezor W razie czego możesz zaraz nadrobić jedynkę, pożyczę Ci dvd xD

Jeszcze poszukam po akademykach, ale jak na razie znajduję same R5-ki drugiego Hellboy-a i jakiś Sword of Storms. ;/

Quithe napisał:

Dwudniowe spotkanie? Aż tyle miejsca do spania tu nie mam, ale czasem w gorszych warunkach się przetrzymywało noc oczkod Pytanie, czy przetrwamy wypicie tylu soków smile_big Dobrze jeszcze, że jest praktycznie cała paczka 500g tytoniu wiśniowego (tak, dzięki Koni, musisz wpaść) smile_big

Damy radę! oczkod

Ichigo_Bleach napisał:

Ojaa chyba nie skonczy sie z mojej strony na Carlsberg'ach i odliczaniu literowym, Ichii The Killa return XD oczkod

Return to będziesz miał nad ranem. smile_lol

#748 2008-09-04 19:34:14

hikikomori
Użytkownik

Hiki jest zbyt zmęczona, żeby się wkurzać jezor Ale tak właściwie, to obaj możecie się wybrać na seans dla singli: ten, który ma dłuższe włosy lub przyzna się do swojego pierwiastka żeńskiego może siedzieć na tym parzystym jezor Nie sądzę, żeby po takim wypadzie Quithe miał się potem z czego spowiadać. Co do spotkania: może trwać i 3 dni, weźcie jedynie pod uwagę ewentualną pomoc w remoncie xD

A kto wam będzie zdjęcia robił tym razem, nie mówiąc już o cenzurowanym reportażu dla ogółu? Aparat niestety jedzie ze mną:P

Ostatnio edytowany przez hikikomori (2008-09-04 19:37:06)

#749 2008-09-04 20:21:38

koni
Użytkownik

Ichigo_Bleach napisał:

Fajnie ze Koni sie obudził XD Od razu wpadnie do nas i pójdzie spać XD

- co? jak? kiedy? ja?!

Quithe napisał:

- jeśli chodzi o miejsce do spania, to ja tym razem będę twardy i wytrwam do końca. Nieważne ile tych sokczków miałoby być! (koni poczuł wjazd na ambicję^^')
- 500g?! Sugoii!
- dzięks za zaproszenie :]

Dobra, idę spać dalej...zzzZZZZzzzZZZzzzz

hikikomori napisał:

A kto wam będzie zdjęcia robił tym razem, nie mówiąc już o cenzurowanym reportażu dla ogółu? Aparat niestety jedzie ze mną:P

- Alleluja!!!

Ostatnio edytowany przez koni (2008-09-04 20:22:34)

Anime makes you stupid

#750 2008-09-05 22:10:07

waski_jestem
Użytkownik

ech juz sie boje. na szczescie 12 i 13 mam wolne, wiec moge wam poswiecic troche czasu smile_big Pytanie tylko co bedziemy chcieli robic. Moze jednak Dudi zalatwilby jakas sale i rzutnik?? Cos obejrzec? Bo przeciez nie wytrzymam z wami wiecej niz godzine. Chociaz zawsze mozna sie walnac na polach i troche poopalac.

gdyby tylko czlowiek mial troche wiecej czasu i lepiej znak angielski [z 2 mozna cos zrobic, z 1?]

#751 2008-09-05 22:41:02

Quithe
Użytkownik

Jakoś nie narzekaliście na oglądanie anime u nas jezor Większą czcionkę zawsze można ustawić. Uzgodnimy, co chcemy oglądać i będzie git oczkod Przynajmniej komfortowe warunki będą do sziszy i soków smile_big Ja proponuję Batman: Rycerz Gotham smile_big

#752 2008-09-05 22:53:34

Ichigo_Bleach
Użytkownik

Ja tam nie narzekałem Crimson'a sie oglądało spoko ^^ Wszyscy sie w fabule pogubili (Której właściwie nie było X) no ale było miło ;] Niewspominając już o przemaglowanym wiecznie młodym Hell 0 ^^" Batman? Why not, sam nie mam propozycji co obejrzeć, może jakiś movie z Koreańskiej Półki ;]

metallica0005.jpg

#753 2008-09-06 12:50:21

DUDi
Użytkownik

waski_jestem napisał:

ech juz sie boje. na szczescie 12 i 13 mam wolne, wiec moge wam poswiecic troche czasu smile_big

Git. smile

waski_jestem napisał:

Pytanie tylko co bedziemy chcieli robic. Moze jednak Dudi zalatwilby jakas sale i rzutnik?? Cos obejrzec? Bo przeciez nie wytrzymam z wami wiecej niz godzine.

Już o tym myślałem, z jednego źródła nie chcą wypożyczyć, z innego też nie ma zbyt dużych szans, ale jeszcze spróbuję.

waski_jestem napisał:

Chociaz zawsze mozna sie walnac na polach i troche poopalac.

Nie przesadzajmy, to nie jakieś Bobolice (nie ujmując nic oczywiście Bobolicom), gdzie jedyną atrakcją jest objazdowy cyrk i huśtawka na drzewie za sklepem. Zawsze znajdzie się coś ciekawego do roboty, szczególnie w tak doborowym towarzystwie. smile

Wracając do Hellboya, już go obejrzałem i kicha to jest straszna.

Ichigo_Bleach napisał:

Batman? Why not, sam nie mam propozycji co obejrzeć, może jakiś movie z Koreańskiej Półki ;]

Dobra, teraz to mi (pewnie nieświadomie) pojechałeś po ambicji i najpóźniej na październik postaram się skończyć to dziwadło. smile_big

Ostatnio edytowany przez DUDi (2008-09-06 12:58:20)

#754 2008-09-06 13:02:03

Quithe
Użytkownik

Jak kto uważa, Hellboy'a znam komiksowego i dla mnie to jedna z lepszych adaptacji komiksu xD
Dudi, co rozumiesz przez "postaram się skończyć"? xD Czyżbyś zaczął tłumaczyć? Ja tam swoją wersję już dawno udostępniłem smile_big

#755 2008-09-06 13:06:06

Ichigo_Bleach
Użytkownik

Widziałem ze DUDi sie przyczepi jak sie ruszy ten temat ;] No ale zachwalał Koreańską produkcje to moze by coś obejrzeć bo i ja jestem ciekaw jak to wygląda XD

metallica0005.jpg

#756 2008-09-06 13:19:26

DUDi
Użytkownik

Quithe napisał:

Jak kto uważa, Hellboy'a znam komiksowego i dla mnie to jedna z lepszych adaptacji komiksu xD

Proszę Cię... momentami były takie gupie akcje, że na sam ich widok skarpetki mi się filcowały. ;P

Quithe napisał:

Dudi, co rozumiesz przez "postaram się skończyć"? xD Czyżbyś zaczął tłumaczyć? Ja tam swoją wersję już dawno udostępniłem smile_big

Tośmy się nie zrozumieliśmy. Zabrałem się w wakacje za pewnego posranego koreańczyka, ale zaczęło mi trochę lekkich wulgaryzmów brakować. Teraz już mam motywację! smile

Ichigo_Bleach napisał:

Widziałem ze DUDi sie przyczepi jak sie ruszy ten temat ;] No ale zachwalał Koreańską produkcje to moze by coś obejrzeć bo i ja jestem ciekaw jak to wygląda XD

Cwaniak. jezor2

#757 2008-09-06 13:20:27

qwig
Użytkownik

Może lepiej od razu obejrzyjmy Sailor Moon Live? ^^

W każdym razie, chciałbym (bo pewnie całość będzie już po kilku literkach) obejrzeć coś bez fabuły "skomplikowanej" jak Crimson. Bo tym razem Hiki nie wytłumaczy smutny

-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-

dobre, lepsze, radzieckie!

#758 2008-09-08 11:13:59

waski_jestem
Użytkownik

dobra, dobra cwaniaki, ale przeciez mamy sie spotkac razem z Lilith, wiec to do niej bedzie nalezalo ostatnie zdanie [w cichosci serca mam nadzieje, ze sie nie zgodzi na akcje tymy hell0:D). A tak na powaznie, to w koncu kiedy sie spotykamy? 12? 13? lilith, prosimy o jakas podpowiedz.

#759 2008-09-08 11:15:46

mbell
Użytkownik

Kurde, to może i ja wpadnę....

gg - już działa
Google+     m.bellon.atas@gmail.com
Aktualnie oglądane :
* Usagi Drop * Ao no Exorcist * Tiger & Bunny

#760 2008-09-08 11:35:55

Quithe
Użytkownik

Hehe, tego jeszcze nie było, wszystko zleży od jednej osoby xP

Stopka forum

© Animesub.info 2024