Nie jesteś zalogowany.
a wiesz, ze to nie goopi pomysl. Jest tylko jeden maly problem. Na sama kolej trzeba by poswiecic ze 2 tygodnie Zeby zrealizaowac taka podroz, musialbym sie z pracy zwolnic
gdyby tylko czlowiek mial troche wiecej czasu i lepiej znak angielski [z 2 mozna cos zrobic, z 1?]
Ja z Wami ludzie moge jechać i na Bahrajn XD Na spotkanie oczywiście sie stawiam czekam na dalsze info ^^ Żałuje ze jeszcze nie mozemy sie spotkać starą grupą ale paździerz już niedługo to sie zacznie ;]
Fajnie ze Koni sie obudził XD Od razu wpadnie do nas i pójdzie spać XD
Ostatnio edytowany przez Ichigo_Bleach (2008-09-04 16:12:54)
Dudi, bez takich tekstów, bo drugi raz na imprezie nie dam sobie obciąć dreadów Jedna trauma z rekonstrukcją mi wystarczy xD
No, a że nie wyjeżdżam jednak do domu przez czas około 3 tygodni samotności, przyda mi się jakaś rozrywka oprócz nadrabiania zaległości w tłumaczeniu, dokręcaniu się, sprzątani itp. xP Mi zapewne pasują wszystkie dni, ale patrząc po terminach _lilith w rachubę wchodzi tylko piątek i sobota. W takim razi ci, którzy pracują itd niech zgłaszają, co im bardziej pasuje. Godzina to pewnie jak zwykle 18 czy coś koło tego.
A, nie wiem jak wy, ale ja się wybieram na Hellboya 2, ktoś chętny na rozpoczęcie spotkania od seansu?
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Mi zapewne pasują wszystkie dni, ale patrząc po terminach _lilith w rachubę wchodzi tylko piątek i sobota. W takim razi ci, którzy pracują itd niech zgłaszają, co im bardziej pasuje. Godzina to pewnie jak zwykle 18 czy coś koło tego.
To może zróbmy dwudniowe spotkanie?
A, nie wiem jak wy, ale ja się wybieram na Hellboya 2, ktoś chętny na rozpoczęcie spotkania od seansu?
Eee... Przecież nie będziemy odbierali Ci przyjemności pójścia na seans dla singli. :D
A tak na serio, to fakt, że nie widziałem pierwszej części jakoś mi znacząco fabuły nie zmąci, prawda?
Jak to Hiki przeczyta, możesz mieć kłopoty, dude xD
Nie wiem w jakim stopniu jest połączone, ale myślę, że nie, w jedynce była geneza pochodzenia Hellboya i to, do czego miał być pierwotnie wykorzystany. Rasputin w 2 się już chyba pałętać nie będzie W razie czego możesz zaraz nadrobić jedynkę, pożyczę Ci dvd xD
Dwudniowe spotkanie? Aż tyle miejsca do spania tu nie mam, ale czasem w gorszych warunkach się przetrzymywało noc Pytanie, czy przetrwamy wypicie tylu soków Dobrze jeszcze, że jest praktycznie cała paczka 500g tytoniu wiśniowego (tak, dzięki Koni, musisz wpaść)
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Jak to Hiki przeczyta, możesz mieć kłopoty, dude xD
Nie wiem w jakim stopniu jest połączone, ale myślę, że nie, w jedynce była geneza pochodzenia Hellboya i to, do czego miał być pierwotnie wykorzystany. Rasputin w 2 się już chyba pałętać nie będzie W razie czego możesz zaraz nadrobić jedynkę, pożyczę Ci dvd xD
Jeszcze poszukam po akademykach, ale jak na razie znajduję same R5-ki drugiego Hellboy-a i jakiś Sword of Storms. ;/
Dwudniowe spotkanie? Aż tyle miejsca do spania tu nie mam, ale czasem w gorszych warunkach się przetrzymywało noc Pytanie, czy przetrwamy wypicie tylu soków Dobrze jeszcze, że jest praktycznie cała paczka 500g tytoniu wiśniowego (tak, dzięki Koni, musisz wpaść)
Damy radę!
Ojaa chyba nie skonczy sie z mojej strony na Carlsberg'ach i odliczaniu literowym, Ichii The Killa return XD
Return to będziesz miał nad ranem.
Hiki jest zbyt zmęczona, żeby się wkurzać Ale tak właściwie, to obaj możecie się wybrać na seans dla singli: ten, który ma dłuższe włosy lub przyzna się do swojego pierwiastka żeńskiego może siedzieć na tym parzystym Nie sądzę, żeby po takim wypadzie Quithe miał się potem z czego spowiadać. Co do spotkania: może trwać i 3 dni, weźcie jedynie pod uwagę ewentualną pomoc w remoncie xD
A kto wam będzie zdjęcia robił tym razem, nie mówiąc już o cenzurowanym reportażu dla ogółu? Aparat niestety jedzie ze mną:P
Ostatnio edytowany przez hikikomori (2008-09-04 19:37:06)
Fajnie ze Koni sie obudził XD Od razu wpadnie do nas i pójdzie spać XD
- co? jak? kiedy? ja?!
- jeśli chodzi o miejsce do spania, to ja tym razem będę twardy i wytrwam do końca. Nieważne ile tych sokczków miałoby być! (koni poczuł wjazd na ambicję^^')
- 500g?! Sugoii!
- dzięks za zaproszenie :]
Dobra, idę spać dalej...zzzZZZZzzzZZZzzzz
A kto wam będzie zdjęcia robił tym razem, nie mówiąc już o cenzurowanym reportażu dla ogółu? Aparat niestety jedzie ze mną:P
- Alleluja!!!
Ostatnio edytowany przez koni (2008-09-04 20:22:34)
Anime makes you stupid
ech juz sie boje. na szczescie 12 i 13 mam wolne, wiec moge wam poswiecic troche czasu Pytanie tylko co bedziemy chcieli robic. Moze jednak Dudi zalatwilby jakas sale i rzutnik?? Cos obejrzec? Bo przeciez nie wytrzymam z wami wiecej niz godzine. Chociaz zawsze mozna sie walnac na polach i troche poopalac.
gdyby tylko czlowiek mial troche wiecej czasu i lepiej znak angielski [z 2 mozna cos zrobic, z 1?]
Jakoś nie narzekaliście na oglądanie anime u nas Większą czcionkę zawsze można ustawić. Uzgodnimy, co chcemy oglądać i będzie git Przynajmniej komfortowe warunki będą do sziszy i soków Ja proponuję Batman: Rycerz Gotham
Ja tam nie narzekałem Crimson'a sie oglądało spoko ^^ Wszyscy sie w fabule pogubili (Której właściwie nie było X) no ale było miło ;] Niewspominając już o przemaglowanym wiecznie młodym Hell 0 ^^" Batman? Why not, sam nie mam propozycji co obejrzeć, może jakiś movie z Koreańskiej Półki ;]
ech juz sie boje. na szczescie 12 i 13 mam wolne, wiec moge wam poswiecic troche czasu
Git.
Pytanie tylko co bedziemy chcieli robic. Moze jednak Dudi zalatwilby jakas sale i rzutnik?? Cos obejrzec? Bo przeciez nie wytrzymam z wami wiecej niz godzine.
Już o tym myślałem, z jednego źródła nie chcą wypożyczyć, z innego też nie ma zbyt dużych szans, ale jeszcze spróbuję.
Chociaz zawsze mozna sie walnac na polach i troche poopalac.
Nie przesadzajmy, to nie jakieś Bobolice (nie ujmując nic oczywiście Bobolicom), gdzie jedyną atrakcją jest objazdowy cyrk i huśtawka na drzewie za sklepem. Zawsze znajdzie się coś ciekawego do roboty, szczególnie w tak doborowym towarzystwie.
Wracając do Hellboya, już go obejrzałem i kicha to jest straszna.
Batman? Why not, sam nie mam propozycji co obejrzeć, może jakiś movie z Koreańskiej Półki ;]
Dobra, teraz to mi (pewnie nieświadomie) pojechałeś po ambicji i najpóźniej na październik postaram się skończyć to dziwadło.
Ostatnio edytowany przez DUDi (2008-09-06 12:58:20)
Jak kto uważa, Hellboy'a znam komiksowego i dla mnie to jedna z lepszych adaptacji komiksu xD
Dudi, co rozumiesz przez "postaram się skończyć"? xD Czyżbyś zaczął tłumaczyć? Ja tam swoją wersję już dawno udostępniłem
Jak kto uważa, Hellboy'a znam komiksowego i dla mnie to jedna z lepszych adaptacji komiksu xD
Proszę Cię... momentami były takie gupie akcje, że na sam ich widok skarpetki mi się filcowały. ;P
Dudi, co rozumiesz przez "postaram się skończyć"? xD Czyżbyś zaczął tłumaczyć? Ja tam swoją wersję już dawno udostępniłem
Tośmy się nie zrozumieliśmy. Zabrałem się w wakacje za pewnego posranego koreańczyka, ale zaczęło mi trochę lekkich wulgaryzmów brakować. Teraz już mam motywację!
Widziałem ze DUDi sie przyczepi jak sie ruszy ten temat ;] No ale zachwalał Koreańską produkcje to moze by coś obejrzeć bo i ja jestem ciekaw jak to wygląda XD
Cwaniak.
Może lepiej od razu obejrzyjmy Sailor Moon Live? ^^
W każdym razie, chciałbym (bo pewnie całość będzie już po kilku literkach) obejrzeć coś bez fabuły "skomplikowanej" jak Crimson. Bo tym razem Hiki nie wytłumaczy
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
dobra, dobra cwaniaki, ale przeciez mamy sie spotkac razem z Lilith, wiec to do niej bedzie nalezalo ostatnie zdanie [w cichosci serca mam nadzieje, ze sie nie zgodzi na akcje tymy hell0:D). A tak na powaznie, to w koncu kiedy sie spotykamy? 12? 13? lilith, prosimy o jakas podpowiedz.
Kurde, to może i ja wpadnę....
gg - już działa
Google+ m.bellon.atas@gmail.com
Aktualnie oglądane :
* Usagi Drop * Ao no Exorcist * Tiger & Bunny
Hehe, tego jeszcze nie było, wszystko zleży od jednej osoby xP