Nie jesteś zalogowany.
belghart, zaglądnij na onepiece.com.pl - tam są regularnie wydawane. ;]
...
nu niby tak ... ale tam są wersja ze nie czekają na suba tylko jada ze słuchu i wiele przekłamań wychodzi
dlaczego jest taka przepasc one piece 358 potem 362 a potem 371 i 372 wogole ktos te braki przetlumaczy???
Też jestem ciekaw czy jakaś grupa się weźmie za tłumaczenie One Piece...
Myślę że jest to Wybitne anime i warto go tłumaczyć... Moim zdaniem najlepsze anime z tasiemców
http://onepiece.com.pl/news.php poszperalem troche i jest ! na tej stronie regularnie wychdza suby do one piece! ale czemu nie ma ich na Ansi??
może autorzy nie życzą sobie aby ukazywały się tutaj ^^
edit: no jak nie ma jak są... ^^
Ostatnio edytowany przez Isao (2008-10-01 20:39:13)
Z tego co pamiętam to Donb pisał że nie będzie wrzucał napisów na ansi.
Napisy wrzucę, jak znajdę czas na poprawki, gdyż jak widzieliście nie były one najlepsze. A jakoś tak przestałem dodawać na Ansi od któregoś odcinka i tak został, ale powrzucam jak tylko popoprawiam, co do napisów Komi&Jutsu też wrzucą po poprawie.
a z czym są związane te błędy w napisach do tego filmu bo ja mam wersję 339 881 RMVB i chciałbym obejrzeć ten film więć bardzo prosiłbym o te napisy nawet jeśli są drobne błędy
Czy ktoś by mógł przerabiać najnowsze odcinki na txt (najlepiej od 376 odcinka, od tego epa mam kłopoty z napisami)? Prosiłem już wielokrotnie autora napisów by dodawał do swojego tłumaczenia txt, ale nie chce się zgodzić, nie wiem czemu. Sam bym przerabiał, ale mam problem w przekomwertowaniu jego ass'ów, dokładnie z atakami, piosenkami i openingiem. Jeśli by nie wyszło, a ktoś by miał dobrze przerobione prosił bym o przesłanie napisów od 376 do 381 na mój mail (hacker111@wp.pl).
Z góry dzięki!
Proszę o przetłumaczenie one piece 384+.Jak ktoś zna stronkę gdzie można ściągnąć napisy to tych odc to niech poda stronkę.
onepiece.com.pl
Na tej stronce są tylko hardsub a mi chodzi o zwykle napisy bo oni już nie robią ;/
Czy ma ktoś napisy do 383 odcinka?
mogę przesłać napisy do 383, 384, 385, 386 i 387 odcinka jak ktoś ma problem z nimi, piszcie na PM najlepiej ;]
Ostatnio edytowany przez hacker111 (2009-02-08 14:27:28)
Mam pytanko ma ktoś napisy One Piece 369,381,
http://rapidshare.com/files/206567964/op.zip.html
Tu masz 369 (DonB) i 381 (Komi)
Napisy można też pobrać na onepiece.com.pl w starszych newsach