Nie jesteś zalogowany.
Ostatnio buszując po necie napotkałem ciekawą wtyczkę Cooliris do przeglądarki która umożliwia przeglądanie zdjęć w 3D jak i filmów np. z youtube.
Bardzo fajnie to wygląda jeśli chodzi o galerie anime. Aby móc przeglądać obrazy w ten sposób strona czy też portal musi być odpowiednio dostosowana.
Oto krótki filmik z portalu ecchilove który jak mogę się pochwalić jako pierwszy działa na tej wtyczce
youtube
lub w lepszej jakości
ecchi portal
Niektórzy piszą że strasznie zamula mi na firefoxie starym kompie i łączu 1mb chodzi płynnie zamula pewnie na IE
Ostatnio edytowany przez kukisek (2008-12-14 21:57:45)
Ta , wtyczka dość fajna . Sam posiadałem ją jakiś czas ale przy porządkach ją wywaliłem, szczerze? to nawet nie wiem czemu ;p.
Najgorszą rzeczą jest to że trzeba czekać aż się załaduje obraz ><.... a otwórz tą galerią google image... łOooo ciągnie się i ciągnie, Niekończąca się opowieść!! *wariuje*
Nie mogę palić w klubach, więc upijam się szybciej!
Postawię igloo dla palaczy przed klubem koło stycznia! [...]
Odczuwam ucisk, e-trucizn,
Oplata mnie tyle światłowodów, że zaraz się przewrócę! || !Ruch Narodowy!Czołem Wielkiej Polsce! ||
Łącze 1 Mb w zupełności starcza.
Fajny bajer ta wtyczka, jak już się człowiek przyzwyczai do poruszania, to łatwiej się ogląda duże galerie.