Nie jesteś zalogowany.
w moim odczuciu Gekijouban bylo naprawdę dobre, pozatym z tego co pamietam to ono było oparte na grze w przeciwieństwie do TV serii która troche odbiegała momentami Szkoda by było gdyby AS tak tragicznie sie skonczylo, chyba jestem romantykiem i optymista niepoprawnym wierze ze bedzie dobrze
Ja tak naprawdę nie lubię Nagisy, za jej...dziecinność? Więc obrót sprawy jak w Gekijouban mi odpowiada. Każdy lubi co innego?:]
pzdr:)
jajcan--->oj sorka;P dzięki za info
Ostatnio edytowany przez Kazuya_3 (2008-12-06 22:15:51)
omg...
jest funkcja spoiler ><
pozatym z tego co pamietam to ono było oparte na grze w przeciwieństwie do TV serii która troche odbiegała momentami
Jest dokładnie odwrotnie - seria TV blisko trzyma się oryginalnej fabuły, a w kinówce było namieszane. No i seria TV będzie miała zupełnie inne zakończenie niż film, mimo że niemal wszystkie wydarzenia z filmu się w niej znajdą .
Film -> pozmieniany i okrojony Real Ending, czyli Bad ending;
Seria TV -> True Ending, czyli Happy Ending.
no i fajnie ;-)
kazuya dlaczego nie lubisz nagisy ;-) jest taka sympatyczna i niewinna:-)
Też za nią nie przepadam, ale raczej nie w takim sensie, aby umarła pod koniec serii, tylko w takim, że lepiej by było gdyby się w ogóle w niej nie pojawiła .
Ostatnio edytowany przez zergadis0 (2008-12-07 15:58:32)
kazuya dlaczego nie lubisz nagisy ;-) jest taka sympatyczna i niewinna:-)
Kill it with fire before it starts to breed!
a moze Tomoyo i Tomoya odcineczek specjalny o nich był sympatyczny
a moze Tomoyo i Tomoya odcineczek specjalny o nich był sympatyczny
O nich to IMO powinna być cała seria (no, może z małymi przerwami na wszystkie dziewczyny poza Nagisą XD).
Ostatnio edytowany przez zergadis0 (2008-12-07 21:38:23)
O nich to IMO powinna być cała seria (no, może z małymi przerwami na wszystkie dziewczyny poza Nagisą XD).
Fuko też?
Fuko jest całkiem zabawna, więc mogłaby zostać jako element komediowy .
nie no to juz wole Nagise, Fuko mnie irytuje jak się pojawia:/
a wie ktos dlaczego w openingu nie ma przedstawionych wszytskich postaci? tylko wsumie 4? a gdzie głowny bohater?:)
Ostatnio edytowany przez Rudyy (2008-12-09 12:03:01)
Jestem w trakcie oglądania tego dzieła i jeszcze nie wiem co powiedzieć ale wczuwam się .:P Zainteresowała mnie postać Kotomi mam trochę dziwny powód ale niedawno zmarł ojciec mojego kolegi również mój przyjaciel i wiem co się z człowiekiem stało gość stracił głowę ... Strasznie nikomu nie życzę utraty rodziców w młodym wieku. A ja wracam do Anime.
Ja dzisiaj skończyłem oglądać Clannad i stwierdzam że to wypaśne anime chociaż osobiście widziałbym Tomoye z inną dziewuchą, najlepiej z Tomoyo lub Kyou
Na świeżo zacząłem ściągać Clannad After Story i mam takie pytanie, może mi ktoś wytłumaczyć różnice pomiędzy tymi dwoma wersjami: "[SS-Eclipse] Clannad After Story - 01 (h264) [7EA43B3E] mkv" a "[SS-Eclipse] Clannad After Story - 01 (1024x576 h264) [2A6CBFE1] mkv"?
I choćbym szedł ciemną doliną-zła się nie ulęknę, bo to właśnie ja jestem największym skur**synem w tej dolinie.
może mi ktoś wytłumaczyć różnice pomiędzy tymi dwoma wersjami: "[SS-Eclipse] Clannad After Story - 01 (h264) [7EA43B3E] mkv" a "[SS-Eclipse] Clannad After Story - 01 (1024x576 h264) [2A6CBFE1] mkv"?
pierwsze jest 4:3, a drugie 16:9...
Taa, masz panoramę monit, to ściągaj te drugie, a nie porozciąga ci lasek
no tak, ale co jest ucięte.
Czy 16:9 czy 4:3...
Zakładając ze masa animcow jest w 4:3 to mozna przypuszczac ze jakas tv zdecydowala sie wypuscic panorame... ale pewnie uciela zamiast dodac... no ale poprawcie mnie jesli zle mowie
mówisz źle... i to w obu sprawach...
obecnie większość anime nadają w 16:9, a przynajmniej robią...
tylko stacja BS-i nadaje Clannad After Story w 16:9 (z lekkim opóźnieniem)... inne stacje przycinają do 4:3...
zresztą, tak samo było z Clannadem i To LOVE-Ru...
Ostatnio edytowany przez FAiM (2009-01-05 23:20:30)