Nie jesteś zalogowany.
Tytuł: Persona -trinity soul-
Tytuł ang: Persona -trinity soul-
Gatunek: Drama, Mystery, Psychological, Shounen, Supernatural
Typ: TV
Ilość epizodów: 26
Rok: 2008
Akcja serii toczy się w futurystycznym mieście Ayanagi, leżącym nad Morzem Japońskim. Zostało ono wybudowane 10 lat po katastrofie spowodowanej syndromem apatii. Komendantem policji owego miasta jest Ryou, starszy brat Shina i Juna Kanzato, którzy po kilkuletniej nieobecności wracają do rodzinnego domu. W tym czasie w Ayanago dochodzi do serii dziwnych zdarzeń, takich jak zniknięcie załogi łodzi podwodnej oraz krwawe morderstwa. Ryou udaje się wpaść na trop organizacji, która stoi za tymi wydarzeniami, a Shin budzi "Personę".
Link do projektu: http://animegarden.eworks.pl/projects/show/id:56
Są już napisy do 15 odcinka. Miłego oglądania
Lol, zabrzmiało to tak, jakby Jas dopiero od tego odcinka weszła w ten projekt
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Suby do 16 epa done. Tłumaczone na podstawie przekładu grupy ainex i Orange-Side. Możliwe kłopoty z timingiem w wersji mDVD (w subedicie powinny śmigać na wersji ainexu w mkv), dlatego wrzuciłam też format srt. Miłego oglądania.
17 ep done. Kolejne siedzą w korekcie, więc powinny niebawem wyjść
Zgodnie z obietnicą są już kolejne napisy. Może nawet wezmę się dziś za tłumaczenie następnych. Wypadałoby skończyć już tę serię
Napisy do 19 epka Persony gotowe do obciągnięcia. Następne siedzą w korekcie. Miłego oglądania
Świetna robota z tłumaczeniem. Niecierpliwie czekam na pozostałe napisy. Chociaż ciekawość,aby zobaczyć zakończenie serii mnie zżera i nie wiem ile wytrwam w założeniu, żeby nie oglądać po angielsku
Postaram się wziąć za tłumaczenie, zamiast ciągle obżerać
Są jakieś szanse, na wydanie wszystkich napisów jeszcze w tym miesiącu- byłoby bardzo miło
Hm, raczej marne. Ale mogę spróbować się sprężyć
No, za to ja jestem pewny, że korekta nie wyrobi Ale za to Harry'ego zrobimy
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Nie spieszcie się - jak na razie odwalacie świetna robotę i nie ma potrzeby, aby gnać z tłumaczeniem i przez to tracić na jakości.
Jednakże, ostatni raz pozwolę się o coś spytać- jest szansa na napisy chociaż do jednego odcinka w ciągu 1,5 tyg.?
piwlak91, skąd ty bierzesz te terminy? A tak na serio, 21 ep dotarł do nas do korekty, więc powinno się ukazać w określonym przez ciebie przedziale czasu
Tak swoją drogą, miło, że ktoś docenia sub do persony, bo cała nasza 3 musi się czasem nieźle napocić, żeby przekład miał sens. Tak, ainex ssie
Małymi kroczkami zbliżamy się do końca serii. Dziś do pobrania napisy do 21 epa Persona -trinity soul-, kolejne w korekcie. Wątpię, czy wyrobię się do końca stycznia, jak to niektórzy prosili. Sesja nadchodzi i zaczęło się kucie. Ale po sesji na pewno skończę
Do zassania są już suby do 22 epa Persony. Już półmetek sesji prawie, więc reszta powinna pojawić się trochę szybciej
Dzięki za ostatnie napisy:) Swoją drogą jak tam sesja- zaliczyłaś wszystko ?
Tak wiem, że robię się upierdliwy,ale są jakieś szanse na suby w ciągu 2 tyg.?
Sesja zaliczona, suby w korekcie. Wczoraj skończyłam tłumaczyć ostatni odcinek. Tak więc teraz wszystko w rękach korektorów
Hehe Jest szansa, nawet całkiem spora, na wydanie kolejnych epków Persony. Tylko... policzyłam, że mi już też niewiele zostało do skończenia Kitarou Czuję lekką żyłkę współzawodnictwa Ale obiecuję, że nie będę podła i nie będę stopować projektu Jas;]