Nie jesteś zalogowany.
Nowo powstała grupa poszukuje do pomocy :
Tłumacza!! Wymagana bardzo dobra lub znakomita znajomość języka: angielskiego, niemieckiego,francuskiego, hiszpańskiego lub japońskiego
Oprócz tego chętne osoby do współpracy w charakterze qc, korekty, timingu etc. proszę o kontakt
http://www.baka-squad.cal.pl/baka/
Pozdrawiam
Ostatnio edytowany przez kensei_satori (2008-12-27 22:14:12)
Do not only follow the footsteps of your masters, but search what they were searching for...
Grupa głównie hardsubberska Czasami soft
Do not only follow the footsteps of your masters, but search what they were searching for...
Może być ;]
Hm, skoro poszukujecie tłumacza, do wymogów (i to w zasadzie na pierwszym miejscu) dodałbym dobrą lub znakomitą znajomość języka polskiego.
Hm, skoro poszukujecie tłumacza, do wymogów (i to w zasadzie na pierwszym miejscu) dodałbym dobrą lub znakomitą znajomość języka polskiego.
To za ostre kryterium, nikogo nie znajdą. Poza tym, Freeman, oni wyznają pewnie zasadę - korekta poprawi błędy tłumacza
Trafna uwaga Również myślę, że to podstawa! Mam jednak cichą nadzieję, że na tym forum, nie zgłosi się tłumacz, znający bardzo dobrze którykolwiek z wymienionych przeze mnie wcześniej języków, nie znając swego rodowitego JENZYKA
Poza tym, Freeman, oni wyznają pewnie zasadę - korekta poprawi błędy tłumacza
Myślę, że to jest właśnie zadanie korektora Nikt nie jest doskonały
Pozdrawiam
Trafna uwaga Również myślę, że to podstawa! Mam jednak cichą nadzieję, że na tym forum, nie zgłosi się tłumacz, znający bardzo dobrze którykolwiek z wymienionych przeze mnie wcześniej języków, nie znając swego rodowitego JENZYKA
I tego wam szczerze życzę Dobra, już wam tu nie spamuję.
pytanko nadal kogoś szukacie >?
Tak
Więcej info: http://www.baka-squad.cal.pl/baka/
Dzięki za info ale zachęcam tez innych ja stary wyjadacz już nie mam czasu ale może młodsi
Aktualnie poszukujemy grafika oraz tłumacza znającego japoński.
Obecnie do grupy poszukujemy osoby co się zna na efektach
To całkowicie mnie powaliło
Ostatnio edytowany przez KieR (2009-02-18 21:20:45)
kyubi1 napisał:Aktualnie poszukujemy grafika oraz tłumacza znającego japoński.
co chcesz, widać ambitnie chcą coś tłumaczyć do czego nie ma ang tłumaczenia
zgłosił się kto?
tak z ciekawości pytam xDD
Ostatnio edytowany przez Lawliet (2009-02-18 22:27:32)
Odpowiedz nie nie znaleźliśmy i tak chcemy coś ambitnego tłumaczyć do tego nie ma subow angielskich
A francuskie, niemieckie, hiszpańskie?
Chyba łatwiej znaleźć osoby, które będą znały inne języki, znajomość japońskiego na takim poziomie to chyba u nas rzadkość. I raczej wątpliwe, byś znalazł.
kyubi1 napisał:Aktualnie poszukujemy grafika oraz tłumacza znającego japoński.
A co jest az tak zaskakujacego w szukaniu tlumacza jezyka japonskiego przez grupe tlumaczaca japonskie anime? Moze tlumaczy nie jest zbyt wielu, ale proby ich poszukiwan przez grupe sa dobrym posunieciem.
白銀の堕天使
Przez grupę tłumaczącą japońskie anime z angielskich napisów grup, które tłumaczą z japońskiego. Marne szanse, ale próbować warto. Sami napisali, że chcą zająć się animcem, do którego nie ma eng subów.
P.S. Banks nadal się na mnie gniewasz? ;d
Ostatnio edytowany przez gu4rd (2009-02-19 21:38:50)