Nie jesteś zalogowany.
22 odcinki normalne + 23 specjal w tv i 24 na dvd :-)
a moze swoje odczucia przedstawisz?;-)
Dla mnie całe Clannad After Story jest świetne, a ostatnie odcinki to już w ogóle prawdziwy majstersztyk. Mam nadzieję, że w dwóch ostatnich epkach KyoAni przejdzie samo siebie i zafunduje nam niezapomniane zakończenie ^^
18: Przepiękne, zdecydowanie najlepszy odcinek AS
19: Tu się zawiodłem. Ojciec Tomoyi zachowywał się niczym warzywo i ciekawi mnie jakim cudem w ogóle przeżył tak długo. Zdecydowanie lepiej wypadł w filmie.
20: Sympatyczny, ale jednak poza ostatnią sceną zwyły filler. No i Fuuko jakoś bardziej mi się podoba niż podczas 1szej serii.
Ja tam Fuko zniesc nie moglem w pierwszej serii meczyly mnie te momenty z nia , takie przedluzane to bylo A te odcinki naprawde na poziomie koncza serie
Jak według was skończy się dziś Clannad After Story ?:) Bo dziwne trochę by było i nudne zarazem gdyby przez cały odcinek...ostatni.... Okazaki był pokazany tylko jako rozpaczający albo tylko i wyłącznie spomnienia by były pokazywane słabe by było to zakończenie.
Może będzie coś takiego że on się nagle obudzi i cała ta historia to był jeden wielki sen, i tak jak zaczyna się Clannad on będzie szedł do szkoły narzekając sobie w głowie jaki ten świat jest beznadziejny i spotka ją.... Nagisę, wtedy odczuje że już to przeżywał i znów stanie przed wyborem... minąć ją czy zabrać ze sobą na górę będąc świadom ich dalszego losu... i wtedy by było ciekawe co by wybrał.... ale autorzy okazali by się chu..mi gdyby takie coś zrobili i on by przeszedł obojętnie obok Nagisy. Niby tylko po to by się to nie powtórzyło ale wtedy okazałby się strasznym egoista i cieniasem :-) Zważając na to że zdarzało mu się wspominać Nagisę ,jako osobę najważniejszą w jego życiu ;-)
Zapraszam do dyskusji, gdyż końcówka przed nami:-)
Mogli by stworzyć kolejne części coś na wizerunek telenoweli Fajnie by to wyglądało w postaci anime ^^ A ile to by było odcinków...
Ps. Znając twórców to zrobili by z tego kompletnego tasiemca jak dbz
Ostatnio edytowany przez kukisek (2009-03-12 19:02:20)
Na ostatnim, ósmym DVD Clannad After Story znajdzie się odcinek specjalny pt. "Another World: Kyou Arc"...
DVD już 1 lipca
no zobaczymy co tam wymyślą:-)
jakby co to wszystkie odcinki przetłumaczone do obejrzenia na clannad.wbijam.pl
Ostatnio edytowany przez Rudyy (2009-04-18 13:34:39)
Czyli jednak zrobili coś takiego. Dali dwie opcje do wyboru choć mnie mało to przekonuje.
Ale i tak bardzo smutne ostatnie odcinki gdyż
Ostatnio edytowany przez Kenshiro (2009-04-23 01:27:56)
O i to jest opinia
Mi tak w głowie zostanie to anime:) Co się przy nim wzruszyłem to się wzruszyłem Daje trochę do myślenia że człowieka może zawsze spotkać mega cierpienie i nie ma co narzekać na błahostki życiowe. Tyle przynajmniej ja nauki wyciągnąłem z tego anime.
Dla mnie anime średnie. Początek fajny, ale według mnie, końcówka mogła być lepsza.
Dla mnie anime średnie. Początek fajny, ale według mnie, końcówka mogła być lepsza.
Owszem bo mogli wszyscy
ledziux, myślę ze twoje zakończenie co w spoilerze ukryłeś też by było ciekawe :-) i dosyć nietypowe
ledziux, myślę ze twoje zakończenie co w spoilerze ukryłeś też by było ciekawe :-) i dosyć nietypowe
Wtedy Clannad byłby tak dramatyczny jak Air prawie.
Możesz napisać jaki Air?;] Chętnie bym obejrzał skoro ma dramatyczne zakończenie , z góry dziękuję!
Możesz napisać jaki Air?;] Chętnie bym obejrzał skoro ma dramatyczne zakończenie , z góry dziękuję!
Jest tylko jeden Air.
wiesz jak napisałeś Air myślalem że to tylko część nazwy więc w Tanuki jak wpisałem miałem problem xD
http://anime.tanuki.pl/strony/anime/lis … &title=air
kilka wyskoczyło
ale dziękuję
Clannad :/ Nie podobało mi się nudne jak flaki z olejem, bez przerwy tylko ziewałem i mówiłem sobie "tak to już było, to też już widziałem..." Gdybym miał oceniać takie porządne 2/5.
Ale widzę że większości się podoba to miło ^_^ heh...
Jest tylko jeden Air.
>>> alternative version "Gekijouban Air" <<<
A ja widzę dwa.
nie wiem czym się podniecają tak nie wiedziałem after story ale 1 sezon nudny strasznie a sie porobiły fanatycy tej seri