Nie jesteś zalogowany.
dzisiaj przeglondałem strone hypera i zauwarzyłem ze natym kanale bedzie puszczany trigun i nasówa sie mysl czy to anime jest warte uwagi.
Ja od tego anime zacząłem się fascynować japońską animacją.
a co myslicie o anime z hypera
Ostatnio edytowany przez akira1984 (2009-02-28 22:51:01)
Dzisiaj o 23:45 na kanale ALE KINO będzie emitowany film "Vampire Hunter D: Bloodlust".
może to nie jest anime ale jest o anime
notka z To&owo
Jakby ktoś był zainteresowany tym (może ciekawym) dokumentem na temat fanów anime który leci dziś, to odświeżam temat. Być może nikt wcześniej z zainteresowanych nie zauważył tego tematu
Dzięki, zobaczymy czy będzie ciekawe^^
program nie był zły iście ciekawy xDD
ja sobie to nagrałem ten dokument na stacjonarnym dvd żeby sobie to obejrzeć później... ale jeżeli ktoś by mi napisał jak dobrze przerobić płyte dvd na jakiegoś avika czy coś innego mniej zajmującego to mógłbym go gdzieś upnąć
Przypominam, że już jutro o 20:00 (a właściwie dzisiaj bo piszę to po północy, w każdym razie siódmego lutego) na TVP Kultura pierwszy film od studia Ghibli - Nausicaa z Doliny Wiatru. Ustawcie sobie alarm w telefonie. Terminy emisji kolejnych filmów tutaj.
Ostatnio edytowany przez lipa3000 (2011-02-07 02:15:38)
Aż się boję. Coś mi się wydaje, że usłyszę polski lektor do angielskiego dubbingu.
Dzięki za przypomnienie... już idę nastawić nagrywanie ^^ - tylko ciekawe kiedy to obejrzę xD
Pewnie raczej 2:10. Tak jest w (swoją drogą IMO najwygodniejszych przeglądarkach programu TV, no dobra, stopklatka trochę muli): Teleman (szczegóły) i Program TV Stopklatki (szczegóły). Appleseed (2004) mnie nie porwał, choć widziałem na dużym ekranie. Dobre na raz. Mogliby starego puścić (1988), byłoby ciekawiej. W zasadzie to już lepiej 4,5 godz. wcześniej Iluzjonistę obejrzeć.
Coś późno... Zbyt dużej oglądalności mieć raczej nie będzie. :/
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Ciekawe czy będzie japońska ścieżka dźwiękowa.
No kurcze blade! Taki fajny film/anime i tak późno?! Nie można tego zapodać o normalnej godzinie, by inni ludze, nie zainteresowani japońską animacją, zobaczyli coś innego niż Van Damma czy inną papkę którą z rególy nam TV serwuje? Od razu mi się przypomina Metropolis które leciało kiedyś na Polsacie w niedzielę rano - w sam raz dla dzieciaków. W końcu to bajka, tyle się liczy. Nie to, że taki brzdąc nic z tego nie zakapuje, ważne są kolorki...
Obejrzalem Appleseed w TVP1
Lektor nie byl taki zły (Stanisław Olejniczak) czas wypowiedzi sie zgadzal tylko w polowie jak by go troche suszylo i czasem bylo slychac przewracane kartki tak mi sie wydaje
Tłumaczenie chyba bylo ok ale nie jestem od tego specem
No i standardowo dubbing angielski
A ogladanie Appleseed drugi raz nie jest juz takie fajne
Ostatnio edytowany przez matiasmovie (2011-09-05 09:12:36)