Nie jesteś zalogowany.
A mi ino coś takiego wywala jak dodaje do poszukiwanych ^^
To źle, ale co próbujesz dodać? Co trzeba zrobić aby wystąpił ten błąd.
Imperare sibi maximum est imperium
Przypadkiem dałem cały link do anidb Wyświetliło ze nieprawidłowy, ale poprawić nie mogłem, dopiero jak zresetowałem FF :/
Przypadkiem dałem cały link do anidb Wyświetliło ze nieprawidłowy, ale poprawić nie mogłem, dopiero jak zresetowałem FF :/
Faktycznie, jest błąd. Postaram się dziś go usunąć.
Wprowadziłem kilka poprawek.
Ostatnio edytowany przez Kane (2009-01-25 16:15:28)
a, właśnie..
czy porzucone anime muszą być na końcu?:P
Lepiej by było tak:
Oczekujący > Porzucony > Aktywny > Zakończony
czy porzucone anime muszą być na końcu?:P
Lepiej by było tak:
Oczekujący > Porzucony > Aktywny > Zakończony
Najpewniej w czasem dojdzie do rozdzielenia, tj. każdy status doczeka się swojej zakładki.
Aktualizacja do build 56, gł. nowość to głosowanie bez przeładowania strony
BTW, jeśli nie widać ikonek do głosowania (a jesteś zalogowany) wyczyść pamięć podręczną (cache) swojej przeglądarki.
Testowane na Firefox 3 i Operze 9.6.
Hmm wypadałoby dodać też znak ` niby powinien być jednoznaczny z ' ,ale jakoś wyszukiwarka tego nie uznaje. ^^
Edit
Znalazłem mały błąd, mianowicie podczas próby zmiany sortowania w "Moje głosy" następuje przeskok na całą listę.
Ostatnio edytowany przez Diukatan (2009-02-04 03:41:42)
Hmm.. fajnie by było, jakby została dodana obsługa jap znaków, utf-8 kodowanie..
ale to raczej nie jest zbyt potrzebne ;]
no i, dobre by było.. gdy dodajemy coś do listy, i się pomylimy.. to przy pierwszym odejmowaniu pkt kasuje to co dodaliśmy. Mniej roboty dla moderatorów:)
nie wiem czy ktos to proponowal no ale jesli nie to ja to zrobie a mianowicie mozna by dodac mozliwosc do jakiej konkretnie szuka sie grupy napisow bo czasami synchro jest trefne z innymi i napisy wymagaja duzo zabawy zeby dzialaly poprawnie z anime ktore posiadamy
@Jaskol
jak trudno jest o zdobycie napisów do jakiegoś anime, to WĄTPIĘ by zrobiono je na podstawie kilku grup:p
Denerwuje mnie informacja "Nie ma tu czegoś takiego" gdy nie ma danego anime w bazie. Brzmi to prostacko. Proponuje zmianę tego tekstu na coś innego.
Na "Proszę wybaczyć ale brak tu takiej pozycji Jaśnie Panie"
Ostatnio edytowany przez DiamondBack (2009-02-20 22:49:44)
Jestem osobą nietolerancyjną. I prosiłbym to uszanować.
http://letty.pl/
najlepiej zmieńcie to na "nie ma, wyszło na piwo do pubu."
nie ma i nie bedzie! ;p
Zastanawia mnie co na tej liście już od dłuższego czasu robi Code Geass jako tytuł "Oczekujący" O_o
<KieR> robotic notes bylo niezle
Mam taką małą uwagę: kiedy przeglądam swoje głosy i włączam sortowanie, wraca mnie na listę wszystkich życzeń. Ja co prawda wielu pozycji na liście nie mam, ale może są osoby, które głosowały na 50 tytułów i segregowanie własnej wishlisty by im się przydało
Ostatnio edytowany przez groozin (2009-02-24 21:08:21)
Czy dałoby radę zrobić opcję ostatnio dodane albo coś takiego?
Czy dałoby radę zrobić opcję ostatnio dodane albo coś takiego?
A mógłbyś zdradzić do jakiego celu miałoby to posłużyć?
...mozna by dodac mozliwosc do jakiej konkretnie szuka sie grupy napisow bo czasami synchro jest trefne z innymi i napisy wymagaja duzo zabawy zeby dzialaly poprawnie z anime ktore posiadamy
Niby tak, ale:
Primo:
jak trudno jest o zdobycie napisów do jakiegoś anime, to WĄTPIĘ by zrobiono je na podstawie kilku grup:p
jednak ten argument odpada, jeśli mówimy o liście tłumaczeń zakończonych...
Secundo:
Chyba ciężko by było dbać o jakość tych wpisów - bo jak zweryfikujesz czy dane synchro jest dobre? (będziesz ściągał anime by to zrobić? ). Trzeba by też upychać kolejną informację na WL (zmniejszona czytelność), no i aby sprawdzić jakie jest synchro wystarczy kliknąć na "Napisy".
Denerwuje mnie informacja "Nie ma tu czegoś takiego" gdy nie ma danego anime w bazie. Brzmi to prostacko. Proponuje zmianę tego tekstu na coś innego.
Proponuję, abyś zaproponował coś innego
Na "Proszę wybaczyć ale brak tu takiej pozycji Jaśnie Panie"
Dobre
najlepiej zmieńcie to na "nie ma, wyszło na piwo do pubu."
nie ma i nie bedzie! ;p
Niezłe.
...kiedy przeglądam swoje głosy i włączam sortowanie, wraca mnie na listę wszystkich życzeń.
Faktycznie, postaram się naprawić ten błąd.
dzadzar napisał:Czy dałoby radę zrobić opcję ostatnio dodane albo coś takiego?
A mógłbyś zdradzić do jakiego celu miałoby to posłużyć?
Dołączam się do pytania.
The Third: Aoi Hitomi no Shoujo Mam cały , ale grupy AYU i tu jest propozycja aby dodać zakładkę z dopiskiem jakie typy napisów i dla jakiej grupy.