Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
Ktoś, kto zna się na żartach, chyba nie zna się na ironii.
Archer, powodzenia :] jak coś to w qc zawsze mogę wam pomóc w sumie nie tylko, ale tak akurat mi wpadło do głowy, że ostatnio żadne qc przeze mnie nie przechodzi xD... nie no żart jak coś to pisz :] koni, nawet mi się teraz nie oferuj xD
Dzień dobry. Kocham cię. Ten zapyziały świat niech o tym wie.
Oby, to co napisałeś stało się prawdą. Życzę powodzenia.
Ktoś, kto zna się na żartach, chyba nie zna się na ironii.
Bo czasem bez emoty ani rusz Tym bardziej przy takim tekście i po uprzednim najeździe Kuzyna (tak, ufix-sama zostaje oficjalnie przeze mnie okrzyknięty Kuzynem, i będę się trzymał tego pseudo, ktoś jeszcze? ).
Swoją drogą dawno nie widziałem tak dobrze skrojonego info o zakładaniu grupy. Poprzednie nowe twory typu NnH i co tam jeszcze było z miejsca czymś mi podpadały. Stronkę macie ok też. Dawno nie życzyłem nowym powodzenia, więc powodzenia Jeśli wydacie coś ciekawego, to się sprawdzi. I fakt, gdybyście chcieli wydać coś, co jest już dobrze przetłumaczone na ANSI, zawsze możecie spytać, nawet jeśli jakaś grupa to zrobiła, zaoszczędzi to trochę roboty i da więcej czasu na inne projekty.
A, nie wiem czy byliście już z tym na fansubs.pl, ale warto tam wbić. Chociaż będzie więcej durnych tekstów pokroju Kuzyna. Hm, może jednak lepiej się wstrzymać do czasu wydania czegoś
PS. wielki dla Kuzyna za przysadzenie tych dwóch kwiatków
Ostatnio edytowany przez Quithe (2009-04-02 19:59:30)
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Quithe - fakt, nawet dużo więcej takich tekstów xD... a tak z ciekawości zapytam - czemu Kuzyn o.o xD? (może być na PW xD)
Ostatnio edytowany przez Pyuuu (2009-04-02 20:03:22)
A skąd Ty wiesz, jak jest w grupach fansuberskich, Ufix? Aha, i popraw tego wstrętnego babola, bo się czytać nie da: "czy" w Twoim poście wprowadza zdanie podrzędne i winien je poprzedzać przecinek!
Skąd? Czytałem anfo ^^ No i mam paru znajomych tu i ówdzie. A interpunkcja mi wisi zasadniczo, gdy piszę.
Zjadacz napisał:A skąd Ty wiesz, jak jest w grupach fansuberskich, Ufix? Aha, i popraw tego wstrętnego babola, bo się czytać nie da: "czy" w Twoim poście wprowadza zdanie podrzędne i winien je poprzedzać przecinek!
Skąd? Czytałem anfo ^^ No i mam paru znajomych tu i ówdzie. A interpunkcja mi wisi zasadniczo, gdy piszę.
To na przyszłość - nie poprawiaj innych, jeśli sam walisz byki
A Kuzyn, bo to kuzyn bodzia
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
ufix sama napisał:Zjadacz napisał:A skąd Ty wiesz, jak jest w grupach fansuberskich, Ufix? Aha, i popraw tego wstrętnego babola, bo się czytać nie da: "czy" w Twoim poście wprowadza zdanie podrzędne i winien je poprzedzać przecinek!
A Kuzyn, bo to kuzyn bodzia
Wzajemnie. Nie poprawiaj ludzi z pl wydawnictw jakiejś tam mangi, podczas gdy sam robisz błędy w subach. Brudzia z tobą nie piłem i w dupie mam twoje 'nie poprawiaj'. Wstawiasz suby na ansi? Licz się z tym, że komuś się coś nie spodoba i, o zgrozo! może mieć rację. Mój kuzyn był zdrowo rąbnięty, że siedział na tym forum.
I takim cudem "mafia" bodzia znika z forum -_-
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Quithe napisał:ufix sama napisał:Skąd? Czytałem anfo ^^ No i mam paru znajomych tu i ówdzie. A interpunkcja mi wisi zasadniczo, gdy piszę.
A Kuzyn, bo to kuzyn bodziaWzajemnie. Nie poprawiaj ludzi z pl wydawnictw jakiejś tam mangi, podczas gdy sam robisz błędy w subach. Brudzia z tobą nie piłem i w dupie mam twoje 'nie poprawiaj'. Wstawiasz suby na ansi? Licz się z tym, że komuś się coś nie spodoba i, o zgrozo! może mieć rację. Mój kuzyn był zdrowo rąbnięty, że siedział na tym forum.
jedno słowo...
żal
ludzie wręcz kipią rządzą 'wyrównywania' subów innych osób
Brudzia z tobą nie piłem i w dupie mam twoje 'nie poprawiaj'. Wstawiasz suby na ansi? Licz się z tym, że komuś się coś nie spodoba i, o zgrozo! może mieć rację.
Skończ już tę farsę, B, naprawdę.
Ostatnio edytowany przez Zjadacz (2009-04-02 20:23:14)
"Skazany na zajebistość"
ufix sama napisał:ludzie wręcz kipią rządzą 'wyrównywania' subów innych osób
ufix sama napisał:Brudzia z tobą nie piłem i w dupie mam twoje 'nie poprawiaj'. Wstawiasz suby na ansi? Licz się z tym, że komuś się coś nie spodoba i, o zgrozo! może mieć rację.
Skończ już tę farsę, B, naprawdę.
Porównanie z bodziem bardzo mi schlebia, dzięki. Biedak po zasmażeniu kompa nie wie co traci. Ten syf w temacie, do którego się przyczyniam też ma pokazać, że moderacja umarła i hulaj dusza, piekła nie ma.
Offtop się kręci, jak się patrzy :] A tak poza tym to grupa pracuje już nad pierwszym projektem
To zdradź, cóż to za projekt
"Skazany na zajebistość"
jak macie niedobór w QC to ja się piszę :]
kappuchu you're in
jak coś, pisz na pw, email albo gg :]
A czy ja pisałem coś o subach, Kuzyn? O forum mi chodziło A konkretna wypiska błędów zawsze się przydaje, w końcu po to są komenty, żeby potem poprawić te nieszczęsne przecinki (i gdy już się ładujesz do jakichś po przejrzeniu suba na sucho, to wklej chociaż błędne zdania) I szczerze polecam ci lekturę mang tego "jakiegoś tam wydawnictwa", skoro niby jesteś gorszy od bodzia. Przy odrobinie szczęścia krew cię zaleje, a ukochany kuzyn pospieszy na ratunek, wtedy jeszcze bardziej będziesz go szanował i gapił się w niego jak w obrazek
Heh, kolejna grupa ładuje się w Sky Crawlers. Może coś innego byście wzięli (Wiem, wiem, robimy, co chcemy, ja tylko uprzedzam.)
Grupa się trochę rozrosła i potrzeba nam ludzi, żeby uzupełnić skład. Zatem chciałbym was zaprosić do współpracy na następujące stanowiska:
- Tłumacz
- Korektor
- Kontroler jakości
- Uploader
Nie wykluczone jest też przyjęcie na inne stanowiska (więcej informacji na stronie http://omoi.glt.pl).
Jeśli chcesz robić coś dla innych fanów, to właśnie ciebie potrzebujemy!
Zainteresowanych proszę o kontakt na PW.
Wszystkich chętnych zapraszamy do współpracy ^^
Ostatnio edytowany przez Archer (2010-03-14 20:07:22)
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna