#1421 2009-04-25 20:24:08

waski_jestem
Użytkownik

Odp: Spotkanie warszawskiej gromadki ansi?

no to sie impreza rozkrecila. Zjadacz zarzucil jakas pijacka zabawe i wiekszosc jest juz ciepla. Nie ma co ukrywac frekwencja dopisala.

gdyby tylko czlowiek mial troche wiecej czasu i lepiej znak angielski [z 2 mozna cos zrobic, z 1?]

#1422 2009-04-25 20:30:37

Quithe
Użytkownik

Kurrrwać, w niecałą godzinę poszły 2 litry wódki, rekord, w moim przypadku nie tylko, tej imprezy o.0 Nadworne emo już odpadło, szlag... trzeba uspokoić to towarzystwo. Wystrzegajcie się Zjadacza na imprezach!!!

myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA smile

#1423 2009-04-25 20:33:26

mbell
Użytkownik

To było straszne! Mam farta że się spóźniłem i nie wziąłem w tym udziału.Biedny Qwiku. On i Zjadacz wygrali ale jakim kosztem. Przerażające. A jakie marnotrawstwo procentów smutny

gg - już działa
Google+     m.bellon.atas@gmail.com
Aktualnie oglądane :
* Usagi Drop * Ao no Exorcist * Tiger & Bunny

#1424 2009-04-26 03:56:58

qwig
Użytkownik

Remis był smile Moje ego uratowało pijacki "honor" wawy, ale moja pamięć została stracona... No nic, ważne tylko, że kocham Iss jeszcze bardziej ^_^

-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-

dobre, lepsze, radzieckie!

#1425 2009-04-26 10:58:51

Zjadacz
Użytkownik

qwig napisał:

Remis był smile Moje ego uratowało pijacki "honor" wawy, ale moja pamięć została stracona... No nic, ważne tylko, że kocham Iss jeszcze bardziej ^_^

To żeś honor uratował smile_big Wyłączyłem emo z gry na dłuższy czas. Łączymy się z Tobą, Qwig, i wszyscy też kochamy Iss bardziej.

"Skazany na zajebistość"

#1426 2009-04-26 11:13:02

cieslak
Użytkownik

Quithe napisał:

Kurrrwać, w niecałą godzinę poszły 2 litry wódki, rekord, w moim przypadku nie tylko, tej imprezy o.0 Nadworne emo już odpadło, szlag... trzeba uspokoić to towarzystwo. Wystrzegajcie się Zjadacza na imprezach!!!

Widzę, że wujek mógłby zostać moim przyjacielem. smile

#1427 2009-04-26 11:27:44

Zjadacz
Użytkownik

Powrót do rzeczywistości nie jest taki straszny, może dlatego, że dotrzymałem jednego z dwóch postanowień: pić z umiarem.

Wujek jest przyjacielem każdego dziecka.
Cieszę się, że mogłem poznać Sha... Shelly, ale ona nie wygląda na szczęśliwą z tego powodu.  ;]

Kurw... to pisałem jak - koni. ukryty

Ostatnio edytowany przez Zjadacz (2009-04-26 11:28:33)

"Skazany na zajebistość"

#1428 2009-04-26 11:30:09

cieslak
Użytkownik

Zjadacz napisał:

Odebrałem to negatywnie. jezor Ale cóż, wiedz, że niektóre dzieci potrafią wypić więcej niż dorosły. cool

#1429 2009-04-26 12:41:57

Quithe
Użytkownik

cieslak napisał:
Zjadacz napisał:

Odebrałem to negatywnie. jezor Ale cóż, wiedz, że niektóre dzieci potrafią wypić więcej niż dorosły. cool

Gdybyś nie pokpił sprawy, to byśmy się już o tym przekonali jezor A wypić dużo to nie sztuka, trzeba się później jeszcze utrzymać oczkod

Impra jak zwykle udana, jak zwykle czas na sprzątanie przyszedł. Niestety, chociaż już wszystko było ugadane, spotkanie z Kanem dzisiejszego popołudnia nie doszło do skutku. Jeszcze raz sorry Kane za tę zmianę planów. Masz u mnie browara na przeprosiny smile

I ogłoszenie drobne: zostały u nas dwie rzeczy. 1 to pamięć usb Kingstone, 2 to rozgałęziacz usb mediatecha. Właściciela/li uprasza się o kontakt oczkod

Ostatnio edytowany przez Quithe (2009-04-26 12:45:10)

myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V

#1430 2009-04-26 13:05:45

Quithe
Użytkownik

Hiki: Z ostatniej chwili: paliliście fajkę wodną bez wody smile_big Nie wiem, czy coś jest w stanie to zakasować;]

Ostatnio edytowany przez Quithe (2009-04-26 13:06:25)

#1431 2009-04-26 13:18:58

Hiroyuki
Użytkownik

Cóż, potwierdzam, jeśli nie jesteście zaprawieni w imprezowych bojach, to nigdy nie pijcie ze Zjadaczem! A przynajmniej NIGDY nie próbujcie mu dotrzymać kroku! qwig próbował i marnie się to skończyło... fuj
A tak poza tym, imprezka jak zwykle fajna. Poznaliśmy Shelly i Zjadacza, który okazał się mega kolesiem oczkod Nowy stolik przeszedł chrzest bojowy. Wąski tym razem zachowywał się dość spokojnie. A ja cały śmierdze fajkami... Jak zwykle współczuje obowiązku sprzątania. baka

Q. - zdaje się, że oba gadżety są moje: biały czytnik kart pamięci Kingstona i srebrny rozgałęziacz usb Mediatecha (musiały mi wypaść z plecaka, nawet nie zauważyłem kiedy) Jeśli siedzicie teraz w Wa-wie, to pofatyguję się do Was, któregoś dnia po południu.

Hiki: to dlatego faja mi tak niesmakowała fuj a czułem, że jest coś nie tak...

Ostatnio edytowany przez Hiroyuki (2009-04-26 13:21:13)

Tłumaczenia są jak kobiety. Wierne nie są piękne, a piękne nie są wierne.
ub-3.gif

#1432 2009-04-26 13:31:21

Quithe
Użytkownik

Hiro, we wtorek wyjeżdżamy do soboty, więc by co jutro byś musiał wpaść, ewentualnie jeszcze dziś, jeśli Ci pasuje. Najpewniej będziemy w domu, ale poślę Ci numer telefonu na PW smile

I kurna, że nikt sie nie zorientował, że coś nie gra z tą sziszą smile_big Widać, w jakim już wszyscy byli stanie jezor

#1433 2009-04-26 14:39:40

qwig
Użytkownik

Zjadacz napisał:
qwig napisał:

To żeś honor uratował smile_big Wyłączyłem emo z gry na dłuższy czas. Łączymy się z Tobą, Qwig, i wszyscy też kochamy Iss bardziej.

Nie pisałem tamtego posta, ktoś mnie wkręca jezor

A impreza... nie wiem, przeleżałem pijany T_T

#1434 2009-04-26 15:46:05

Kane
Administrator

Quithe napisał:

Niestety, chociaż już wszystko było ugadane, spotkanie z Kanem dzisiejszego popołudnia nie doszło do skutku. Jeszcze raz sorry Kane za tę zmianę planów. Masz u mnie browara na przeprosiny smile

Co się odwlecze to nie uciecze smile

Imperare sibi maximum est imperium

#1435 2009-04-26 16:00:49

rutek
Użytkownik

Quithe napisał:

Hiki: Z ostatniej chwili: paliliście fajkę wodną bez wody smile_big Nie wiem, czy coś jest w stanie to zakasować;]

Ja tam różnicy nie czułem. To świadczy tylko o tym, że ta woda jest dla picu smile_big
Kolano mnie strasznie napie*dala, nie wiem czy to wina jebodromu jaki mi zaserwowaliście, czy tego że drzwi od windy mnie zaatakowały jak szukaliśmy dwóch zbłąkanych owieczek :p
Generalnie miło było, choć niektórzy przesadzili (qwig, qwig... nawet jeśli wygrałeś to i tak przegrałeś jezor) ale najbardziej podobało mi się to, że wstałem o 8 rano i nie miałem już alko we krwi. Muszę częściej, mniej pić smile_big

qwig napisał:

Nie pisałem tamtego posta, ktoś mnie wkręca jezor

A impreza... nie wiem, przeleżałem pijany T_T

Qwig, zapewne wielu rzeczy nie pamiętasz, a ja chciałbym o nich zapomnieć (bez podtekstów oczywiście) jezor

#1436 2009-04-26 16:27:47

Loli
Użytkownik

Faja bez wody...to mnie rozbroiło, a ja się zastanawiałam czemu mnie tak w gardło drapało:D
Impreza była przednia, jak zwykle zresztą:) i jak zwykle czuję się wspaniale, żyję bez kaca tylko informacje dochodzą do mnie z niewielkim opóźnieniem:D a ten stan uchował się tylko dlatego, że ominęła mnie gra na dzień dobry:D gdybym wzięła w niej udział wyglądałbym pewnie jak Qwig:P

#1437 2009-04-26 16:52:02

qwig
Użytkownik

ale po umyciu się i przebraniu (coś czułem, że zapasowe ciuchy przydadzą się jezor) wyglądałem całkiem normalnie XD

#1438 2009-04-26 16:57:12

rutek
Użytkownik

Loli napisał:

jak zwykle czuję się wspaniale, żyję bez kaca tylko informacje dochodzą do mnie z niewielkim opóźnieniem:D a ten stan uchował się tylko dlatego, że ominęła mnie gra na dzień dobry:D gdybym wzięła w niej udział wyglądałbym pewnie jak Qwig:P

dziwisz się? Przeca drinki Ci podmieniłem, piłaś zwykłą pepsi zamiast pepsi z wódką smile_big

#1439 2009-04-26 17:03:20

waski_jestem
Użytkownik

chlejusy, ja to sie z lozka wygramolilem w okolicach 14 smile_big spacer z psem, odwiedziny dnia ziemi na polach i obiad. Czlowiek sie nie obejrzal i juz 17 :] Impra moglaby by mila, gdyby nie ekscesy alkoholowe. Za stary juz jestem na takie rzeczy. Postuluje o imprezy bezalkoholowe.

gdyby tylko czlowiek mial troche wiecej czasu i lepiej znak angielski [z 2 mozna cos zrobic, z 1?]

#1440 2009-04-26 17:55:46

Loli
Użytkownik

rutek napisał:
Loli napisał:

jak zwykle czuję się wspaniale, żyję bez kaca tylko informacje dochodzą do mnie z niewielkim opóźnieniem:D a ten stan uchował się tylko dlatego, że ominęła mnie gra na dzień dobry:D gdybym wzięła w niej udział wyglądałbym pewnie jak Qwig:P

dziwisz się? Przeca drinki Ci podmieniłem, piłaś zwykłą pepsi zamiast pepsi z wódką smile_big

no wiesz co...ale jak wyszedłeś to i tak driny dalej piłam jezor
co do imprez bezalkoholowych to można by kiedyś spróbować oczkod

Stopka forum

© Animesub.info 2024