Nie jesteś zalogowany.
no to sie impreza rozkrecila. Zjadacz zarzucil jakas pijacka zabawe i wiekszosc jest juz ciepla. Nie ma co ukrywac frekwencja dopisala.
gdyby tylko czlowiek mial troche wiecej czasu i lepiej znak angielski [z 2 mozna cos zrobic, z 1?]
Kurrrwać, w niecałą godzinę poszły 2 litry wódki, rekord, w moim przypadku nie tylko, tej imprezy o.0 Nadworne emo już odpadło, szlag... trzeba uspokoić to towarzystwo. Wystrzegajcie się Zjadacza na imprezach!!!
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
To było straszne! Mam farta że się spóźniłem i nie wziąłem w tym udziału.Biedny Qwiku. On i Zjadacz wygrali ale jakim kosztem. Przerażające. A jakie marnotrawstwo procentów
gg - już działa
Google+ m.bellon.atas@gmail.com
Aktualnie oglądane :
* Usagi Drop * Ao no Exorcist * Tiger & Bunny
Remis był Moje ego uratowało pijacki "honor" wawy, ale moja pamięć została stracona... No nic, ważne tylko, że kocham Iss jeszcze bardziej ^_^
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Remis był Moje ego uratowało pijacki "honor" wawy, ale moja pamięć została stracona... No nic, ważne tylko, że kocham Iss jeszcze bardziej ^_^
To żeś honor uratował Wyłączyłem emo z gry na dłuższy czas. Łączymy się z Tobą, Qwig, i wszyscy też kochamy Iss bardziej.
"Skazany na zajebistość"
Kurrrwać, w niecałą godzinę poszły 2 litry wódki, rekord, w moim przypadku nie tylko, tej imprezy o.0 Nadworne emo już odpadło, szlag... trzeba uspokoić to towarzystwo. Wystrzegajcie się Zjadacza na imprezach!!!
Widzę, że wujek mógłby zostać moim przyjacielem.
Powrót do rzeczywistości nie jest taki straszny, może dlatego, że dotrzymałem jednego z dwóch postanowień: pić z umiarem.
Wujek jest przyjacielem każdego dziecka.
Cieszę się, że mogłem poznać Sha... Shelly, ale ona nie wygląda na szczęśliwą z tego powodu. ;]
Kurw... to pisałem jak - koni.
Ostatnio edytowany przez Zjadacz (2009-04-26 11:28:33)
"Skazany na zajebistość"
Wujek jest przyjacielem każdego dziecka.
Odebrałem to negatywnie. Ale cóż, wiedz, że niektóre dzieci potrafią wypić więcej niż dorosły.
Zjadacz napisał:Wujek jest przyjacielem każdego dziecka.
Odebrałem to negatywnie. Ale cóż, wiedz, że niektóre dzieci potrafią wypić więcej niż dorosły.
Gdybyś nie pokpił sprawy, to byśmy się już o tym przekonali A wypić dużo to nie sztuka, trzeba się później jeszcze utrzymać
Impra jak zwykle udana, jak zwykle czas na sprzątanie przyszedł. Niestety, chociaż już wszystko było ugadane, spotkanie z Kanem dzisiejszego popołudnia nie doszło do skutku. Jeszcze raz sorry Kane za tę zmianę planów. Masz u mnie browara na przeprosiny
I ogłoszenie drobne: zostały u nas dwie rzeczy. 1 to pamięć usb Kingstone, 2 to rozgałęziacz usb mediatecha. Właściciela/li uprasza się o kontakt
Ostatnio edytowany przez Quithe (2009-04-26 12:45:10)
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Hiki: Z ostatniej chwili: paliliście fajkę wodną bez wody Nie wiem, czy coś jest w stanie to zakasować;]
Ostatnio edytowany przez Quithe (2009-04-26 13:06:25)
Cóż, potwierdzam, jeśli nie jesteście zaprawieni w imprezowych bojach, to nigdy nie pijcie ze Zjadaczem! A przynajmniej NIGDY nie próbujcie mu dotrzymać kroku! qwig próbował i marnie się to skończyło...
A tak poza tym, imprezka jak zwykle fajna. Poznaliśmy Shelly i Zjadacza, który okazał się mega kolesiem Nowy stolik przeszedł chrzest bojowy. Wąski tym razem zachowywał się dość spokojnie. A ja cały śmierdze fajkami... Jak zwykle współczuje obowiązku sprzątania.
Q. - zdaje się, że oba gadżety są moje: biały czytnik kart pamięci Kingstona i srebrny rozgałęziacz usb Mediatecha (musiały mi wypaść z plecaka, nawet nie zauważyłem kiedy) Jeśli siedzicie teraz w Wa-wie, to pofatyguję się do Was, któregoś dnia po południu.
Hiki: to dlatego faja mi tak niesmakowała a czułem, że jest coś nie tak...
Ostatnio edytowany przez Hiroyuki (2009-04-26 13:21:13)
Tłumaczenia są jak kobiety. Wierne nie są piękne, a piękne nie są wierne.
Hiro, we wtorek wyjeżdżamy do soboty, więc by co jutro byś musiał wpaść, ewentualnie jeszcze dziś, jeśli Ci pasuje. Najpewniej będziemy w domu, ale poślę Ci numer telefonu na PW
I kurna, że nikt sie nie zorientował, że coś nie gra z tą sziszą Widać, w jakim już wszyscy byli stanie
qwig napisał:Remis był Moje ego uratowało pijacki "honor" wawy, ale moja pamięć została stracona... No nic, ważne tylko, że kocham Iss jeszcze bardziej ^_^
To żeś honor uratował Wyłączyłem emo z gry na dłuższy czas. Łączymy się z Tobą, Qwig, i wszyscy też kochamy Iss bardziej.
Nie pisałem tamtego posta, ktoś mnie wkręca
A impreza... nie wiem, przeleżałem pijany T_T
Niestety, chociaż już wszystko było ugadane, spotkanie z Kanem dzisiejszego popołudnia nie doszło do skutku. Jeszcze raz sorry Kane za tę zmianę planów. Masz u mnie browara na przeprosiny
Co się odwlecze to nie uciecze
Imperare sibi maximum est imperium
Hiki: Z ostatniej chwili: paliliście fajkę wodną bez wody Nie wiem, czy coś jest w stanie to zakasować;]
Ja tam różnicy nie czułem. To świadczy tylko o tym, że ta woda jest dla picu
Kolano mnie strasznie napie*dala, nie wiem czy to wina jebodromu jaki mi zaserwowaliście, czy tego że drzwi od windy mnie zaatakowały jak szukaliśmy dwóch zbłąkanych owieczek :p
Generalnie miło było, choć niektórzy przesadzili (qwig, qwig... nawet jeśli wygrałeś to i tak przegrałeś ) ale najbardziej podobało mi się to, że wstałem o 8 rano i nie miałem już alko we krwi. Muszę częściej, mniej pić
Nie pisałem tamtego posta, ktoś mnie wkręca jezor
A impreza... nie wiem, przeleżałem pijany T_T
Qwig, zapewne wielu rzeczy nie pamiętasz, a ja chciałbym o nich zapomnieć (bez podtekstów oczywiście)
Faja bez wody...to mnie rozbroiło, a ja się zastanawiałam czemu mnie tak w gardło drapało:D
Impreza była przednia, jak zwykle zresztą:) i jak zwykle czuję się wspaniale, żyję bez kaca tylko informacje dochodzą do mnie z niewielkim opóźnieniem:D a ten stan uchował się tylko dlatego, że ominęła mnie gra na dzień dobry:D gdybym wzięła w niej udział wyglądałbym pewnie jak Qwig:P
ale po umyciu się i przebraniu (coś czułem, że zapasowe ciuchy przydadzą się ) wyglądałem całkiem normalnie XD
jak zwykle czuję się wspaniale, żyję bez kaca tylko informacje dochodzą do mnie z niewielkim opóźnieniem:D a ten stan uchował się tylko dlatego, że ominęła mnie gra na dzień dobry:D gdybym wzięła w niej udział wyglądałbym pewnie jak Qwig:P
dziwisz się? Przeca drinki Ci podmieniłem, piłaś zwykłą pepsi zamiast pepsi z wódką
chlejusy, ja to sie z lozka wygramolilem w okolicach 14 spacer z psem, odwiedziny dnia ziemi na polach i obiad. Czlowiek sie nie obejrzal i juz 17 :] Impra moglaby by mila, gdyby nie ekscesy alkoholowe. Za stary juz jestem na takie rzeczy. Postuluje o imprezy bezalkoholowe.
gdyby tylko czlowiek mial troche wiecej czasu i lepiej znak angielski [z 2 mozna cos zrobic, z 1?]
Loli napisał:jak zwykle czuję się wspaniale, żyję bez kaca tylko informacje dochodzą do mnie z niewielkim opóźnieniem:D a ten stan uchował się tylko dlatego, że ominęła mnie gra na dzień dobry:D gdybym wzięła w niej udział wyglądałbym pewnie jak Qwig:P
dziwisz się? Przeca drinki Ci podmieniłem, piłaś zwykłą pepsi zamiast pepsi z wódką
no wiesz co...ale jak wyszedłeś to i tak driny dalej piłam
co do imprez bezalkoholowych to można by kiedyś spróbować