Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Chciałbym sobie potłumaczyć (a raczej spróbować swoich sił w tłumaczeniu i zobaczyc co z tego wyjdzie) jednak tłumaczenie z japońskiego odpada... Mógłby ktoś rzucić jakims linekiem do strony gdzie bym mógł znaleść angielskie napisy do anime??
Hardsuby, softsuby, faq.
Wiem, że taka odpowiedź cię nie satysfakcjonuje, ale tam naprawdę znajdziesz wszystko.
Ostatnio edytowany przez dulu (2009-05-05 20:44:32)
~kuras234, nie ma, ponieważ angielskie tłumaczenie nie są wydawane jako softsub tylko jako hardsuby, je się sciąga i z nich tłumaczy.
ściągasz anime w mkv i używasz mkvtoolnix xD
Dzień dobry. Kocham cię. Ten zapyziały świat niech o tym wie.
~kuras234, nie ma, ponieważ angielskie tłumaczenie nie są wydawane jako softsub tylko jako hardsuby, je się sciąga i z nich tłumaczy.
Ty też do faqa nie zaglądałeś?:P
KieR napisał:~kuras234, nie ma, ponieważ angielskie tłumaczenie nie są wydawane jako softsub tylko jako hardsuby, je się sciąga i z nich tłumaczy.
Ty też do faqa nie zaglądałeś?:P
Te linki z FAQa to działają w ogóle?
Naturalnie. Inaczej bym o tym nie wspomniał.:)
Odkopię temat, żeby nowego nie robić. Widziałem, że Densetsu no Yuusha no Densetsu zostało przetłumaczone tylko 7 epków i zostało porzucone, a fajnie się ogląda. Ma ktoś eng suby? Linki z Faqu, nic nie pomagają.
"Why? Because Trolling is a Art!"
~Pablo Picasso
Wejść na chociażby Nyaatorrents i wpisać w szukajce tytuł?
Harz, poczekaj jeszcze trochę, a w tym tygodniu wznowimy prace przy tłumaczeniu ^.^
Samych subów nie dostaniesz raczej. Anglojęzyczne grupy wydają same hardki/muxy.
Angielskie suby do anime http://animeaddicts.hu/download.php?category.4.full
W FAQu jest link do tego, ale nie ma tam napisów. Zacząłem już ściągać te hardki od tornadoretkinia (thx)
"Why? Because Trolling is a Art!"
~Pablo Picasso
Strony 1