Nie jesteś zalogowany.
Szczerze powiedziawszy, to jeszcze 2-3 lata temu atmosfera na ansi była jakaś taka przyjemniejsza. Dziś to ludzie chyba tylko narzekać potrafią ^^ Redakcja ma przechlapane, moderatorzy też
Masz jakąś tezę dlaczego tak jest? Podpowiem, że odpowiedz jest ta sama jak powod znikniecia wielu userow którzy taka fajna atmosfere tworzyli.
Jestem osobą nietolerancyjną. I prosiłbym to uszanować.
http://letty.pl/
Ostatnio wyszukiwarka napisów nie przyjmuje nr odcinka, np wpisując: naruto 100 wyszukuje wszystkie napisy. wcześniej było wszystko ok.
To celowa zmniana czy coś się po....:)
Kane wspominał w jakimś temacie, że funkcja szukania przez nr jest już nie aktywna, chyba po to aby odciążyć stronkę
Dzięki, trudno damy se rade;)
Wpisuj ep i numer odcinka, np. naruto ep100
Ja chciałbym zgłosić błąd, nie można wyszukać napisów do k-on. po wpisaniu k-on wyskakuje "Nie znaleziono napisów lub zadano niewłaściwe zapytanie." Trzeba szukać przez Keion ale to jest kłopotliwe oraz nie każdy wie że taka jest druga nazwa tego anime.
Z drugiej strony nie zmienia to faktu, że wyszukiwarka powinna wskazać prawidłowo wpisany tytuł, prawda? Coś mi się zdaje, że problemem są znaki dodatkowe, bo ktoś już miał podobny problem.
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Genialną wyszukiwarkę serii mają na Tanuki. I nie ma tam czegos takiego, że wpiszesz poprawną nazwe a i tak nie znajdzie mimo, że coś takiego jest. Wyszukiwanie napisow po nazwie "oryginalnej/ang/polskiej" jest poronione.
Jestem osobą nietolerancyjną. I prosiłbym to uszanować.
http://letty.pl/
To by pasowało. Z tego co pamiętam to chyba napis do wyszukiwania musi składać się z minimum 4 znaków ale widocznie znaki specjalne jak - czy ! nie są liczone, wtedy rzeczywiście k-on! ma tylko 3 znaki i wyszukiwarka nie może wyszukać nazwy. Czyżby rozwiązaniem było zmniejszenie limitu z czterech do trzech znaków?
rozwiązaniem jest wpisanie "k-on ep01"
po wpisaniu k-on ep01 jest "znalezionych napisów: 1870" Miłego szukania...
Bo skrypt jest tak słodko obcięty, że nawet po frazach szukać nie można xD. Jedynym co nam zostało jest... czekać, innej rady nima ^^.
Mai-Otome 0: S.ifr - wyszukiwarka tego nie znajduje. Czy to pod oryginalnym, czy pod alternatywnym czy pod angielskim tytułem. A napisy są, autorstwa AceMana, tylko trzeba wpisać samo mai-otome by jakoś do tego dotrzeć. Potem skopiowałem to co AceMan wpisał w tytule (to co tu podałem na początku) i i nie znalazło, w żaden sposób.
Nie chciało mi się zakładać osobnego tematu dla takiej błahostki, więc napiszę to tutaj...
Pod wyszukiwarką widnieje:
Jeśli szukasz napisów do konkretnego odcinka dopisz na końcu jego numer, np: "Naruto ep01".
niestety, ale wpisując wspomniane Naruto ep01 nic nie znajdziemy
Należy wpisać Naruto ep1
Najprawdopodobniej trzeba po ep wpisac od razu numer odcinka bez 0:)
w naruto masz ep"xxx" czyli np.: ep002
analogicznie jak seria ma 100+ odcinków wpisujemy epxxx, jak ma 10-99 to epxx
Ostatnio edytowany przez luki349 (2009-06-08 14:45:11)
Tak samo jak do Ga-Rei: Zero. Pozostaje korzystanie z katalogu alfabetycznego.
Uspokoję was, za jakiś czas, gdy wszystko będzie nowe i świecące, wyszukiwarka będzie działała tak jak kiedyś. Do tego czasu trzeba wszystkie tytuły, które mają poniżej 4 znaków i mają znaki interpunkcyjne w tytule, wyszukujemy w katalogu.
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA