Nie jesteś zalogowany.
Jak znam życie to masz to co miałam ja Zainstaluj nowszego firefoxa i powinno działać.
"Chodź, poluj ze mną. Zostaw ból i bądź znowu wolny. Tu każdy czas jest teraźniejszością i wybór należy do ciebie. Wilki nie mają króla."
... albo to co Kane wielokrotnie powtarzał (krzyczał ) CTRL+R.
Czasami także ponowne zalogowanie się pomagało... przynajmniej jeśli chodzi o Operę.
Znaczy mam zainstalować 3.0? Nie mam ochoty xD
Z Opery nigdy nie korzystałem...
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
... albo to co Kane wielokrotnie powtarzał (krzyczał ) CTRL+R.
Uściślając Ctrl + Shift + R (odświeżenie strony z pominięciem pamięci podręcznej (w Firefox przynajmniej)
Znaczy mam zainstalować 3.0? Nie mam ochoty xD
Z Opery nigdy nie korzystałem...
Wystarczy używać aktualnego oprogramowania, przesiadka z Fx2 na Fx3 jest bezbolesna, poza tym Firefox w wersji drugiej nie jest już wspierany przez Mozillę.
Imperare sibi maximum est imperium
Wystarczy używać aktualnego oprogramowania, przesiadka z Fx2 na Fx3 jest bezbolesna, poza tym Firefox w wersji drugiej nie jest już wspierany przez Mozillę.
O, o właśnie to Dostałam taki sam wykład i grzecznie zmieniłam na Fx3 i działa
"Chodź, poluj ze mną. Zostaw ból i bądź znowu wolny. Tu każdy czas jest teraźniejszością i wybór należy do ciebie. Wilki nie mają króla."
Hm, no dobrze, ja, marny robaczek-użtkownik, muszę się słuchać autorytetów, któregoś dnia zaktualizuję xD A nie robiłem tego, bo w 3 ponoć nie działało część wtyczek, pewnie już się to zmieniło.
Swoją drogą w 2 też powinno działać, bo niby czemu nie, ale to tylko taka uwaga ogólna
Edit down
Beavis, rzeczywiście na IE są ikonki xD A na FF2 nie tylko nie widać, ale też nie zmienia strzałki na łapkę, żeby kliknąć. To samo mam na lapie, też FF2, ale bez np. adblocka. Ciekawe, że nikt wcześniej tego nie zgłaszał, ale może to tylko u mnie
Ostatnio edytowany przez Quithe (2009-05-21 15:21:21)
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zawsze jeszcze możesz sprawdzić pod "ukochanym" IE bo tego ustrojstwa pewnie się nie pozbyłeś...
Q, ale problem jest w tym, że widać tych ikonek (da się kliknąć) czy ich tam wcale nie ma (nie da się kliknąć)?
hmm.. chciałem dodać dziś jeden tytuł i zastałem taki komunikat: "Możesz dodać maksymalnie 3 tytuły na dobę" Z tego co wiem, wczoraj dodawałem coś.. ale dziś.. ? na 100% nic
hmm.. chciałem dodać dziś jeden tytuł i zastałem taki komunikat: "Możesz dodać maksymalnie 3 tytuły na dobę" Z tego co wiem, wczoraj dodawałem coś.. ale dziś.. ? na 100% nic
Wczoraj (05.23 22:22) dodałeś jeden tytuł. Czy problem dalej istnieje?
Poinformuję Kane'a. Dziękuję za zgłoszenie.
Nie wiecie czy ktoś wziął się za dokończenie serii 'Happiness!' czy też jakiś ślepy przestawił w poszukiwanych napisach na aktywne??
Ostatnio dodane napisy ---> 2008-10-05 10:44:28
Najwidoczniej ktoś to źle ustawił, albo przed wstawieniem napisów na ANSI zmienił status.
WL przejrzana kompletnie i ujednolicona z napisami z głównej bazy ANSI. Problem stanowią tytuły zawierające tyldy, dwukropki, apostrofy, myślniki, które w obecnej wyszukiwarce sprawiają problemy z wyszukiwaniem. Wtedy należy skorzystać w katalogu alfabetycznego.
Statusy są aktualne. Poprawiajcie jak trzeba - ta opcja jest specjalnie dla was przygotowana
Wywaliłem wpisy z prośbami do zlicencjonowanych anime w Polsce.
Jakbym komuś źle poprawił tytuły, to proszę o PM.
Anime o nazwie Mugen no Ryvius (Infinite Ryvius ) jest w dziale Tłumaczenia ukończone ale w rzeczywistości nie ma ani jednego tłumaczenia.
Anime o nazwie Mugen no Ryvius (Infinite Ryvius ) jest w dziale Tłumaczenia ukończone ale w rzeczywistości nie ma ani jednego tłumaczenia.
W takim razie, proszę ustawić na status jaki ma faktycznie być
sznorowka napisał:Anime o nazwie Mugen no Ryvius (Infinite Ryvius ) jest w dziale Tłumaczenia ukończone ale w rzeczywistości nie ma ani jednego tłumaczenia.
W takim razie, proszę ustawić na status jaki ma faktycznie być
A nie jest tak dla tego że wyszedł hardek ?
Hardki nie mają nic wspólnego z WL
Mógłby ktoś zajrzeć i posprzątać.. Mnie na dzień dzisiejszy skończyły się 'głosy'.
To co wpadło mi w oko...
180 RAWS-DESU ef - a tale of memories - ?? nawet nie wiem o co tu chodzi
200 Death Note - są wszystkie napisy a status 'porzucone'
270 Terra e... film - tu pytanie czy ktos wziął go na warsztat??
281 Viper's Creed - aktywny.. a powinien być porzucony
372 I''s Pure
- 2 razy to samo
390 Aizu Pure
396 Lost Universe - porzucony a wszystkie napisy są
funki27, wszystko poprawiłem według Twoich wskazówek, dzięki za info.
I prośba ogólna: proszę nie dodawać do listy anime z licencją w Polsce, a także zastanowić się 3 razy i potem 3 razy jeszcze sprawdzić wszystkie dane przed dodaniem do listy jakiegoś wpisu!
Mój pierwszy post na tym forum ^_^ yay co bynajmniej nie znaczy ze jestem jakims noobem ;-) oki wiec ja mam taka skromna sugestie.....zeby wywalic tytuly ktore jeszcze nie wyszly (od kilku tygodni króluje bleach movie 3 na którego jeszcze "troche" poczekamy)