Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Uważam, że powinno się rozdzielić komentarz i ocenę napisów. Ocena powinna mieć więcej stopni, powiedzmy 5. Przy wystawianiu 2 najniższych komentarz obowiązkowy, no i wraz z oceną/komentarzem adnotacja kto ją/go wystawiał.
Zakaz wystawiania ocen (nie komentarzy) przez członków grupy.
Propozycję tą składam, bo mam dość wypisywania głupot przy stawianiu BDB, a wszystko po to, żeby komentarz nie został usunięty. Co mam pisać jak nie mam, żadnych zastrzeżeń?
- doskonale podpiepszony taiming z angielskiego hardsuba,
- to nic, że niektóre zdania nie mają sensu, ale word świetnie wyłapał błędy,
- świetne karaoke, choć tak przewijam opening i ending,
- wypas czcionka nie zlewa mi się z obrazem (wszystko i tak przerabiam na MicDVD i oglądam w standardowym Arialu)
Ta z tymi komentarzami to głupota. Mój komentarz został usunięty bo dulu'owi się nie spodobał. Dodałem ponownie ocenę bdb z identycznym komentarzem tylko odrobinkę zmieniłem szyk zdania i już było ok...
Jestem osobą nietolerancyjną. I prosiłbym to uszanować.
http://letty.pl/
- doskonale podpiepszony taiming z angielskiego hardsuba,
- to nic, że niektóre zdania nie mają sensu, ale word świetnie wyłapał błędy,
- świetne karaoke, choć tak przewijam opening i ending,
- wypas czcionka nie zlewa mi się z obrazem (wszystko i tak przerabiam na MicDVD i oglądam w standardowym Arialu)
dobre dobre
z lekka się uśmiechnąłem
ale popieram zawżdy doprawdy przydatna ta opcja byłą by ?!?!?
Ta z tymi komentarzami to głupota. Mój komentarz został usunięty bo dulu'owi się nie spodobał. Dodałem ponownie ocenę bdb z identycznym komentarzem tylko odrobinkę zmieniłem szyk zdania i już było ok...
Bo dulu losuje które usuwa. Są bardziej debilne czasami niż moje i zostają...
W zasadzie można to było napisać tutaj, bo wpisuje się to w życzenia jak ma wyglądać nowe ANSI.
To moim zdaniem jest daremne. Niech sobie oceniają własne suby, to tylko o nich będzie świadczyć.
DiamondBack napisał:Ta z tymi komentarzami to głupota. Mój komentarz został usunięty bo dulu'owi się nie spodobał. Dodałem ponownie ocenę bdb z identycznym komentarzem tylko odrobinkę zmieniłem szyk zdania i już było ok...
Bo dulu losuje które usuwa. Są bardziej debilne czasami niż moje i zostają...
w skali od 1 do 10
gdzie 1 to dziecko neo a 10 to przeciętna głupota
ps. mnie się wydaje ,że jakiego skrypta podpiął i on z automatu twoje usuwa
Wcale bym się nie zdziwił.
Ale pewnie prawda jest taka, że wszystkich komentów nie da rady się przejrzeć i śmieci jeszcze raz przepisane zostają...
Ostatnio edytowany przez KKnD (2009-06-30 22:49:19)
W zasadzie można to było napisać tutaj, bo wpisuje się to w życzenia jak ma wyglądać nowe ANSI.
To moim zdaniem jest daremne. Niech sobie oceniają własne suby, to tylko o nich będzie świadczyć.
To, że ktoś jest w tej samej grupie co autor napisów, nie znaczy z automatu, że mu będzie słodził. Niech się oceniają, publika zweryfikuje.
Ogólnie z komentami jest problem, bo z powodu surowej selekcji, napisy komentuje co setna osoba. Z drugiej strony brak kontroli zaowocuje wysypem komentarzy "THX, świetne napisy". Choć i do tego nie mam zastrzeżeń jeśli napisy są rzeczywiście na poziomie.
Czasami po prostu chce się podziękować autorowi, a nie poddawać napisów naukowej analizie.
Ten temat był już poruszany wielokrotnie (chyba nawet tu (Nowe) ANSI: koncert życzeń; chór narzekań)
Opcja szukaj nie gryzie. Temat do kasacji !
Ostatnio edytowany przez Zgrzyt (2009-06-30 23:07:56)
Temat zamykam, bo nie ma sensu ponownie dyskutować o tym samym.
Na nowym ANSI będzie sporo zmian, dlatego niecierpliwym proponuję poczekać. Prace trwają i projekt ciągle posuwa się do przodu.
"Chodź, poluj ze mną. Zostaw ból i bądź znowu wolny. Tu każdy czas jest teraźniejszością i wybór należy do ciebie. Wilki nie mają króla."
Strony 1