Nie jesteś zalogowany.
lol a właśnie mnie to ciekawiło xD jesteś lepszy i szybszy niż policja xD a co do aukcji to ostatnia mnie zabiła^^ 10 płyt DVD z GAZETY xD to na płycie musiało być 25 epków i ruski lol xD pamiętam że identyczną wersje rmvb pobierałem ze 2 lata temu w rmvb te same głupie litery a potem powiedziałem że to badziew i zaczynałem z avi xD a okładki rox
heh czyli albo gosc kłamie albo u naszych dostawców gazu to, co wy tępicie sprzedaje się legalnie w gazetach ^^
Ostatnio edytowany przez Kurisu (2009-02-02 01:17:22)
Czy oni się nigdy niczego nie nauczą? Może mundurowi u drzwi wleją im odrobinę oleju do głowy.
日本はきれいなです. 日本女の子にも..
Zgadzam się z ~jinjejem, takich oczywistych piratów nie ścigają, niektórych co niczym nie handlują robią wjazdy na domek
Ja nie mogę pojąć jednej rzeczy, dlaczego ludzie którzy kupują piraty, nie mogą odrobinę dołożyć, poczekać i kupić wydanie za oceanu. A gdy chce się już mieć wersję fansuberską, to trzeba pamiętać o jednej rzeczy: "od fanów dla fanów, nie na sprzedaż".
Dobrze, że ktoś czuwa, bo to świadczy, że niektóre osoby wciąż posiadają szacunek dla pracy niektórych osób.
Mnie ciekawi czy anime sprzedawane przez gensek są oryginalne ?
Zainteresowanie jest duże.
http://www.allegro.pl/show_user_auction … nge_view=1
Ostatnio edytowany przez Kenshiro (2009-07-19 02:10:41)
Te chińskie oryginały są szybsze niż japońskie wydania (FMA, Eden), ci chińscy wydawcy to dopiero mają wtyki.
Ostatnio edytowany przez Zarathustra (2009-07-19 02:40:08)
Mnie ciekawi czy anime sprzedawane przez gensek są oryginalne ?
Zainteresowanie jest duże.
Jak dla mnie to chińskie podróbki.
Przecież anime wydaje się w volumach po parę odcinków, a nie serie 12 czy 13 odcinków na 1 DVD O.o Spytaj się kolesia skąd to sprowadza jak powie USA lub JAP to łże. Jak to jest zaś made in China, to powinien uprzedzić w komentarzu ze to podróbki.
+ wydanie EDEN OF THE EAST na dvd ma inną okładkę.
Napisałem wiadomość do kolesia ciekawe co odpisze. Bo jednak szkoda mi osób które wydadzą te 80-100zł na podróbkę.
Ostatnio edytowany przez Zgrzyt (2009-07-19 03:17:39)
w Dodatku na naklejce '' U'' pisze Ep 1-4 , a całkiem co innego na panelu obok Vol 1-24 xD ;]
Ostatnio edytowany przez Czolgi (2009-07-19 03:11:30)
ファンのファンのために
płyty - 1xDVD All Region NTSC
odcinki - 11
język - japoński
napisy - angielskie / chińskie
Już samo pogrubienie potwierdza iż jest to bootleg (na okładce jest jeszcze coś o malajskim języku)...
Obecnie jedyne wydania DVD region free można ew. dostać w Australii...
...przynajmniej (z pewnością) tak było z grami swego czasu jak jeszcze ps2 w łaskach było...
(pamiętam, że ukazywały się u nich wersje pal na długo przed naszymi xD)
Ostatnio edytowany przez Isao (2009-07-19 03:56:27)
Ale nawet jeżeli są to podróbki, to i tak będą to chyba te (załóżmy dla DN) 37 odcinków + 3 filmy i soundtrack, a przecież o to kupującym chodzi.
Nawet jeśli takie wydania byłby legalne w Malezji, to w Polsce nadal są to podróby.
Nawet jeśli takie wydania byłby legalne w Malezji, to w Polsce nadal są to podróby.
U nas to nawet oryginalne DVD z USA sprowadzone z fakturą etc. jest nielegalne...
ot tak popierdzielone prawo mamy...
Zresztą taki głupi przykład odnośnie sprzedaży psp na starcie... z przyczyn wiadomych dystrybutorzy/twórcy po coś niby zakładają te blokady na sprzęcie/płytach przez co premiery na różnych kontynentach mają różne opóźnienie... takki niegdyś dobry i sławny lik-sang został posądzony przez Sony za to iż sprzedawał japońskie konsole na rynek europejski i co... skończyło się na tym, że zniknęli z powierzchni ziemi Oo http://lik-sang.com/