Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Tłumaczenie: Aniki00
Korekta: Karcik, Pyuuu
opis niebawem
Odcinek 1
Odcinek 2
Odcinek 3
Odcinek 4
Odcinek 5
Odcinek 6
Odcinek 7
Odcinek 8
Odcinek 9
Odcinek 10
Odcinek 11
Odcinek 12
Odcinek 13 END
jeśli to możliwe prosiłbym o dorzucenie synchra do rls grupy Chihiro (równie 10s w tył po openingu) oraz wersji mDVD lub MPL2
aha - w jakim tempie będą tłumaczone kolejne odcinki (mniej więcej ile czasu pojawią się polskie napisy po wyjściu angielskiej wersji)? bo jak na razie brakuje grupy która tłumaczyłaby to w miarę szybko, jutro już 3ep wychodzi a ciągle brak napisów do 2 ep'a. Rozumiem, iż dopiero zaczęliście tłumaczyć to anime, więc opóźnienie przy 2 pierwszych odcinkach jest, jednak orientacyjnie chciałbym dowiedzieć się jak będzie z kolejnymi tłumaczeniami.
Drugi odcinek postaram się zrobić na dniach (ale nic nie obiecuję). Co do tempa jak wiadomo - tłumacz nie maszyna, robi kiedy ma czas, ochotę i wenę twórczą , tak więc proszę o cierpliwość.
Ja dodam od siebie, że zazwyczaj czekamy na releasy mkv
Synchro dodamy już niedługo. Nie jestem tylko pewna co do mDVD i MPL2 - preferujemy format ass. Ale zobaczymy, co się da zrobić
skonwertowanie ass do mDVD/MPL2 to chwilka, jedynie jeśli zależałoby wam na kolorkach to trzeba byłoby je dodać - mi są one nie potrzebne, nie bez powodu konwertuję napisy z ass (denerwują mnie kolorki, czcionki i te pozycje, wolę zwykłe proste napisy)
dziękuję ślicznie za odpowiedź o następnych epach, głównie o to mi chodziło
Co do synchra [Chihiro] do odcinka 2
Pobrany odcinek wrzućcie do folderu, w którym macie OP i ED (były dodane razem z odcinkiem 1), inaczej nie załadują się wam i synchro nie będzie pasowało
Później dodamy także synchro dla tych, którzy wolą oglądać bez OP i ED ;p
Można prosić o linka do czcionek użytych w epkach? :>
pytanie - czy tłumaczycie już ep03 czy czekacie na rls w mkv (AoT/Chihiro)?
Czekam na mkv od AoT, bądź Chihiro, więc cierpliwości trochę
CZCIONKI:
http://www.yyuunnyy.za.pl/AsuraCryin_fonts.zip
Ten link powinien działać :}
Tłumaczenie pierwszej serii Asura Cryin' zostało zakończono.
Zapowiedziana i potwierdzona jest produkcja drugiego sezonu, lecz jeśli chodzi o tłumaczenie go, nikt z grupy nie ma zamiaru się go podjąć.
To tyle z mojej strony. Miłego oglądania.
Strony 1