Nie jesteś zalogowany.
Tylko mięczaki boją się spoilerów, to jedna z tych serii gdzie znajomość wydarzeń całkowicie nie wpływa na frajdę podczas oglądania według mnie.
Hehe, dobrze ze dodales "wedlug mnie" . To tak jakby rozpakowac dziecku prezent... Yurusumaji! W miedzy czasie oczekiwania na nowy ep ide ogladac Bakemonogatari z subami qIIq.
Spoiler to najgorsza rzecz, ja do tej pory nie wybaczę temu... nie pamiętam komu, ale napisał co będzie w 12 tomie FMA.... Zabił bym...
Według wywiadu z reżyserem seria ma mieć 15 odcinków, z czego prawdopodobnie tylko 12 zostanie wyemitowanych w TV. A pozostałe trzy mają być udostępnione za darmo na oficjalnej stronie, jednak znając życie pewnie będzie blokada regionalna.
Początkowo planowano 12 odcinków:
Hitagi Crab - 2 odcinki
Mayoi Snail - 2 odcinki
Suruga Monkey - 3 odcinki
Nadeko Snake - 2 odcinki
Tsubasa Cat - 3 odcinki
Jednak ostatecznie Mayoi Snail zostało wydłużone do 3 odcinków, a Tsubasa Cat do 5.
Więc na Koyomi Vamp z Kizumonogatari czy Karen Bee i Tsukihi Phoenix z Kabukimonogatari raczej nie mamy co liczyć. Chyba że nas zaskoczą i dodadzą coś do DVD/BD.
A tam, a tylko chcę zobaczyć jak
Ostatnio edytowany przez KieR (2009-07-26 13:10:58)
KieR: Modę na sukces sobie zacznij oglądać
Why? Klapo, to na 100% się wydarzy, a ja chcę zobaczyć jak to w komiczny sposób to ujmą, i nawet to chyba będzie w 6 albo 7 epku ^.^ W nowym rozdziale.
Ostatnio edytowany przez KieR (2009-07-26 22:44:02)
To może fajnie wyjść, patrząc na to jak zachowuje się i jaki ma styl Hitagi , z miłą chęcią bym to zobaczył.
Teraz to już w ogóle czekam na kolejny ep :d
A tak btw, też uwielbiacie sceny, gdy Araragi bije tę małą i jest dumny, że wygrał z dziesięciolatką?:d
Taa xD to było piękne... Spadłem z krzesła jak to zobaczyłem xD Jeszcze jaki ucieszony był xD
Shelly, gdzie z tymi spoilerami?
Same dialogi w 3 epie... i
Ostatnio edytowany przez rafcio_21 (2009-07-31 03:47:42)
Taaaaki spoiler, że ja nie mogę, normalnie teraz już pewnie ludzie porzucą, bo zniszczyłam im sens oglądania.
Ostatnio edytowany przez Shelly (2009-07-31 11:30:42)
Co racja to racja... ten spoil był straszny <lol?>
Btw. Bicie loli jest złe.
Z ciekawości przejrzałem RAW 5ep.. To chyba będzie najlepszy odcinek jak do tej pory (chociaż żeby go ocenić muszę poczekać na sub)... w każdym razie twórcy popisali się znajomością angielskiego ("famiry" zamiast family) i... problem Maoi... hmm.... jakby to...
A w samym ep: kolejna bójka Araragi vs Maoi
Hitagi znowu dogryzała Araragiemu (zazdrość? ) Co do sceny na jaką czekaliśmy to nie mogła tego normalnie zrobić... po prostu nie mogła:
Inna sprawa to siostry Araragiego... jeśli codziennie robia mu taką pobudkę to ma ciekawie..
Teraz czekam na sub... a i za tydzień jest jakiś specjal czy cóś
The special program content is "Hitagi Crab and Mayoi Snail navigation by Kamiya Hiroshi".
Ostatnio edytowany przez Sacredus (2009-07-31 23:49:28)
w każdym razie twórcy popisali się znajomością angielskiego ("famiry" zamiast family)
Chyba nie myślisz na poważnie, że to był błąd?
To celowy zabieg, zwyczajnie się nabijają, już w odcinku 4 Hitagi wypowiadała jakąś nazwę organizacji po "angiersku".
Możliwe szczególnie, że chodzi o Shaft, ale wiesz, jak to zobaczyłem... :/
w każdym razie twórcy popisali się znajomością angielskiego ("famiry" zamiast family)
Nie pierwszy raz...
A miało być "Parent-Teacher Association" xD
Teraz czekam na sub... a i za tydzień jest jakiś specjal czy cóś
Pokaż spoiler07/31: #05 Mayoi Snail 3 (Friday, TOKYO MX)
08/07: #SP Bakemonogatari SP (Friday, TOKYO MX)
08/08: #06 Suruga Monkey 1 (Saturday, MBS)
08/21: #07 Suruga Monkey 2 (Friday, TOKYO MX)The special program content is "Hitagi Crab and Mayoi Snail navigation by Kamiya Hiroshi".
Hmm... czyli za tydzień tylko na MBS będzie 6 odcinek (bo ten kanał nie nadaje tego specjala), a dopiero za dwa tygodnie na innych.
Natomiast 7 odcinek będzie dopiero za trzy tygodnie (a na MBS za cztery), bo MBS będzie nadawać Mistrzostwa Świata w Lekkoatletyce.
Akurat to na 100% zrobili specjalnie. Z suba gg:
Jeśli chodzi o wpadki to prędzej to można pod to podciągnąć:
Okładka "Drama CD"
Dla zainteresowanych, "grafiki tygodnia"
Ostatnio edytowany przez Sacredus (2009-08-01 14:06:55)