Nie jesteś zalogowany.
To musiał być Bulter, bo reszta to banda świrów.
A takie pytanie, są jeszcze inne? No bo mamy Umineko, Higurashi... Jest coś jeszcze?
do tej pory 07th Expansion wydało tylko:
Higurashi no Naku Koro ni
Higurashi no Naku Koro ni Kai
Umineko no Naku Koro ni
Umineko no Naku Koro ni Chiru
To musiał być Bulter, bo reszta to banda świrów.
To musiał być Butler, bo jest głównym bohaterem. xD
Ostatnio edytowany przez Lawliet (2009-08-01 23:13:04)
To musiał być Butler, bo jest głównym bohaterem. xD
Ja myślałam, że główną bohaterką jest ta mała z echolokacją :|
Czy tylko ja nie rozumiem, o co chodzi?
Ostatnio edytowany przez Shelly (2009-08-01 23:48:31)
~Shelly, to anime nie jest oparte o mange tylko Visual Novele
Ostatnio edytowany przez KieR (2009-08-01 23:54:38)
Dzięki, Kier, teraz już wszystko rozumiem...
Ktoś bardziej kompetentny wytłumaczy mi, o co chodzi?
To anime jest na podstawie Visual Novel, czyli gry... albo wirtualnej książki, w której dokonujesz wyborów (wybierasz co postać ma zrobić lub co powiedzieć), które wpływają na fabułę i prowadzą do innych zakończeń... ale większość czasu spędzasz na czytaniu... czytasz.. czytasz.... czasem obrazek w tle się zmieni, ale gównie czytasz ^^
Opis Visual Novel na Wiki
@Down
Higurashi też takie ("niezbyt normalne") było... więc chyba wszyscy uznali to za naturalne
Ostatnio edytowany przez Sacredus (2009-08-02 00:41:40)
To bardzo fajnie.
Czy ktoś przeczytał OBA moje posty i wytłumaczy mi o co chodzi z tą dziwną fabułą Umineko?
Fascynujące.
Po tej scenie to anime wydaje mi się nie warte dalszego oglądania, stąd pytam, czy istnieje jakieś racjonalne wytłumaczenie tego wątku.
Śmieszne, że nikt z powyższych nie jest w stanie odpowiedzieć na takie proste pytanie
Jakbyście się martwili, już sama sobie znalazłam odpowiedź.
Niee no xD Jak dla mnie to najlepsze anime tego sezonu xD A co do spoilowania to w 6 epie wszystko powinnaś zrozumieć xD Też miałem niemałego zonka w higurashi xD
W Higurashi też był wiele zagadek ale potem wszystko stało się jasne Tu pewnie też tak będzie...
Moje życzenia są piękne jak marzenia lecz moje marzenia są nie do spełnienia...
o.O KieR to brzmi naprawdę ciekawie, uwielbiam wiedźmy xD
Ostatnio edytowany przez horo (2009-08-02 10:14:53)
Rany rany rany.
To może od początku. Niech czytają to tylko Ci, którzy chcą sobie popsuc zabawe z oglądania tak wspaniałego anime. Są Spoilery. Dosyc spore. Większosc dla wyprostowania wszystkiego co tutaj napisaliście.
Zacytuję znajomą.
ANTI-Mystery Vs ANTI-Fantasy czyli Beatrice Vs Battler, a nie żaden Butler.
Daleeej. Shelly:
Moment picia herbatki Battlera, Jessici i reszty...
Znów zacytuję:
ŻADNA BERNKASTEL NIE RESETUJE GRY. ONA JEST SUPPORTEM, A NIE MAINEM W TYM ANIME ._.
Next.
Proszę was. Dawajcie spoilerowe tagi zanim coś napiszecie, czego jeszcze nie było w anime...
Jeszcze jedno. Hikari-chan:
Ostatnio edytowany przez Hardzior (2009-08-02 15:38:07)
Next.
Pokaż spoilerSamo wspominanie o Kyrie i siostrze Battlera (niech któryś sie odważy ujawnic zbyt wcześnie imię ) jest nie na miejscu. Szczególnie bez taga spoilera... O tym i wszystkim innym dowiecie sie z dalszych odcinków.
I poprawię kolegę. Siostra Battlera, która de facto jest w momencie gry na wyspie sześcioletnią dziewczynką, a nie uczestniczy w zabawie ze względu na chorobę, nie jest żadną wiedźmą. Powiem tylko, że wszystko się wyjaśni/rozpocznie, gdy skończy się arc III. NIE WCZEŚNIEJ.
~Hardzior, parę spraw odnośnie siostr Battlera
Ostatnio edytowany przez KieR (2009-08-02 17:00:46)
GOSH.
Nie musisz mi mówic!
Jestem jedną z nielicznych osób, którzy czytają VN.
Wiem troszku więcej na ten temat. D:
Więc jak mówie, że coś nie ma miejsca, lub coś co mówicie jest nieprawdą, to zazwyczaj mam racje.
...
A co mi tam.
CZYTAĆ NA WŁASNĄ ODPOWIEDZIALNOŚĆ
I proszę... Skasuj ten wpis z Wikipedii... Naprawdę nie psuj ludziom przyjemności oglądania tego. Ludzie będą chcieli popsuc sobie zabawe, to sami tam wejdą i sobie naspoilerują.
Szczególnie, że własnie takim zielonym ludziom jak ty, coś takiego robi mętlik w głowie i powstaje niepotrzebne gdybanie.
Ludzie... powstrzymajcie sie z czymś takim jak "Ja znalazłem jakieś info i od razu sie pochwale, psując przy okazji wszystkim całą frajdę."
@down.
Super, świetnie, extra.
Tylko skasuj już ten wpis z wikipedii.
Wiesz to i owo? Własnie widac. Tylko ci się wydaje, że wiesz
Ostatnio edytowany przez Hardzior (2009-08-02 21:52:59)
Tylko ty grasz? Ja może i dopiero będę zaczynać, ale wiem to i owo. Jak ktoś chętny na linki do gry to pisać.
Ostatnio edytowany przez KieR (2009-08-02 21:50:49)
Epek 6 był nawet ciekawy ^^, przynajmniej wiemy
Szkoda tylko, że Battlera nie było :<< XD
No liczyłem na rozpoczęcie gry a tu troszkę historii:)
Dobrze że Marii nie było:)
Moje życzenia są piękne jak marzenia lecz moje marzenia są nie do spełnienia...